Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Als kwaliteitsmedewerker met speciale aandacht voor privacy- en informatiebeveiliging werk je samen met andere professionals aan het beschermen van de privacy van o.a. onze patiënten, medewerkers en bezoekers. Wil jij er samen voor zorgen dat die gegevens beschikbaar, integer en vertrouwelijk zijn en blijven? Grijp dan deze kans en solliciteer!

Waar kom je te werken?
Je bent werkzaam in het team Kwaliteit en Veiligheid. Dit is een enthousiast team van vakspecialisten die nauw samenwerken en gebruikmaken van elkaars expertise. Dit team wordt aangestuurd door de Manager Kwaliteit en Veiligheid en is gepositioneerd onder het bestuursbureau. Gezamenlijk werken we aan goede, veilige en passende zorg. Persoonlijke ontwikkeling en continue leren en verbeteren staat centraal in het team en in ons ziekenhuis.

Wat ga je doen?
Privacy en informatiebeveiliging zijn niet weg te denken uit de zorg. Het onderwerp wordt steeds belangrijker. Als kwaliteitsmedewerker met deze specialiteit is je takenpakket erg breed. Je bent zowel adviseur, coördinator als organisator op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.

Dit is onder meer wat jij daarin gaat doen:

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatie en medewerkers voor de onderwerpen privacy en informatiebeveiliging.
Je helpt mee met het opstellen van beleid en procedures voor beheersmaatregelen.
Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over privacy en informatieveiligheid.
Ons managementsysteem op informatiebeveiliging heeft jouw volle aandacht en je signaleert tekortkomingen daarin.
Je helpt het management om het bewustzijn binnen de organisatie te vergroten.
Je voert interne audits op beheersmaatregelen uit.
Je geeft regelmatig voorlichting aan nieuwe medewerkers en stagiaires.
Je ondersteunt bij de beoordeling van de toegang tot medische dossiers of voert deze zelf uit.
Je behandelt datalekken en meldt deze bij de Autoriteit Persoonsgegevens als dat nodig is.
Je houdt het datalekkenregister en het verwerkingsregister bij.
Je helpt bij de uitvoering van DPIA’s.
Je werkt samen met onze Functionaris Gegevensbescherming, die toezicht houdt op privacy en beheersmaatregelen.
Je rapporteert over privacy en informatiebeveiliging.
Zo kun jij het verschil maken
Je hebt een HBO opleidingsniveau.
Je ziet wet- en regelgeving vooral als een uitdaging, niet als een verplichting.
Je hebt een proactieve houding, vindt het leuk om te pionieren en vraagstukken op te lossen.
Je hebt kennis van ISO 27001, NEN 7510 en privacywetgeving of je kan dit snel eigen maken.
De termen ISMS, PDCA-cyclus en PIMS zijn voor jou gesneden koek.
Je kunt draagvlak creëren en gedrag beïnvloeden.
Je bent flexibel ingesteld, je kunt goed prioriteren en vindt het leuk om je eigen werk te organiseren.
Je instelling is positief kritisch; Je signaleert afwijkingen en draagt goede passende oplossingen aan.
Bezit je nog niet alle kennis en/of ervaringsvragen uit bovenstaande, maar herken je jezelf wel in dit profiel en wil je graag het vak leren? Ook dan nodigen we je uit om te reageren!

Wat mag je van ons verwachten?
Om te beginnen de kans om te werken voor één van de beste regionale ziekenhuizen in Nederland.
Een uitdagende en afwisselende baan, waarbij we regelmatig samen kijken naar jouw ambities en uitdagingen waar jij enthousiast van wordt.
Een jaarcontract met uitzicht op verlenging en een vaste aanstelling. Het aantal uur bedraagt 32 uur per week.
Een salaris tussen de € 3.115,- en € 4.391,- bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek.
Daarnaast ontvang je jaarlijks 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.
Een goede pensioenopbouw bij Zorg & Welzijn, waaraan de werkgever de helft bijdraagt.
Tijd voor ontspanning: 144 vakantie uren en 57 PLB uren op fulltime basis (36 uur p.w.).
Je hebt de mogelijkheid om online trainingen te volgen via Goodhabitz.
“Gezond vooruit!”: In het Slingeland Ziekenhuis hebben wij aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
Plezier tijdens het werk en natuurlijk tijdens diverse team/medewerkers activiteiten.
Wil je meer informatie over de functie?
Bel of mail dan met Marcia Bos, manager Kwaliteit en Veiligheid via marcia.bos@slingeland.nl of 06 – 51131458.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 5 december 2022 via onze website https://www.werkenbijslingeland.nl/

Door verschillende projecten op onze hrm administratie, zoeken wij iemand die hands-on is en die graag ons kleine HR administratie team wil versterken. Kun jij zelfstandig werken en denk jij ‘deze klus klaar ik wel even’ , dan zoeken wij jou!

Vecht en IJssel ǀ Centraal Bureau

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In vier woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. Er heerst bij Vecht en IJssel een informele sfeer, de lijnen zijn kort, persoonlijk en betrokken.

Wat ga je doen?

Samen met drie collega’s draag jij zorg voor de gehele HRM- en salarisadministratie en het beheer van de HR-systemen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het te woord staan van medewerkers, teamleiders en managers en het beantwoorden van vragen omtrent salaris, roosters, HRM-regelingen, CAO en wet- en regelgeving. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het controleren en verwerken van mutaties en declaraties vallen ook onder je taken.

Daarnaast ondersteun je de HRM- en opleidingsadviseurs met het opstellen van periodieke rapportages en verzorg je de verzuimrapportage.

Wat breng je mee?

Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO. We verwachten dat je ervaring hebt met HR administratie en dat je systemen snel kunt doorzien. Kennis op gebied van relevante wet- en regelgeving, zoals CAO VVT en wet Verbetering Poortwachter is een pre. Je kunt goed plannen, zelfstandig werken, zowel mondeling als schriftelijk duidelijk communiceren, bent proactief en service gericht. Gezien het vertrouwelijke karakter van het werk weet jij als geen ander dat discretie, maar ook alertheid, tot je basisinstelling hoort.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie voor 28 tot 32 uur per week. Je komt te werken in een leuk team met fijne collega’s. We belonen conform CAO VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand o.b.v. 36 uur). Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van medewerker HRM dan vragen wij je te reageren door onderaan op de sollicitatiebutton te klikken, met toezending van je cv en motivatie. Als alles binnen is, hoor je snel van ons. Je kunt ook zelf contact opnemen met onze recruiter, Heleen Poirters via 06-86859811 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure. Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op vier woon/zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten.

Jouw nieuwe baan
Wij zijn op zoek naar een financieel controller die een sparringpartner is voor het MT. Jij weet cijfers te vertalen in duidelijke analyses die iedereen begrijpt. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies en vervult een spilfunctie tussen het operationele en het financiële deel van de organisatie. Met jouw kennis en ervaring weet jij de risico’s te benoemen en deze uit te werken in verbetervoorstellen. Daarnaast stuur jij de medewerkers financiële administratie en de coördinator financiële administratie aan.

Takenpakket

Je hebt

We starten met een tijdelijk contract voor de duur van één jaar. Zijn we na afloop beiden tevreden dan geven we jou graag een vaste aanstelling.
De functie is ingeschaald op FWG 60 – CAO VVT (€3.783,39 – 5.045,55 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
We hebben goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met fiscaal voordeel een fiets, een laptop, telefoon, tablet of PC kunt aanschaffen.
Solliciteren

Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt onze recruiter telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan ook zelf contact opnemen met Heleen Poirters via 06-86859811 / solliciteren@vechtenijssel.nl voor vragen.

Wij sluiten deze vacature zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

De aanvraag Verklaring omtrent gedrag en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

 

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Den Haag – 36 uur

Basalt is met dertien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1300 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Wil jij als Manager Services en Huisvesting zorgdragen dat het primaire proces zo wordt ondersteund dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart?

Wat ga je doen als Manager Services en Huisvesting bij Basalt?
De manager Services & Huisvesting heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid in de dienstverlening van de centrale ondersteunende teams Techniek & Huisvesting, Interne Dienst, Inkoop en Voeding. In de dienstverlening staat klantgerichtheid, servicegerichtheid en gastvrijheid centraal.

De manager Services & Huisvesting heeft tevens een signalerende rol, met name bij het navolgen van de vastgestelde (kwaliteits)normen, en is verantwoordelijk voor optimaal ondersteunende systemen en processen. Daarnaast ligt de nadruk op strategisch huisvestingsmanagement. De manager Services & Huisvesting is een sparringpartner en strategisch adviseur voor de Raad van Bestuur en het management. Je draagt vanuit Services & Huisvesting bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie. Je vervult een belangrijke aanjagende rol op het gebied van Services & Huisvesting.

Van onze 13 locaties kom je voornamelijk te werken op de locatie Den Haag. Je bent uiteraard vaak aanwezig op onze andere locaties.

De missie van Services en Huisvesting

Het is de missie van Services & Huisvesting om het primaire proces zo te ondersteunen dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart.

De medewerkers spelen binnen de ambitie, missie, visie en strategie van Services & Huisvesting een cruciale rol. Dienstverlening en gastgerichtheid krijgt pas vorm wanneer er is nagedacht over de wijze waarop (hoe) diensten tot stand komen en wie daarbij benodigd is. Het gaat om meer dan alleen de dienst verlenen, maar om het toevoegen van waarde gedurende het verblijf binnen Basalt waarbij er geen verschil is wie de klant is.

Een en ander is vastgelegd in een gastgerichtheidsfilosofie welke integraal onderdeel uit maakt van het gedachtegoed van Services & Huisvesting. De toegevoegde waarde komt voort uit het ontwikkelen van (persoonlijke) serviceprincipes waarbij medewerkers kiezen welke kwaliteiten en motivatie zij willen inzetten om de vraag van de patiënt (de klant) in te vullen op een dermate wijze dat de gast wordt verrast en een unieke beleving wordt bewerkstelligd (toevoegen van waarde).

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een vast dienstverband  / contract voor onbepaalde tijd. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 4.620,- en maximaal € 6.887,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 70, afhankelijk van ervaring.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij drs. W. (Willem) Wiegersma, Raad van Bestuur, telefoonnummer: 070-359 3504 (via het Bestuurssecretariaat) of bij drs. Michiel Mes, manager HR&D. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3547.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 6 november 2022. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten. Solliciteer dus direct!

Zoetermeer – 16-24 uur – per direct
Wil jij als GZ-psycholoog werken op onze nieuwe locatie van de Kinderrevalidatie in Zoetermeer met kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar? Lees dan snel verder!

Over het nieuwe team Kinderrevalidatie Zoetermeer

Kinderrevalidatie Basalt Zoetermeer is na de zomer van 2022 gestart in de mooi verbouwde locatie aan de Brechtzijde, gelegen naast het Lange Land Ziekenhuis.

Onze visie is het leveren van onze kinderrevalidatiegeneeskundige expertise op het juiste moment en dichtbij de patiënt. Dit doen we voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar wonende in Zoetermeer en omgeving. We geven hieraan vorm in samenwerking met het netwerk (eerste lijns-praktijken, medisch specialisten, GGZ-instellingen, scholen en kinderdagcentra) vanuit het principe: tweede lijn waar nodig, eerste lijn waar kan.

Wat biedt het behandelteam?

Poliklinische screening en behandeling van onder andere kinderen met een (motorische) ontwikkelingsachterstand, Cerebrale Parese, DCD en kinderen met eetproblematiek.
Trajecten waarbij innovatieve werkwijzen zoals EHealth en VBHC zijn geïncorporeerd.
Trajecten die waar mogelijk kort en intensief zijn op het juiste moment en de juiste plaats.
Wat ga je doen als GZ-psycholoog bij Basalt?

Binnen het team behandel je kinderen (en hun ouders) in de leeftijd van 0-18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ten gevolge van ziekte, trauma of een aangeboren aandoening. Dit bestaat uit onder andere het afnemen van een psychodiagnostisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, signaleren gedrags- en leerproblemen. Tevens het begeleiden van kinderen met een beperking en ook hun ouders. Informeren omgeving zoals school. Begeleiden ouders en kind bij eetproblemen.

Als teamlid ben je een belangrijke spil in het interdisciplinaire behandelteam met o.a. revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, pedagogisch medewerkers en logopedisten.

Van onze 13 locaties kom je te werken op de kinderrevalidatie locatie Zoetermeer (Zorgeenheid 9). Onder Zorgeenheid 9 valt ook de kinderrevalidatie van Gouda en Delft. Je kunt de 28 uur desgewenst combineren met 8 uur per week op de kinderrevalidatie locatie Delft. In verband met een zwangerschapswaarneming zoeken we daar een GZ-psycholoog voor de doelgroep 0-4 jarigen. In voorkomende gevallen kun je ingezet worden op andere locaties.

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Ervaring met kinderen met eet- en drinkproblemen en kennis van Floorplay is een pré.
Wij zoeken een GZ-psycholoog met de competenties: zelfstandigheid, integriteit, sensitiviteit, stressbestendigheid, samenwerken, prioriteiten kunnen stellen en flexibel gedrag.

De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een half jaar omgezet naar een vast dienstverband. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 65, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.

Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt?  Zie hun mooiste momenten op onze  ’Werken bij’ pagina.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mireille Koster, Zorgmanager, telefoonnummer: 06-5755 2894.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3887.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
We sluiten de vacature pas wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden.
Solliciteer dus direct!