Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Voor de regio Gouda zoeken we flexibele en enthousiaste woonbegeleiders voor onze flexpool. In deze functie word je minimaal 8 uur en maximaal 36 uur per week ingezet op verschillende Kwintes locaties. Kwintes biedt je hiermee een uitdagende baan waarbij je ervaring kunt opdoen met de begeleiding van diverse doelgroepen binnen verschillende teams en woonvormen.

Als flexpool woonbegeleider (de naam zegt het al) word je flexibel ingeroosterd. Daarnaast wordt er een beroep op je gedaan bij onvoorziene roosterproblemen, ziekte en crisissituaties. Je werkt afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Cliënten stellen deze samen op met hun persoonlijk begeleider. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. hun psychisch welbevinden. Je stimuleert cliënten met het stabiel toepassen van oplossingen voor hun specifieke situatie. Je biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Ook verricht je ADL handelingen wanneer nodig. Daarnaast ben je groepsbegeleider waarbij je tijdens gezamenlijke groepsmomenten, zoals eetmomenten, zorgt voor structuur en een goede sfeer. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De begeleiding van de cliënten staat voorop maar er is ook ruimte om mee te denken en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de teams.

Jouw werkplek
Als flexpool collega heb je een belangrijke rol binnen de regio Gouda. Je wordt afwisselend ingezet op verschillende locaties van Kwintes met steeds wisselende doelgroepen (leeftijden en problematiek). De teams bestaan voornamelijk uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en slaapwachten. Je bent onderdeel van het flexpool team in regio Gouda. Binnen de flexpool zijn meer collega’s werkzaam.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met zo’n 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen.

Wat we van jou verwachten?
Flexpool medewerker zijn vraagt om snel te kunnen schakelen, zowel in je planning als in je gedrag. Van jou verwachten we dat je je goed kunt inleven en dat je toegankelijk bent. Je bent klantgericht en een teamspeler. Je kunt grenzen stellen en proactief, zelfstandig en evenwichtig handelen. Kwintes is altijd in beweging, je staat daarom open voor nieuwe ontwikkelingen.

Verder verwachten we:
– Een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
– Bij voorkeur werkervaring in de GGZ.
– Kennis van psychiatrische ziektebeelden en psychosociale problematiek.
– Dat je flexibel inzetbaar en oproepbaar bent van maandag t/m zondag en soms op feestdagen.

Ons aanbod
– Een goed salaris tussen € 2.325,- en € 3.241,- op basis van 36 uur (cao GGZ, FWG 40).
– Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is per direct beschikbaar.
– Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
– Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
– Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
– Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
– Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling Leren en Ontwikkelen als extern.
– Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!
– Een telefoon van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leanne de Wilde, recruiter, via leanne.dewilde@kwintes.nl of 0615339650.
Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan online. Naast een CV ontvangen we graag een motivatiebrief.

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Voor Team Autisme in Woerden zijn wij op zoek naar een slaapwacht voor 7-14 uur (1 of 2 nachten) per week. De functie is per direct beschikbaar.

Een baan als slaapwacht is er een met verantwoordelijkheid. Je bent steun en toeverlaat in de nacht voor cliënten en ondersteunt cliënten waar nodig. Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun je goed combineren met een studie, een gezin of andere baan.

Als slaapwacht start je tussen 21.30 en 22.00 uur en ontvang je een overdracht van de dagdienst. Je bent aanspreekpunt voor cliënten, bewaakt het dag- en nachtritme en een veilig leefklimaat.
Bij eventuele calamiteiten verwachten we van jou dat je actie onderneemt en praktische oplossingen kunt vinden voor problemen. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en als dat nodig is slagvaardig kunt handelen. Uiteraard kun je altijd even telefonisch overleggen met een collega in de bereikbaarheidsdienst. In de meeste gevallen zal je ongestoord kunnen slapen in een afzonderlijke slaapkamer op de locatie. Om 7.00 uur sta je op en verzorg je het verstrekken van de medicatie en ondersteun je, waar nodig, cliënten bij de persoonlijke verzorging. Voordat je naar huis gaat drink je nog een kop koffie of thee met collega’s en verzorg je de overdracht.

Jouw werkplek
Als trainingshuis begeleiden en ondersteunen wij zo’n 20 (jong)volwassen met ASS in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie zodat zij kunnen doorstromen naar een woonplek met zo min mogelijk begeleiding en een zo maximaal mogelijke participatie.  De (jong)volwassenen verblijven hier gemiddeld 2 tot 3 jaar om vervolgens door te stromen naar een passende woonplek. Wij helpen hen zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij te functioneren. We leveren maatwerk.

Het team autisme bestaat uit 14 collega’s en is volop in ontwikkeling. We werken vanuit gelijkwaardigheid en geloven in de ontwikkelingsmogelijkheden van onze bewoners. Vanuit betrokkenheid en autismekennis bouwen we met geduld een vertrouwensrelatie en structuur op van waaruit de bewoners kunnen toewerken naar persoonlijke groei.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten?
– Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 3 opleiding of je zit in het laatste jaar van je MBO 4 of derde of vierde jaar van je HBO opleiding.
– Je staat sterk in je schoenen en hebt natuurlijk overwicht.
– In onverwachte situaties ben je in staat om op een juiste wijze te handelen.
– Je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
– Je bent stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken.

Ons aanbod
– Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
– Een goed salaris tussen € 2.181,- en € 2.944,- op basis van 36 uur (CAO GGZ, FWG 35).
– Van de uren tussen 23.00-7.00 uur krijg je 4 uren betaald, tijdens deze uren kun je slapen als er geen beroep op je wordt gedaan.
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
– Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
– Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
– Een ruim aanbod opleiding, training en coaching.
– Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
– Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt.
– Een telefoon in bruikleen.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk 6 november. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Leanne de Wilde, recruiter, via leanne.dewilde@kwintes.nl of 06-15339650.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met de recruiter en het team. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Voor het team Woerden Ambulant zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega persoonlijk begeleider voor 28-36 uur in de week.

Als persoonlijk begeleider heb je een eigen caseload. Samen met de cliënten stel je doelen op die gericht zijn op het zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Vragen die hierbij centraal staan zijn vooral gericht op wat cliënten gelukkig maakt en wat zij nodig hebben om vorm te geven aan hun leven met de beperkingen die zij hebben. Je speelt een belangrijke rol in de coördinatie van de zorg rondom cliënten en schakelt veel met collega woonbegeleiders, externe organisaties en het sociale netwerk van de cliënt. Uiteraard houd je een vinger aan de pols, evalueer je de doelen en de begeleiding. Binnen deze functie ben je veel in gesprek, maar bied je waar nodig ook praktische hulp. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om een vertrouwensband op te bouwen en naast cliënten te staan. In dit werk is ook jouw kennis van de omgeving, het netwerken en zorgvuldig bijhouden van de cliëntendossiers van groot belang. De diversiteit aan contacten en taken maken de functie tot een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid. Je werkt doordeweeks en deelt je eigen agenda in. Je hoeft dus niet onregelmatig te werken. Het kan voorkomen dat je wordt ingezet bij het coachen van collega’s en het begeleiden van stagiaires en/ of leerlingen.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam bij Team Woerden. Ons werkgebied is gemeente Woerden, waar Kamerik, Linschoten, Harmelen, Zegveld en Oudewater onder vallen, en tevens zijn we werkzaam in gemeente Montfoort. Er wordt begeleiding geboden aan zo’n 155 cliënten met psychiatrische problematiek. Denk aan autisme, persoonlijkheidsstoornis, bipolaire stoornis, schizofrenie en cliënten met een dubbele diagnose. Het team bestaat uit 12 collega’s. Naast je eigen caseload en de daarin noodzakelijke zelfstandige werkzaamheden werk je afwisselend samen met collega persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders en externe hulpverleners. Tevens is er ook samenwerking met budgetcoaches en trajectbegeleiders. Het team overlegt regelmatig met elkaar, bespreekt inhoudelijke casussen en geeft feedback. Er heerst een open sfeer, er wordt meegedacht en men is collegiaal.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen?

Wat we van jou verwachten?
Je bent in staat innovatief te denken en je helpt mee aan de ontwikkeling van het team. We zoeken iemand die houdt van korte lijntjes, een doorpakker. Daarnaast is het belangrijk dat je goed zelfstandig aan de slag kan, maar ook kan schakelen met de vele ketenpartners waarmee je te maken krijgt. Je kunt goed het overzicht bewaren en ziet wat er moet gebeuren. Je kan overstijgend denken en projectmatig werken.

Daarnaast vragen we van je:
– Een afgeronde relevante Hbo opleiding.
– Je hebt ervaring binnen de GGZ of sterke affiniteit met de doelgroep en kennis van psychiatrische en psychosociale ziektebeelden.
– Je bent in het bezit van een auto.

Ons aanbod
– Een goed salaris tussen € 2.600,- en € 3.536,- op basis van 36 uur (cao GGZ, FWG 45).
– Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
– Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
– Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
– Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel intern als extern.
– Deelname een het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap
– Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!
– Een telefoon en laptop van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk 6 november. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie.

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Leanne de Wilde, recruiter, via leanne.dewilde@kwintes.nl of 06-15339650.

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met de recruiter en het team. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.