Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Door verschillende projecten op onze hrm administratie, zoeken wij iemand die hands-on is en die graag ons kleine HR administratie team wil versterken. Kun jij zelfstandig werken en denk jij ‘deze klus klaar ik wel even’ , dan zoeken wij jou!

Vecht en IJssel ǀ Centraal Bureau

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In vier woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. Er heerst bij Vecht en IJssel een informele sfeer, de lijnen zijn kort, persoonlijk en betrokken.

Wat ga je doen?

Samen met drie collega’s draag jij zorg voor de gehele HRM- en salarisadministratie en het beheer van de HR-systemen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het te woord staan van medewerkers, teamleiders en managers en het beantwoorden van vragen omtrent salaris, roosters, HRM-regelingen, CAO en wet- en regelgeving. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het controleren en verwerken van mutaties en declaraties vallen ook onder je taken.

Daarnaast ondersteun je de HRM- en opleidingsadviseurs met het opstellen van periodieke rapportages en verzorg je de verzuimrapportage.

Wat breng je mee?

Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO. We verwachten dat je ervaring hebt met HR administratie en dat je systemen snel kunt doorzien. Kennis op gebied van relevante wet- en regelgeving, zoals CAO VVT en wet Verbetering Poortwachter is een pre. Je kunt goed plannen, zelfstandig werken, zowel mondeling als schriftelijk duidelijk communiceren, bent proactief en service gericht. Gezien het vertrouwelijke karakter van het werk weet jij als geen ander dat discretie, maar ook alertheid, tot je basisinstelling hoort.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie voor 28 tot 32 uur per week. Je komt te werken in een leuk team met fijne collega’s. We belonen conform CAO VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand o.b.v. 36 uur). Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van medewerker HRM dan vragen wij je te reageren door onderaan op de sollicitatiebutton te klikken, met toezending van je cv en motivatie. Als alles binnen is, hoor je snel van ons. Je kunt ook zelf contact opnemen met onze recruiter, Heleen Poirters via 06-86859811 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure. Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op vier woon/zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten.

Jouw nieuwe baan
Wij zijn op zoek naar een financieel controller die een sparringpartner is voor het MT. Jij weet cijfers te vertalen in duidelijke analyses die iedereen begrijpt. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies en vervult een spilfunctie tussen het operationele en het financiële deel van de organisatie. Met jouw kennis en ervaring weet jij de risico’s te benoemen en deze uit te werken in verbetervoorstellen. Daarnaast stuur jij de medewerkers financiële administratie en de coördinator financiële administratie aan.

Takenpakket

Je hebt

We starten met een tijdelijk contract voor de duur van één jaar. Zijn we na afloop beiden tevreden dan geven we jou graag een vaste aanstelling.
De functie is ingeschaald op FWG 60 – CAO VVT (€3.783,39 – 5.045,55 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
We hebben goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met fiscaal voordeel een fiets, een laptop, telefoon, tablet of PC kunt aanschaffen.
Solliciteren

Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt onze recruiter telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan ook zelf contact opnemen met Heleen Poirters via 06-86859811 / solliciteren@vechtenijssel.nl voor vragen.

Wij sluiten deze vacature zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

De aanvraag Verklaring omtrent gedrag en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

 

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Omschrijving
Ter versterking van een nieuw op te zetten team in de Wijkzorg op onze locatie Ewoud zoeken wij enthousiaste zorgassistenten. Een achtergrond in de zorg is niet nodig, kom jij werken in de zorg?

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Vecht en IJssel | Ewoud
Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliënten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.

Wat ga je doen?

Als zorgassistent ondersteun en begeleid je cliënten die veel zorg en sociale begeleiding nodig hebben in hun eigen woonomgeving. Het is van belang dat je cliënten echt leert kennen en daar krijg je alle ruimte toe. Als zorgassistent heb je een afwisselende baan. Het ene moment help je iemand uit bed en ondersteun je bij het douchen en aankleden, het volgende moment kook je een maaltijd, draait een wasje of doe je een boodschap. Tijdens je werkzaamheden word je begeleid door een vast aanspreekpunt en je werkt nauw samen met je collega’s om de beste zorg voor de cliënten te leveren.

Vereisten

Wie ben Jij?
Wij zijn op zoek naar mensen met een hart voor de zorg. Je maakt het mensen graag naar de zin en steekt, als vanzelfsprekend, de handen uit de mouwen. Van nature ben je liefdevol en positief ingesteld. Je bent flexibel en tussen de 12-28 uur per week beschikbaar. Geen achtergrond in de zorg? Geen probleem, want Vecht & IJssel leid je op tot zorg assistent. Verder vinden wij het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren, dus laat ons weten wat jouw wensen zijn en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
We belonen conform cao VVT, helpende FWG 20 (€1.977,25 – €2.493,78 per maand o.b.v. 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog enthousiaster geworden over het werken in de zorg? Reageer dan snel op de vacature door het sturen van een motivatiebrief en een CV.
Een diploma of vooropleiding in de zorg is niet nodig. Zodra jouw bericht binnen is, nemen wij contact met je op om over de verdere procedure te praten

Heb jij zelf vragen, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Wil jij graag in de zorg werken, maar beschik jij niet over de juiste diploma’s? Lees dan snel verder!

Of je nu al een lange carrière (buiten de zorg) achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten, Vecht en IJssel komt graag in contact met gedreven kandidaten die met veel enthousiasme een betaald leer-werk traject willen volgen voor de opleiding Verzorgende IG/MZ of mbo Verpleegkunde. Als je de opleiding hebt afgerond bieden we je graag een baan aan binnen Vecht en IJssel.

Vecht en IJssel | Ewoud, Transwijk, Lieven de Key, Zuylenstede
Binnen Vecht en IJssel hebben wij plaats voor een aantal gemotiveerde leerlingen. Als leerling werk je 24 uur in de zorg en ga je gemiddeld 4 uur onder werktijd naar school. De andere 4 uur studeer je in je eigen tijd. Tijdens je opleiding kom je onder deskundige begeleiding in aanraking met alle facetten die de ouderenzorg binnen Vecht en IJssel te bieden heeft. Deze baan is een ideale combinatie als je werken en leren wilt combineren. Na het afronden van je opleiding kijken we graag samen met jou op welke locatie en op welke doelgroep je graag zou willen blijven werken. We gaan op zoek naar de plek die bij jou past!

Vecht en IJssel staat voor goede begeleiding, we hebben op elke locatie een praktijkbegeleider die volledig is vrijgesteld van andere werkzaamheden om onze leerlingen optimaal te begeleiden. Naast de praktijkbegeleider krijgen ook jouw collega’s op de werkvloer er energie van om hun kennis en kunde aan jou over te dragen.

Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vecht en IJssel zoekt actief de verbinding met de wijk, zowel in Utrecht als IJsselstein. Al onze locaties kenmerken zich door een duidelijke eigen identiteit maar vanuit een gezamenlijke visie en missie. Dat vinden we belangrijk. Bij Vecht en IJssel wonen kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact, persoonsgerichte en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zich gehoord en gezien voelen. Als jij graag werkt in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team, dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Jij hebt minimaal het diploma VMBO kader of een mbo-diploma niveau 2. Heb je geen ervaring in de zorg? Dat vinden wij geen enkel probleem. Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste, werken en studeren is immers een pittige combinatie. Deze keuze maak jij met volle overtuiging. Het is hard werken, maar je krijgt er veel voor terug! Je bent flexibel beschikbaar, onregelmatige diensten horen bij jouw vak. Wel heb je in de zorg recht op 1 vaste roostervrije dag per week. Je hebt een groot inlevingsvermogen en je bent leergierig, betrouwbaar en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst, waarbij je direct een mooi salaris ontvangt conform de cao VVT, met uitzicht op een vast dienstverband na het behalen van de opleiding. Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren
Lijkt deze baan je helemaal het einde? Dan horen we graag van je. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en stuur ons je CV en motivatie. Wel interesse maar toch nog wat vragen? Geen enkel probleem! Je kan contact opnemen met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Dan kan je ook contact opnemen met onze opleidingsadviseur:  Antoinette van Schaik, tel: 06 2140 9757.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.
Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Dag Nachtvlinder, geef jij rust aan de nacht van mijnheer Mulder? Overdag voelt hij zich thuis bij ons maar de nachten zijn voor hem onrustig. Als ervaren professional weet jij hem gerust te stellen en blijf je nog even naast hem zitten totdat je ziet dat hij weer in slaap valt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra: Ewoud in IJsselstein en Lieven de Key, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht.

De locatie Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. In Parc Transwijk heeft Vecht en IJssel 75 zorgappartementen (Verzorgd Wonen) en een kleinschalige woonsetting voor bewoners bij wie gerontopsychiatrische problemen op de voorgrond staan.

Voor beiden teams zijn wij op zoek naar iemand die vast in de nachtdienst wil werken.

Vereisten
Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3, aangevuld met een EVV opleiding. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg door werk of stage en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Jerry van der Laan recruiter, telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Hij beantwoordt ze graag voor je via:  06-39837514of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Heb jij ervaring in de GGZ en werk jij graag met ouderen? Maar heb jij niet het juiste diploma? Wij zien kansen, jij ook? Lees dan snel verder!

Vecht en IJssel ǀ Transwijk
Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten.
Op onze locatie Transwijk hebben we de afdeling beschermd wonen, hier wonen ouderen met een psychiatrische aandoening. Vind jij het leuk om je verder te bekwamen in het omgaan met deze doelgroep? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.
Kom jij ons helpen het therapeutisch woon- leefklimaat te optimaliseren om zo door te kunnen groeien tot een regionaal expertisecentrum?

Vereisten
Jij hebt je diploma SPH, MZ of SPW en bent bereid je verder te ontwikkelen in de ouderenzorg. Daarnaast ben jij communicatief vaardig en breng jij een dosis enthousiasme mee.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt onze recruiter Jerry van der Laan contact met je op. Heb je nu al vragen, hij is te bereiken op 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Een goed leven voor de bewoner, daar gaat het om. Welzijn, zorg en vrijwilligers trekken bij ons samen op in de teams. Samen zorgen we voor onze bewoners en voor elkaar. Persoonlijk en betrokken, met aandacht.

Jij hebt het overzicht, je bent ondersteunend aan je collega’s in de waan van de dag vanuit je verpleegkundig kader. Je draagt zorg voor de kwaliteit van verpleging. Je neemt je collega’s mee in de afspraken die je met de bewoners/ familie maakt. Je draagt er zorg voor dat deze worden genoteerd in het zorgleefplan, zodat iedereen hier naar kan handelen. Je staat voor kwaliteit van zorg en draagt dit uit naar collega’s. Je bent laagdrempelig in contact. Je geeft feedback waarbij je ervoor zorgdraagt dat dit niet ten koste gaat van de samenwerking.
Geen dag is het zelfde, jij sluit aan bij de dynamiek, maar houdt daarbij de zorg voor de mens in het oog. Word jij hier blij van? Dan worden wij blij van jou en ontmoeten wij je graag!

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra: Ewoud in IJsselstein en Lieven de Key, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht.

Op Lieven de Key wonen met mensen met dementie die door gekoesterd wonen worden begeleidt en verzorgt. Dit betekent dat wij meebewegen met het ritme en de belevingswereld van de bewoners, ze kunnen dwalen over de locatie en deelnemen aan de dagelijkse activiteiten. Daarnaast is er een beschermende tuin waar, naast de bewoners, ook de kinderen van de kinderopvang gebruik maken waardoor er twee werelden samen komen. Voor beiden waardevol.

Jij hebt een diploma Verpleegkundige mbo niveau 4. Je bent in staat om jouw collega’s te coachen en mee te nemen in de zorg voor de bewoner. Je hebt oog voor detail en kwaliteit van de zorg. Je houdt ervan om jouw ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn. Uiteraard werk jij gestructureerd en methodisch. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij maakt met passie en lef.

Arbeidsvoorwaarden
We belonen conform cao VVT FWG 45 (€2.863,68 – €3.471,49 per maand o.b.v. 36 uur). En we hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten. Klik op de sollicitatiebutton en laat ons niet langer wachten.

Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Jerry van der Laan telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Zij beantwoordt ze graag voor je via: 06-39837514 of solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Wil jij graag als wijkverpleegkundige werken in een klein team en zonder reistijden? Bij Vecht en IJssel kan dat!

Vecht en IJssel | Zorg Thuis

Bij Vecht en IJssel verlenen we zowel intramurale als extramurale zorg. Doordat de extramurale zorg verleent wordt in de (directe) omgeving van Transwijk, heb je nauwelijks reistijd. We werken waar nodig samen met de intramurale teams en hebben een goede samenwerking met o.a. huisartsen, POH en apotheek en andere disciplines binnen de ketenzorg.

Bij team zorg thuis Transwijk is de betrokkenheid bij de cliënten groot. Daarnaast vinden we het belangrijk in de zorg echt als team te werken. Met elkaar dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van zorg thuis binnen de organisatie. We zoeken hierbij een wijkverpleegkundige die deze uitdaging met ons aangaat.

Wie ben jij?
Met jouw kritische blik en doortastende persoonlijkheid ben jij de spin in het web in complexe situaties. Jij bent de verbinder, niet alleen met de diverse zorgprofessionals binnen de ketenzorg, maar ook met jouw collega’s. Je houdt ervan om jouw ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn en je bent gedreven om maatwerk te leveren aan je cliënten. Voor jou staan persoonlijk contact en professionele zorg voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij graag in een kleine setting werken binnen de gebouwen van de organisatie, dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

We starten met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. We belonen conform cao VVT FWG 50 ( €2.937,68 – €3.942,98 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren?

Ben jij enthousiast dan zie we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wil je graag eerst nog meer weten? Neem contact op met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514/ solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan je privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Voor onze locatie Ewoud in IJsselstein en voor onze locaties Zuylenstede, Lieven de Key en Transwijk in Utrecht zoeken wij liefdevolle zorgmedewerkers die willen werken als helpende of helpende plus.

Als helpende (plus) ondersteun jij de bewoners bij het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. Daarnaast zorg je ervoor dat zij een leuke en zinvolle dag hebben.

Vereisten
Jij hebt jouw diploma in de zorg op mbo 2 niveau, eventueel aangevuld met jouw plus certificaat. Onregelmatige diensten horen erbij, maar dat weet jij natuurlijk allang. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg door werk of stage en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij met je hart hebt gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 25 voor helpende (€2.077,40 – €2.638,80 per maand o.b.v. 36 uur) en FWG 30 voor helpende plus (€2.077,40 – €2.717,16 per maand o.b.v. 36 uur).
Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren?

Wij maken graag kennis met jou! Heb je vragen? Bel, mail of WhatsApp met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy