Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Ben jij een ambitieuze en doortastende projectleider? Ben jij communicatief vaardig en punctueel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als (junior) Projectleider Nieuwbouw denk je mee in allerlei facetten rondom de nieuwbouw van ons ziekenhuis. Je overlegt met gebruikers, controleert tekenen en houdt je bezig met de inrichting. Ga jij de uitdaging aan en ondersteun jij ons bij de verschillende vraagstukken van de nieuwbouw? Lees dan snel verder en reageer!’

Hier kom je te werken

Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een team met enthousiaste vakspecialisten. Ieder kent zijn eigen aandachtsgebieden en specialismen en delen deze kennis graag met elkaar.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wij zijn wij

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots. We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

8.9 patiënttevredenheid
1800 medewerkers
135 specialisten
26 specialismen

Is dit jouw droombaan

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan A.van.Reeuwijk@slingeland.nl of bel ons op (0314) 32 93 90.

 

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op vier woon/zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten.

Jouw nieuwe baan
Wij zijn op zoek naar een financieel controller die een sparringpartner is voor het MT. Jij weet cijfers te vertalen in duidelijke analyses die iedereen begrijpt. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies en vervult een spilfunctie tussen het operationele en het financiële deel van de organisatie. Met jouw kennis en ervaring weet jij de risico’s te benoemen en deze uit te werken in verbetervoorstellen. Daarnaast stuur jij de medewerkers financiële administratie en de coördinator financiële administratie aan.

Takenpakket

Je hebt

We starten met een tijdelijk contract voor de duur van één jaar. Zijn we na afloop beiden tevreden dan geven we jou graag een vaste aanstelling.
De functie is ingeschaald op FWG 60 – CAO VVT (€3.783,39 – 5.045,55 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
We hebben goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met fiscaal voordeel een fiets, een laptop, telefoon, tablet of PC kunt aanschaffen.
Solliciteren

Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt onze recruiter telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan ook zelf contact opnemen met Heleen Poirters via 06-86859811 / solliciteren@vechtenijssel.nl voor vragen.

Wij sluiten deze vacature zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

De aanvraag Verklaring omtrent gedrag en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

 

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Den Haag – 36 uur

Basalt is met dertien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1300 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Wil jij als Manager Services en Huisvesting zorgdragen dat het primaire proces zo wordt ondersteund dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart?

Wat ga je doen als Manager Services en Huisvesting bij Basalt?
De manager Services & Huisvesting heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid in de dienstverlening van de centrale ondersteunende teams Techniek & Huisvesting, Interne Dienst, Inkoop en Voeding. In de dienstverlening staat klantgerichtheid, servicegerichtheid en gastvrijheid centraal.

De manager Services & Huisvesting heeft tevens een signalerende rol, met name bij het navolgen van de vastgestelde (kwaliteits)normen, en is verantwoordelijk voor optimaal ondersteunende systemen en processen. Daarnaast ligt de nadruk op strategisch huisvestingsmanagement. De manager Services & Huisvesting is een sparringpartner en strategisch adviseur voor de Raad van Bestuur en het management. Je draagt vanuit Services & Huisvesting bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie. Je vervult een belangrijke aanjagende rol op het gebied van Services & Huisvesting.

Van onze 13 locaties kom je voornamelijk te werken op de locatie Den Haag. Je bent uiteraard vaak aanwezig op onze andere locaties.

De missie van Services en Huisvesting

Het is de missie van Services & Huisvesting om het primaire proces zo te ondersteunen dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart.

De medewerkers spelen binnen de ambitie, missie, visie en strategie van Services & Huisvesting een cruciale rol. Dienstverlening en gastgerichtheid krijgt pas vorm wanneer er is nagedacht over de wijze waarop (hoe) diensten tot stand komen en wie daarbij benodigd is. Het gaat om meer dan alleen de dienst verlenen, maar om het toevoegen van waarde gedurende het verblijf binnen Basalt waarbij er geen verschil is wie de klant is.

Een en ander is vastgelegd in een gastgerichtheidsfilosofie welke integraal onderdeel uit maakt van het gedachtegoed van Services & Huisvesting. De toegevoegde waarde komt voort uit het ontwikkelen van (persoonlijke) serviceprincipes waarbij medewerkers kiezen welke kwaliteiten en motivatie zij willen inzetten om de vraag van de patiënt (de klant) in te vullen op een dermate wijze dat de gast wordt verrast en een unieke beleving wordt bewerkstelligd (toevoegen van waarde).

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een vast dienstverband  / contract voor onbepaalde tijd. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 4.620,- en maximaal € 6.887,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 70, afhankelijk van ervaring.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij drs. W. (Willem) Wiegersma, Raad van Bestuur, telefoonnummer: 070-359 3504 (via het Bestuurssecretariaat) of bij drs. Michiel Mes, manager HR&D. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3547.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 6 november 2022. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten. Solliciteer dus direct!

Zoetermeer – 16-24 uur – per direct
Wil jij als GZ-psycholoog werken op onze nieuwe locatie van de Kinderrevalidatie in Zoetermeer met kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar? Lees dan snel verder!

Over het nieuwe team Kinderrevalidatie Zoetermeer

Kinderrevalidatie Basalt Zoetermeer is na de zomer van 2022 gestart in de mooi verbouwde locatie aan de Brechtzijde, gelegen naast het Lange Land Ziekenhuis.

Onze visie is het leveren van onze kinderrevalidatiegeneeskundige expertise op het juiste moment en dichtbij de patiënt. Dit doen we voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar wonende in Zoetermeer en omgeving. We geven hieraan vorm in samenwerking met het netwerk (eerste lijns-praktijken, medisch specialisten, GGZ-instellingen, scholen en kinderdagcentra) vanuit het principe: tweede lijn waar nodig, eerste lijn waar kan.

Wat biedt het behandelteam?

Poliklinische screening en behandeling van onder andere kinderen met een (motorische) ontwikkelingsachterstand, Cerebrale Parese, DCD en kinderen met eetproblematiek.
Trajecten waarbij innovatieve werkwijzen zoals EHealth en VBHC zijn geïncorporeerd.
Trajecten die waar mogelijk kort en intensief zijn op het juiste moment en de juiste plaats.
Wat ga je doen als GZ-psycholoog bij Basalt?

Binnen het team behandel je kinderen (en hun ouders) in de leeftijd van 0-18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ten gevolge van ziekte, trauma of een aangeboren aandoening. Dit bestaat uit onder andere het afnemen van een psychodiagnostisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, signaleren gedrags- en leerproblemen. Tevens het begeleiden van kinderen met een beperking en ook hun ouders. Informeren omgeving zoals school. Begeleiden ouders en kind bij eetproblemen.

Als teamlid ben je een belangrijke spil in het interdisciplinaire behandelteam met o.a. revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, pedagogisch medewerkers en logopedisten.

Van onze 13 locaties kom je te werken op de kinderrevalidatie locatie Zoetermeer (Zorgeenheid 9). Onder Zorgeenheid 9 valt ook de kinderrevalidatie van Gouda en Delft. Je kunt de 28 uur desgewenst combineren met 8 uur per week op de kinderrevalidatie locatie Delft. In verband met een zwangerschapswaarneming zoeken we daar een GZ-psycholoog voor de doelgroep 0-4 jarigen. In voorkomende gevallen kun je ingezet worden op andere locaties.

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Ervaring met kinderen met eet- en drinkproblemen en kennis van Floorplay is een pré.
Wij zoeken een GZ-psycholoog met de competenties: zelfstandigheid, integriteit, sensitiviteit, stressbestendigheid, samenwerken, prioriteiten kunnen stellen en flexibel gedrag.

De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een half jaar omgezet naar een vast dienstverband. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 65, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.

Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt?  Zie hun mooiste momenten op onze  ’Werken bij’ pagina.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mireille Koster, Zorgmanager, telefoonnummer: 06-5755 2894.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3887.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
We sluiten de vacature pas wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden.
Solliciteer dus direct!