Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Den Haag – 36 uur

Basalt is met dertien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1300 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Wil jij als Manager Services en Huisvesting zorgdragen dat het primaire proces zo wordt ondersteund dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart?

Wat ga je doen als Manager Services en Huisvesting bij Basalt?
De manager Services & Huisvesting heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid in de dienstverlening van de centrale ondersteunende teams Techniek & Huisvesting, Interne Dienst, Inkoop en Voeding. In de dienstverlening staat klantgerichtheid, servicegerichtheid en gastvrijheid centraal.

De manager Services & Huisvesting heeft tevens een signalerende rol, met name bij het navolgen van de vastgestelde (kwaliteits)normen, en is verantwoordelijk voor optimaal ondersteunende systemen en processen. Daarnaast ligt de nadruk op strategisch huisvestingsmanagement. De manager Services & Huisvesting is een sparringpartner en strategisch adviseur voor de Raad van Bestuur en het management. Je draagt vanuit Services & Huisvesting bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie. Je vervult een belangrijke aanjagende rol op het gebied van Services & Huisvesting.

Van onze 13 locaties kom je voornamelijk te werken op de locatie Den Haag. Je bent uiteraard vaak aanwezig op onze andere locaties.

De missie van Services en Huisvesting

Het is de missie van Services & Huisvesting om het primaire proces zo te ondersteunen dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart.

De medewerkers spelen binnen de ambitie, missie, visie en strategie van Services & Huisvesting een cruciale rol. Dienstverlening en gastgerichtheid krijgt pas vorm wanneer er is nagedacht over de wijze waarop (hoe) diensten tot stand komen en wie daarbij benodigd is. Het gaat om meer dan alleen de dienst verlenen, maar om het toevoegen van waarde gedurende het verblijf binnen Basalt waarbij er geen verschil is wie de klant is.

Een en ander is vastgelegd in een gastgerichtheidsfilosofie welke integraal onderdeel uit maakt van het gedachtegoed van Services & Huisvesting. De toegevoegde waarde komt voort uit het ontwikkelen van (persoonlijke) serviceprincipes waarbij medewerkers kiezen welke kwaliteiten en motivatie zij willen inzetten om de vraag van de patiënt (de klant) in te vullen op een dermate wijze dat de gast wordt verrast en een unieke beleving wordt bewerkstelligd (toevoegen van waarde).

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een vast dienstverband  / contract voor onbepaalde tijd. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 4.620,- en maximaal € 6.887,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 70, afhankelijk van ervaring.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij drs. W. (Willem) Wiegersma, Raad van Bestuur, telefoonnummer: 070-359 3504 (via het Bestuurssecretariaat) of bij drs. Michiel Mes, manager HR&D. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3547.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 6 november 2022. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten. Solliciteer dus direct!

Zoetermeer – 16-24 uur – per direct
Wil jij als GZ-psycholoog werken op onze nieuwe locatie van de Kinderrevalidatie in Zoetermeer met kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar? Lees dan snel verder!

Over het nieuwe team Kinderrevalidatie Zoetermeer

Kinderrevalidatie Basalt Zoetermeer is na de zomer van 2022 gestart in de mooi verbouwde locatie aan de Brechtzijde, gelegen naast het Lange Land Ziekenhuis.

Onze visie is het leveren van onze kinderrevalidatiegeneeskundige expertise op het juiste moment en dichtbij de patiënt. Dit doen we voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar wonende in Zoetermeer en omgeving. We geven hieraan vorm in samenwerking met het netwerk (eerste lijns-praktijken, medisch specialisten, GGZ-instellingen, scholen en kinderdagcentra) vanuit het principe: tweede lijn waar nodig, eerste lijn waar kan.

Wat biedt het behandelteam?

Poliklinische screening en behandeling van onder andere kinderen met een (motorische) ontwikkelingsachterstand, Cerebrale Parese, DCD en kinderen met eetproblematiek.
Trajecten waarbij innovatieve werkwijzen zoals EHealth en VBHC zijn geïncorporeerd.
Trajecten die waar mogelijk kort en intensief zijn op het juiste moment en de juiste plaats.
Wat ga je doen als GZ-psycholoog bij Basalt?

Binnen het team behandel je kinderen (en hun ouders) in de leeftijd van 0-18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ten gevolge van ziekte, trauma of een aangeboren aandoening. Dit bestaat uit onder andere het afnemen van een psychodiagnostisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, signaleren gedrags- en leerproblemen. Tevens het begeleiden van kinderen met een beperking en ook hun ouders. Informeren omgeving zoals school. Begeleiden ouders en kind bij eetproblemen.

Als teamlid ben je een belangrijke spil in het interdisciplinaire behandelteam met o.a. revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, pedagogisch medewerkers en logopedisten.

Van onze 13 locaties kom je te werken op de kinderrevalidatie locatie Zoetermeer (Zorgeenheid 9). Onder Zorgeenheid 9 valt ook de kinderrevalidatie van Gouda en Delft. Je kunt de 28 uur desgewenst combineren met 8 uur per week op de kinderrevalidatie locatie Delft. In verband met een zwangerschapswaarneming zoeken we daar een GZ-psycholoog voor de doelgroep 0-4 jarigen. In voorkomende gevallen kun je ingezet worden op andere locaties.

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Ervaring met kinderen met eet- en drinkproblemen en kennis van Floorplay is een pré.
Wij zoeken een GZ-psycholoog met de competenties: zelfstandigheid, integriteit, sensitiviteit, stressbestendigheid, samenwerken, prioriteiten kunnen stellen en flexibel gedrag.

De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een half jaar omgezet naar een vast dienstverband. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 65, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.

Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt?  Zie hun mooiste momenten op onze  ’Werken bij’ pagina.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mireille Koster, Zorgmanager, telefoonnummer: 06-5755 2894.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3887.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
We sluiten de vacature pas wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden.
Solliciteer dus direct!

Als slaapwacht heb je een baan met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat van cliënten in de nacht en ondersteun je hen waar nodig.

Voor team Bodegraven zijn wij per direct op zoek naar een slaapwacht voor 7,5 – 15 uur per week.

In de functie van slaapwacht overnacht je alleen op de locatie en word je gewekt wanneer dat echt nodig is. Je start je dienst om 21.30 uur wanneer je een overdracht van je collega’s ontvangt. Vanaf dat moment ben jij hét aanspreekpunt voor de cliënten. Je bewaakt het avond- en nachtritme en zorgt voor een veilig leefklimaat. Bij eventuele calamiteiten onderneem je actie en vind je praktische oplossingen voor problemen. In de meeste gevallen zal je ongestoord kunnen slapen in een afzonderlijke kamer op de locatie. Om 07.00 uur sta je op, verstrek je medicatie en ondersteun je (waar nodig) bij de persoonlijke verzorging. Je dienst eindigt om 09.00 uur. Voordat je naar huis gaat, zorg je voor een overdracht aan je collega`s. Deze functie valt goed te combineren met een studie, gezin of andere baan.

Jouw werkplek
Op de woonlocatie in Bodegraven wordt begeleiding geboden aan ongeveer 24 diverse cliënten vanaf 18 jaar met een psychiatrische achtergrond. De locatie ligt in het centrum van Bodegraven. Het kantoor zit bij de woonvorm, waardoor bewoners ons makkelijk weten te vinden. Jij krijgt een aparte kamer waar je die nacht kan slapen. Het team bestaat uit zo’n 15-20 collega’s. Er is ruimte voor serieuze gesprekken, maar humor is ook erg belangrijk in het team.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten?
In deze functie is het van groot belang dat je lef hebt en stevig in je schoenen staat. Je bent klant- maar ook resultaatgericht en laat je niet snel uit het veld slaan. Je kunt anticiperen in verschillende (onvoorziene) situaties. Je kunt goed communiceren (feedback geven en ontvangen en hebt zelfreflectie). Je staat open om te leren en kennis op te doen wat betreft psychiatrische ziektebeelden. Binnen Kwintes werken we met zelfstandige teams. We verwachten van onze medewerkers dat zij goed kunnen samenwerken, proactief en zelfstandig kunnen handelen.

Verder verwachten wij:
– Een afgeronde relevante MBO niveau 3 opleiding of je zit in het laatste jaar van je HBO/ WO studie.
– Ervaring met- of een sterke affiniteit met de doelgroep met psychiatrische kwetsbaarheden.
– In bezit van een BHV certificaat of bereid deze training binnen Kwintes te volgen.

Ons aanbod
– Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
– Een goed salaris tussen € 2.181,- en € 2.944,- op basis van 36 uur (CAO GGZ, FWG 35).
– Van de uren tussen 23.00-7.00 uur krijg je 4 uren betaald, tijdens deze uren kun je slapen als er geen beroep op je wordt gedaan.
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
– Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
– Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
– Een ruim aanbod opleiding, training en coaching; via de interne Kwintes Academie als extern.
– Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
– Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk 6 november. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Leanne de Wilde, recruiter, via leanne.dewilde@kwintes.nl of 06-15339650.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met de recruiter en het team. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.