Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Ben jij een ambitieuze en doortastende projectleider? Ben jij communicatief vaardig en punctueel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als (junior) Projectleider Nieuwbouw denk je mee in allerlei facetten rondom de nieuwbouw van ons ziekenhuis. Je overlegt met gebruikers, controleert tekenen en houdt je bezig met de inrichting. Ga jij de uitdaging aan en ondersteun jij ons bij de verschillende vraagstukken van de nieuwbouw? Lees dan snel verder en reageer!’

Hier kom je te werken

Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een team met enthousiaste vakspecialisten. Ieder kent zijn eigen aandachtsgebieden en specialismen en delen deze kennis graag met elkaar.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wij zijn wij

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots. We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

8.9 patiënttevredenheid
1800 medewerkers
135 specialisten
26 specialismen

Is dit jouw droombaan

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan A.van.Reeuwijk@slingeland.nl of bel ons op (0314) 32 93 90.

 

Ben jij een enthousiaste endoscopie verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
Of ben jij een verpleegkundige met de ambitie je te specialiseren op endoscopisch gebied?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de functieafdeling MDL. Een dynamische afdeling, volop in ontwikkeling. Hier worden patiënten onderzocht en behandelt met klachten en aandoeningen van de spijsverteringsorganen. De afdeling heeft 3 endoscopiekamers, met bijbehorende uitslaapruimtes waar de voor en nazorg voor de scopie plaats vinden. Sommige onderzoeken zijn op de afdeling radiologie. Je werkt nauw samen met MDL-artsen, endoscopieverpleegkundigen, endoscopieassistenten en medisch secretaresses.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje naar Kobus ten Have, teammanager MDL, Dermatologie, plastische chirurgie via k.tenhave@slingeland.nl of bel ons op (0314) 32 90 32.

“Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychodiagnostisch medewerker die graag onderdeel wil zijn van ons team om samen met ons de juiste medisch psychologische zorg te bieden”.

Hier kom je te werken

Als psychodiagnostisch medewerker maak je deel uit van de afdeling Medische Psychologie van ons ziekenhuis. Binnen deze afdeling werken 3 klinisch psychologen, 5 GZ-psychologen, waarvan 2 GZ-psychologen K&J, 1 orthopedagoog en 3 psychodiagnostisch medewerkers. Patiënten worden naar ons verwezen vanuit alle specialismen in het ziekenhuis.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit bieden wij jou

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/psychodiagnostisch-medewerker

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een mail naar Debbie Huis in t Veld, teammanager Paramedici/Maatschappelijk werk, d.huisintveld@slingeland.nl.

“Ben jij als manager op zoek naar een uitdagende en inspirerende functie? Ben jij voor je medewerkers op basis van kennis en expertise een inspiratiebron? Lukt het jou als teammanager om de juiste condities te creëren voor samenwerking, betrokkenheid en teamgeest? Heb je kennis van en ervaring met de Radiologie? Dan zien we je reactie graag tegemoet!”

Hier kom je te werken

Als teammanager Radiologie stuur je de afdelingen Radiologie, Nucleaire geneeskunde en Vaatdiagnostiek aan. De afdelingen zijn goed geoutilleerd, kennen diverse specialisaties met eigen aandachtsgebieden. Het hele team bestaat uit 80 collega’s waaronder tien radiologen en twee nucleair geneeskundigen. Voor de dagelijkse coördinatie word je ondersteund door 2 floormanagers.

De komende jaren gaat extra aandacht uit naar de nieuwbouw (begin 2027) en alle voorbereidingen die voor de inhuizing van de modaliteiten nodig zijn. Daarnaast lopen er verschillende projecten om de overgang naar het nieuwe ziekenhuis efficiënt en effectief in te zetten.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit bieden wij jou

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/teammanager-radiologie

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een mail naar Martijn Tausch, clustermanager MOBD, m.tausch@slingeland.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-57 51 45 44.

Ben jij een gediplomeerde CCU-verpleegkundige en komen jouw kwaliteiten goed tot hun recht in een dynamische verpleegafdeling? Voor de gecombineerde afdeling CCU, SCU en EHH zijn wij op zoek naar een CCU-verpleegkundige die ons team komt versterken!

 

Hier kom je te werken

De afdeling is een gecombineerde afdeling; de CCU (Cardio Care Unit) is samen met de afdelingen SCU (Stroke Care Unit), EHH (eerste Harthulp) onderdeel van de unit Acute Zorg. De afdeling heeft 8 bewakingsbedden voor de acute Cardiologie en Neurologie, 5 eerste harthulp bedden en 2 acute kamers voor de cardiologiepatiënten met intensieve zorg.

De CCU/EHH:
Het werken op de CCU is dynamisch en acuut. Samen met je collegas vang je de patiënten met cardiale klachten op. Deze patiënten kunnen variëren van zeer complex tot het gerust stellen van de patiënt en het begeleiden in het ziekteproces. Afhankelijk van je rooster sta je op de CCU, EHH, acute kamer of heb jij de regie over de CCU/EHH/SCU. Aan bed bied jij intensieve, multi,- en interdisciplinaire veilige cardiologische zorg en werk je nauw samen met de arts-assistent en cardiologen. Je bewaakt, observeert, interpreteert en analyseert voortdurend de gezondheidstoestand van de patiënt en grijpt (acuut) in als het nodig is. Je neemt deel aan het reanimatieteam en participeert bij de SIT oproepen. De telemetriebewaking wordt ziekenhuisbreed bewaakt door de CCU en tevens coördineer je de opnames binnen de afdeling. Daarnaast biedt deze afdeling een unieke nauwe samenwerking met de collegas van de SCU (Stroke Care Unit).

De SCU:
Het werken op de SCU is veelzijdig en dynamisch, het nauwe samenwerken met de CCU levert een leuke uitdaging op. Je zorgt voor de acute neurologische patiënt, inclusief trombolyseren op de Spoed Eisende Hulp. Je beschikt over specifieke neurologische kennis en hebt de expertise om met de complexe neurologische aandoening te werken. Je werkt intensief samen binnen een multidisciplinair team van paramedici en neurologen en hebt een actieve rol binnen de neurorevalidatie.

Dit ga je doen

Je komt te werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is. Sinds enige jaren is de CCU volledig geïntegreerd met de SCU (stroke care unit). Dit houdt in dat de gespecialiseerde verpleegkundige beide patiëntencategorieën kan monitoren en bewaken. Wij zoeken daarom een enthousiaste CCU-verpleegkundige die bereid is om de SCU opleiding te volgen. De koers naar het nieuwe ziekenhuis brengt veel veranderingen met zich mee. Hierin is volop ruimte voor innovatie en kun je proactief zijn binnen de Acute Zorg. Je krijgt de kans om de komende jaren mee te denken richting het ziekenhuis van de toekomst, specifiek over de ontwikkeling binnen het acute en/of bewakingsplein, waar een integratie van de CCU/EHH/SCU/ICU/MCU zal plaats vinden.

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Ben je enthousiast geworden?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan uiterlijk 28 februari 2023 op de vacature CCU verpleegkundige.

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een berichtje naar Casper Boegman, teammanager SCU/CCU/EHH, via c.boegman@slingeland.nl of bel op (0314) 32 95 21. Of neem contact op met Marloes Segerink, CCU-verpleegkundige, via (0314) 32 92 17.

Wij zijn op zoek naar een anesthesiemedewerker die onze patiënten centraal stelt, graag samen met het team een bijdrage levert aan hoogwaardige zorg en het belangrijk vindt om mee te denken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen het werkveld. Spreekt dit je aan?

Met de bouw van een nieuw ziekenhuis zijn er volop kansen en mogelijkheden om mee te denken over de zorg van de toekomst.

 

Hier kom je te werken

Het OC bestaat uit 7 operatiekamers, een Operatief Dagcentrum, een Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en de Centrale Scopen Reiniging (CSR). In totaal werken hier ongeveer 150 medewerkers.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan uiterlijk 21 februari 2023 via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken zijn op vrijdag 24 februari 2023.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje naar Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd Operatiecentrum en CSA/CSR, via l.rissewijck@slingeland.nl of bel op (0314) 32 93 10.

Juist in complexe en stressvolle zorgsituaties komen jouw kwaliteiten het best tot hun recht!

Het Slingeland Ziekenhuis biedt afgestudeerde basisartsen de kans om zich via een uitdagende functie en brede scholing, optimaal te oriënteren op de acute zorg. De functie biedt een goede basis voor andere specialistische opleidingen of een huisartsenopleiding.

Dit ga je doen

Je zorgt voor de opvang, diagnostiek en behandeling van acute patiënten. Daarbij krijg je te maken met een breed scala aan patiëntencategorieën, zoals chirurgie, interne, MDL, longgeneeskunde, orthopedie, neurologie, urologie, KNO en cardiologie.

Hier kom je te werken

Het cluster Acute Zorg bestaat onder meer uit de Spoedeisende Hulp en Gipskamer, de Intensive Care Unit, de Cardiac Care Unit, Stroke Care Unit, Eerste Harthulp en de Acute Opname Afdeling. Daarnaast omvat het cluster de AIOS, ANIOS en coassistenten. Een nauwe samenwerking bestaat met de Centrale Opleidingscommissie en de medisch specialisten die betrokken zijn bij de medische (vervolg)opleidingen.

Jij krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 jaar. Na een inwerkprogramma van 4 weken start je op de Intensive Care Unit (8 maanden) en daarna maak je de overstap naar de Spoedeisende Hulp en Eerste Harthulp (15 maanden).

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

WE ZIJN AMBITIEUS EN GAAN UIT VAN ONZE EIGEN KRACHT

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. We willen dat patiënten (en hun naasten) zich welkom voelen en zetten ons dag en nacht in om de beste zorg te verlenen. Al meer dan 30 jaar kunnen de bewoners van de Achterhoek op ons rekenen. Vanuit onze koers en samen met onze partners bouwen we verder aan een modern en duurzaam ziekenhuis. We voelen ons sterk verbonden met de regio en werken vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek. Preventie en een gezonde levensstijl staan daarbij centraal. De vraag naar zorg verandert voortdurend. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten, leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. We ontwikkelen, delen kennis en leren van elkaar. Zo verlenen we ook in de toekomst de beste zorg!

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een berichtje aan Krista Berendes, SEH-arts, via K.Berendes@slingeland.nl of Lisanne Harmeling, teammanager SEH, via L.Harmeling@slingeland.nl. De SEH is telefonisch te bereiken via (0314-) 32 9537.

“Bij ergotherapie staat niet het ziektebeeld, maar het handelen van de patiënt centraal”!

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische patiënten, met onder meer neurologische aandoeningen, amputaties, decubitus en zit- en ligproblemen.

Middels observaties en onderzoek stel je de diagnose vast en geef je een advies met betrekking tot het verblijf in het ziekenhuis en de nazorg. Hierbij werk je nauw samen met andere disciplines, zoals de fysiotherapie, logopedie en de verpleging.

Waar ga je werken?

Je komt te werken binnen de afdeling Fysiotherapie/Ergotherapie. Je werkt in multidisciplinair verband in een enthousiast en gemotiveerd team. Het team bestaat uit 29 medewerkers, waaronder 3 ergotherapeuten.

 

Wat verwachten wij van jou?

·         Je bent in het bezit van het diploma ergotherapie.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring met volwassenen en ouderen.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring met het behandelen van (neurologische) patiënten in een ziekenhuis.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring in het toepassen van de PRPP en de principes van de Cognitieve Revalidatie Therapie.

·         Je werkt zelfstandig, maar het functioneren in teamverband gaat je goed af.

·         Je bent flexibel inzetbaar.

·         Je bent doortastend en geduldig en hebt een open manier van communiceren.

·         Je bent vindingrijk en creatief in het bedenken van oplossingen.

·         Je bent bereid een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage te leveren aan het behandelteam.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 16  uur per week. Kans op uitbreiding van de uren naar 20 tot 24 uur per week is aanwezig.

Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 3.115,– en maximaal € 4.391,– (FWG 55). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO ziekenhuizen, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, aanschaffen fiets of digitale middelen.
Collectiviteitskorting op je (zorg)verzekering en korting op een sportabonnement bij een aantal sportscholen.
Je hebt de mogelijkheid om online trainingen te volgen via Goodhabitz.
“Gezond vooruit!”: In het Slingeland Ziekenhuis hebben wij aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Debbie Huis in ’t Veld, teammanager Paramedici en Maatschappelijk Werk, telefoon (0314) 32 90 83.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onze website https://www.werkenbijslingeland.nl/vacatures.

 

 

Ben jij een ambitieuze en mensgerichte teammanager en kun jij op een positieve en enthousiaste wijze medewerkers coachen en aansturen? Ga jij graag de uitdaging aan in de dynamische wereld van het OC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hier kom je te werken

Je komt te werken op het operatiecentrum (OC). Het OC van het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit 7 operatiekamers, een holding en recovery, het Operatief Dagcentrum, Centrale Sterilisatie afdeling (CSA) en de Pijnpolikliniek. In het operatiecentrum werkt een diversiteit aan collega’s samen, ieder vanuit zijn eigen specialisme, taak en verantwoordelijkheid. Van OK- en anesthesieassistenten tot recoverymedewerkers en ondersteunende medewerkers. Er werken ongeveer 150 medewerkers waarvan jij er een deel gaat aansturen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het team in staat is elke dag weer de beste zorg te leveren. Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom het Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wat zegt jouw toekomstige collega?

“Binnen het Slingeland zijn de lijnen kort en de mensen bereid om elkaar te helpen” – Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC.

Wie zijn wij?

“We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht”

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. We willen dat patiënten (en hun naasten) zich welkom voelen en zetten ons dag en nacht in om de beste zorg te verlenen. Al meer dan 30 jaar kunnen de bewoners van de Achterhoek op ons rekenen. Vanuit onze koers en samen met onze partners bouwen we verder aan een modern en duurzaam ziekenhuis. We voelen ons sterk verbonden met de regio en werken vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek. Preventie en een gezonde levensstijl staan daarbij centraal. De vraag naar zorg verandert voortdurend. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten, leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. We ontwikkelen, delen kennis en leren van elkaar. Zo verlenen we ook in de toekomst de beste zorg!

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

8.9 patiënttevredenheid
1800 medewerkers
135 specialisten
26 specialismen

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan op de vacature teammanager operatiecentrum.

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een e-mail naar Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC via l.rissewijck@slingeland.nl of bel (0314) 32 93 10. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Ben jij als technisch oogheelkundig assistent op zoek naar een zelfstandige en veelzijdige baan binnen de oogheelkunde? Solliciteer dan op deze functie waarin techniek en zorg een mooie balans vormen in het patiëntencontact en tijdens de onderzoeken.

Hier kom je te werken

Je gaat werken op de polikliniek Oogheelkunde van het Slingeland Ziekenhuis in een team van 30 professionals: oogartsen, technisch oogheelkundig assistenten, optometristen, orthoptisten, receptionisten, doktersassistentes, secretaresses en een physician assistant.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Corine Timmer telefoon (0314) 32 9246, email: c.timmer@slingeland.nl.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.