Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

“Bij ergotherapie staat niet het ziektebeeld, maar het handelen van de patiënt centraal”!

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische patiënten, met onder meer neurologische aandoeningen, amputaties, decubitus en zit- en ligproblemen.

Middels observaties en onderzoek stel je de diagnose vast en geef je een advies met betrekking tot het verblijf in het ziekenhuis en de nazorg. Hierbij werk je nauw samen met andere disciplines, zoals de fysiotherapie, logopedie en de verpleging.

Waar ga je werken?

Je komt te werken binnen de afdeling Fysiotherapie/Ergotherapie. Je werkt in multidisciplinair verband in een enthousiast en gemotiveerd team. Het team bestaat uit 29 medewerkers, waaronder 3 ergotherapeuten.

 

Wat verwachten wij van jou?

·         Je bent in het bezit van het diploma ergotherapie.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring met volwassenen en ouderen.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring met het behandelen van (neurologische) patiënten in een ziekenhuis.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring in het toepassen van de PRPP en de principes van de Cognitieve Revalidatie Therapie.

·         Je werkt zelfstandig, maar het functioneren in teamverband gaat je goed af.

·         Je bent flexibel inzetbaar.

·         Je bent doortastend en geduldig en hebt een open manier van communiceren.

·         Je bent vindingrijk en creatief in het bedenken van oplossingen.

·         Je bent bereid een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage te leveren aan het behandelteam.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 16  uur per week. Kans op uitbreiding van de uren naar 20 tot 24 uur per week is aanwezig.

Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 3.115,– en maximaal € 4.391,– (FWG 55). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO ziekenhuizen, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, aanschaffen fiets of digitale middelen.
Collectiviteitskorting op je (zorg)verzekering en korting op een sportabonnement bij een aantal sportscholen.
Je hebt de mogelijkheid om online trainingen te volgen via Goodhabitz.
“Gezond vooruit!”: In het Slingeland Ziekenhuis hebben wij aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Debbie Huis in ’t Veld, teammanager Paramedici en Maatschappelijk Werk, telefoon (0314) 32 90 83.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onze website https://www.werkenbijslingeland.nl/vacatures.

 

 

Ben jij een enthousiaste allround neuroloog met passie voor je vak? Dan zoeken we jou!

Wegens zwangerschapsverlof van een collega zijn wij als vakgroep neurologie van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem op zoek naar een neuroloog per 1 februari 2023 voor de duur van 16 tot 20 weken. Het aantal uren per week is bespreekbaar.

Waar ga je werken?

De  vakgroep neurologie bestaat uit zeven enthousiaste neurologen die het vak in de volle breedte beoefenen. De vakgroep vervult een essentiële rol in de regio. Het ziekenhuis beschikt over een moderne afdeling neurologie met stroke care unit waar trombolyse wordt verricht. Er zijn goedlopende, multidisciplinaire themapoli’s voor patiënten met TIA, CTS, duizeligheid, rug- en beenklachten, hoofdpijn en slaapstoornissen. Een kinderneurologe maakt deel uit van de vakgroep. Er is een goed geoutilleerde afdeling KNF aanwezig waar onder andere ook de behandeling van dystonie patiënten met botulinetoxine plaatsvindt.

Ons team bestaat daarnaast uit verpleegkundig specialisten met intra- en extramurale zorgfuncties op het gebied van CVA, MS, Parkinson, hoofdpijn en epilepsie. Twee dagen per week is een neurochirurg van het Medisch Spectrum Twente aanwezig voor wervelkolomchirurgie en consultatie. Op de SEH werken SEH-artsen en artsen acute zorg die een voorwachtfunctie vervullen voor de poortspecialismen waaronder de neurologie.

Wat bieden wij jou?

Wat vragen wij van jou?

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christiaan Roosendaal, neuroloog en vakgroep voorzitter, telefoon 0314-329576.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Reageer dan door op de button solliciteren te klikken.

Zorg jij ervoor dat onze geneesmiddelen op de juiste bestemming komen?

 

Wat houdt deze functie in?

Geneesmiddelen spelen een grote rol in de zorg voor onze patiënten en de cliënten van verpleeghuizen. Jij zorgt voor het proces van het ontvangen van geneesmiddelen, het beheer in het magazijn, het verwerken en klaarmaken van bestellingen en het transport naar de afdelingen in het ziekenhuis. De medicijnen worden op naam klaargemaakt door middel van het geautomatiseerde geneesmiddelen distributiesysteem in de ziekenhuisapotheek. Het reinigen van apparatuur en hulpmiddelen hoort ook bij je taken.

Wie zijn wij?

De Ziekenhuisapotheek zorgt voor een veilig geneesmiddelproces en behandelbeleid voor geneesmiddelen die bestemd zijn voor patiënten van het Slingeland Ziekenhuis en externe instellingen.

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Marie-José Derksen, teammanager Apotheek, telefoon (0314) 32 93 01.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 28 november door onderstaand formulier in te vullen.

Wat biedt deze functie?

Als kwaliteitsfunctionaris ben jij dé adviseur van Klinische Chemici, Artsen-Microbiologen, management, analisten en laboratoriummedewerkers op het gebied van kwaliteitszorg binnen het laboratorium. Constante verbetering en professionalisering van de procedures en processen binnen het kwaliteitsbeleid, daar ligt jouw focus.

Wie zijn wij?

De Medische Laboratoria bestaan uit de onderdelen: Klinische Chemie & Hematologie (KCHL), Medische Microbiologie (MML), Trombosedienst, Bloedafname en Hygiëne & Infectiepreventie. Het laboratorium is ISO 15189 geaccrediteerd en biedt een volledig diagnostisch pakket aan onderzoeken. Het laboratoriumteam bestaat uit een enthousiaste groep collega’s die open staan voor nieuwe ontwikkelingen, graag van elkaar willen leren en hun kennis ook weer door willen geven.

Kortom ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een modern laboratorium waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de patiëntenzorg binnen ons ziekenhuis? Dan verwelkomen wij jou graag op ons laboratorium!

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail met Dibora Kettelerij, teammanager. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 57 15 36 64 of per email via d.kettelerij@slingeland.nl.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door op de button solliciteren te klikken.

Ben jij een ambitieuze en mensgerichte teammanager en kun jij op een positieve en enthousiaste wijze medewerkers coachen en aansturen? Ga jij graag de uitdaging aan in de dynamische wereld van het OC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hier kom je te werken

Je komt te werken op het operatiecentrum (OC). Het OC van het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit 7 operatiekamers, een holding en recovery, het Operatief Dagcentrum, Centrale Sterilisatie afdeling (CSA) en de Pijnpolikliniek. In het operatiecentrum werkt een diversiteit aan collega’s samen, ieder vanuit zijn eigen specialisme, taak en verantwoordelijkheid. Van OK- en anesthesieassistenten tot recoverymedewerkers en ondersteunende medewerkers. Er werken ongeveer 150 medewerkers waarvan jij er een deel gaat aansturen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het team in staat is elke dag weer de beste zorg te leveren. Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom het Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wat zegt jouw toekomstige collega?

“Binnen het Slingeland zijn de lijnen kort en de mensen bereid om elkaar te helpen” – Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC.

Wie zijn wij?

“We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht”

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. We willen dat patiënten (en hun naasten) zich welkom voelen en zetten ons dag en nacht in om de beste zorg te verlenen. Al meer dan 30 jaar kunnen de bewoners van de Achterhoek op ons rekenen. Vanuit onze koers en samen met onze partners bouwen we verder aan een modern en duurzaam ziekenhuis. We voelen ons sterk verbonden met de regio en werken vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek. Preventie en een gezonde levensstijl staan daarbij centraal. De vraag naar zorg verandert voortdurend. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten, leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. We ontwikkelen, delen kennis en leren van elkaar. Zo verlenen we ook in de toekomst de beste zorg!

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

8.9 patiënttevredenheid
1800 medewerkers
135 specialisten
26 specialismen

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan voor 1 december 2022 op de vacature teammanager operatiecentrum.

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een e-mail naar Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC via l.rissewijck@slingeland.nl of bel (0314) 32 93 10. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Een beroep met een mooie balans tussen techniek en zorg!

 

Wat biedt deze functie?

Als TOA ondersteun je de oogartsen bij het spreekuur. Je voert zelfstandig alle aanvullende onderzoeken uit zoals: gezichtsveldonderzoek, oculometrie, digitale fluorescentie, fundusfotografie en onderzoek met behulp van OCT. Screening en onderzoek wordt binnen de polikliniek gedaan. Ook assisteer je bij poliklinische Ok’s en intra vitreale injecties.

Waar ga je werken? of Wie zijn wij?

Je komt te werken op de polikliniek Oogheelkunde in een team van 30 professionals: oogartsen, TOA’s, PA, optometristen, orthoptisten, receptionisten, doktersassistentes en secretaresses. Meer informatie vind je via deze link: https://www.slingeland.nl/oogheelkunde-1.

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Corine Timmer telefoon (0314) 32 9246, email: c.timmer@slingeland.nl.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 2 december 2022 door onderstaand formulier in te vullen. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 8 december 2022.

Wil jij met jouw expertise en betrokkenheid het verschil maken voor onze dialysepatiënten? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren.

 

Wat biedt deze functie?

Je verzorgt dialysebehandelingen en specialistische verpleegkundige zorg voor de kwetsbare dialysepatiënten die aan jou zijn toevertrouwd. Daarbij houd je de patiënten goed in de gaten, stel je diagnoses vast, maak je behandelplannen en voer je controles uit. De specifieke behoefte van de patiënten verlies je daarbij niet uit het oog en ook de naasten worden door jou begeleid. Je moedigt de patiënten aan tot zelfredzaamheid en zelfstandig functioneren. Dit doe je door de patiënten goed te informeren en begeleiden.

Je krijgt de ruimte om mee te denken over de zorg en nieuwe ontwikkelingen in de toekomst. Samen met een hecht team vorm je dan ook een onmisbare schakel tussen de behandeling en het functioneren van de dialysepatiënten in het dagelijks leven. Kortom met jouw expertise en betrokkenheid maak je in deze functie het verschil.

De dialyseafdeling

Samen met ongeveer 30 collega verpleegkundigen richten we ons op de best passende behandeling voor onze patiënten. Daarnaast zorgen we door het geven van goede training en voorlichting ervoor dat de patiënten zoveel mogelijk de regie in eigen handen kunnen houden. Alle vormen van nierfunctie vervangende therapie wordt aangeboden. Dit geeft het werk extra dynamiek! Het team bestaat uit verpleegkundigen, nefrologen, een verpleegkundig specialist, secretaresses en dialyseassistenten die voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning zorgen. Kijk voor meer informatie over het Dialysecentrum op: https://www.slingeland.nl/dialysecentrum-slingeland.

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Wil je meer informatie over de functie of een keer meekijken op de afdeling?

Neem dan contact op met Claudia van Woudenberg, teammanager Dialyse, via telefoon (0314) 32 93 00 of email: c.van.woudenberg@slingeland.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaande button.

Hier kom je te werken

Je komt te werken bij de Medisch Laboratoria bestaande uit de Klinische Chemie, Medische Microbiologie, Trombosedienst, Bloedafname en Hygiëne & Infectiepreventie. Wij zijn ISO 15189 geaccrediteerd en bieden een volledig diagnostisch pakket aan onderzoeken. Je gaat aan de slag op een dynamische afdeling waar klantcontact, ontwikkeling, innovatie belangrijke kernelementen zijn.

Je stuurt de onderdelen Trombosedienst en Bloedafname aan en geeft leiding aan een team van 45 enthousiaste collega’s. De sfeer is gemoedelijk, informeel en er is aandacht voor elkaar en voor de patiënt. Past deze sfeer bij jou?

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wij zijn wij?

‘We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht”

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

In dit jou droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan Martijn Tausch, clustermanager, via m.tausch@slingeland.nl of bel ons op 0314 – 32 95 23.

Den Haag – 36 uur

Basalt is met dertien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1300 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Wil jij als Manager Services en Huisvesting zorgdragen dat het primaire proces zo wordt ondersteund dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart?

Wat ga je doen als Manager Services en Huisvesting bij Basalt?
De manager Services & Huisvesting heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid in de dienstverlening van de centrale ondersteunende teams Techniek & Huisvesting, Interne Dienst, Inkoop en Voeding. In de dienstverlening staat klantgerichtheid, servicegerichtheid en gastvrijheid centraal.

De manager Services & Huisvesting heeft tevens een signalerende rol, met name bij het navolgen van de vastgestelde (kwaliteits)normen, en is verantwoordelijk voor optimaal ondersteunende systemen en processen. Daarnaast ligt de nadruk op strategisch huisvestingsmanagement. De manager Services & Huisvesting is een sparringpartner en strategisch adviseur voor de Raad van Bestuur en het management. Je draagt vanuit Services & Huisvesting bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie. Je vervult een belangrijke aanjagende rol op het gebied van Services & Huisvesting.

Van onze 13 locaties kom je voornamelijk te werken op de locatie Den Haag. Je bent uiteraard vaak aanwezig op onze andere locaties.

De missie van Services en Huisvesting

Het is de missie van Services & Huisvesting om het primaire proces zo te ondersteunen dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart.

De medewerkers spelen binnen de ambitie, missie, visie en strategie van Services & Huisvesting een cruciale rol. Dienstverlening en gastgerichtheid krijgt pas vorm wanneer er is nagedacht over de wijze waarop (hoe) diensten tot stand komen en wie daarbij benodigd is. Het gaat om meer dan alleen de dienst verlenen, maar om het toevoegen van waarde gedurende het verblijf binnen Basalt waarbij er geen verschil is wie de klant is.

Een en ander is vastgelegd in een gastgerichtheidsfilosofie welke integraal onderdeel uit maakt van het gedachtegoed van Services & Huisvesting. De toegevoegde waarde komt voort uit het ontwikkelen van (persoonlijke) serviceprincipes waarbij medewerkers kiezen welke kwaliteiten en motivatie zij willen inzetten om de vraag van de patiënt (de klant) in te vullen op een dermate wijze dat de gast wordt verrast en een unieke beleving wordt bewerkstelligd (toevoegen van waarde).

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een vast dienstverband  / contract voor onbepaalde tijd. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 4.620,- en maximaal € 6.887,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 70, afhankelijk van ervaring.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij drs. W. (Willem) Wiegersma, Raad van Bestuur, telefoonnummer: 070-359 3504 (via het Bestuurssecretariaat) of bij drs. Michiel Mes, manager HR&D. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3547.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 6 november 2022. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten. Solliciteer dus direct!

Zoetermeer – 16-24 uur – per direct
Wil jij als GZ-psycholoog werken op onze nieuwe locatie van de Kinderrevalidatie in Zoetermeer met kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar? Lees dan snel verder!

Over het nieuwe team Kinderrevalidatie Zoetermeer

Kinderrevalidatie Basalt Zoetermeer is na de zomer van 2022 gestart in de mooi verbouwde locatie aan de Brechtzijde, gelegen naast het Lange Land Ziekenhuis.

Onze visie is het leveren van onze kinderrevalidatiegeneeskundige expertise op het juiste moment en dichtbij de patiënt. Dit doen we voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar wonende in Zoetermeer en omgeving. We geven hieraan vorm in samenwerking met het netwerk (eerste lijns-praktijken, medisch specialisten, GGZ-instellingen, scholen en kinderdagcentra) vanuit het principe: tweede lijn waar nodig, eerste lijn waar kan.

Wat biedt het behandelteam?

Poliklinische screening en behandeling van onder andere kinderen met een (motorische) ontwikkelingsachterstand, Cerebrale Parese, DCD en kinderen met eetproblematiek.
Trajecten waarbij innovatieve werkwijzen zoals EHealth en VBHC zijn geïncorporeerd.
Trajecten die waar mogelijk kort en intensief zijn op het juiste moment en de juiste plaats.
Wat ga je doen als GZ-psycholoog bij Basalt?

Binnen het team behandel je kinderen (en hun ouders) in de leeftijd van 0-18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ten gevolge van ziekte, trauma of een aangeboren aandoening. Dit bestaat uit onder andere het afnemen van een psychodiagnostisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, signaleren gedrags- en leerproblemen. Tevens het begeleiden van kinderen met een beperking en ook hun ouders. Informeren omgeving zoals school. Begeleiden ouders en kind bij eetproblemen.

Als teamlid ben je een belangrijke spil in het interdisciplinaire behandelteam met o.a. revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, pedagogisch medewerkers en logopedisten.

Van onze 13 locaties kom je te werken op de kinderrevalidatie locatie Zoetermeer (Zorgeenheid 9). Onder Zorgeenheid 9 valt ook de kinderrevalidatie van Gouda en Delft. Je kunt de 28 uur desgewenst combineren met 8 uur per week op de kinderrevalidatie locatie Delft. In verband met een zwangerschapswaarneming zoeken we daar een GZ-psycholoog voor de doelgroep 0-4 jarigen. In voorkomende gevallen kun je ingezet worden op andere locaties.

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Ervaring met kinderen met eet- en drinkproblemen en kennis van Floorplay is een pré.
Wij zoeken een GZ-psycholoog met de competenties: zelfstandigheid, integriteit, sensitiviteit, stressbestendigheid, samenwerken, prioriteiten kunnen stellen en flexibel gedrag.

De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een half jaar omgezet naar een vast dienstverband. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 65, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.

Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt?  Zie hun mooiste momenten op onze  ’Werken bij’ pagina.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mireille Koster, Zorgmanager, telefoonnummer: 06-5755 2894.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3887.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
We sluiten de vacature pas wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden.
Solliciteer dus direct!