Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Door verschillende projecten op onze hrm administratie, zoeken wij iemand die hands-on is en die graag ons kleine HR administratie team wil versterken. Kun jij zelfstandig werken en denk jij ‘deze klus klaar ik wel even’ , dan zoeken wij jou!

Vecht en IJssel ǀ Centraal Bureau

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In vier woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. Er heerst bij Vecht en IJssel een informele sfeer, de lijnen zijn kort, persoonlijk en betrokken.

Wat ga je doen?

Samen met drie collega’s draag jij zorg voor de gehele HRM- en salarisadministratie en het beheer van de HR-systemen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het te woord staan van medewerkers, teamleiders en managers en het beantwoorden van vragen omtrent salaris, roosters, HRM-regelingen, CAO en wet- en regelgeving. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het controleren en verwerken van mutaties en declaraties vallen ook onder je taken.

Daarnaast ondersteun je de HRM- en opleidingsadviseurs met het opstellen van periodieke rapportages en verzorg je de verzuimrapportage.

Wat breng je mee?

Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO. We verwachten dat je ervaring hebt met HR administratie en dat je systemen snel kunt doorzien. Kennis op gebied van relevante wet- en regelgeving, zoals CAO VVT en wet Verbetering Poortwachter is een pre. Je kunt goed plannen, zelfstandig werken, zowel mondeling als schriftelijk duidelijk communiceren, bent proactief en service gericht. Gezien het vertrouwelijke karakter van het werk weet jij als geen ander dat discretie, maar ook alertheid, tot je basisinstelling hoort.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie voor 28 tot 32 uur per week. Je komt te werken in een leuk team met fijne collega’s. We belonen conform CAO VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand o.b.v. 36 uur). Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van medewerker HRM dan vragen wij je te reageren door onderaan op de sollicitatiebutton te klikken, met toezending van je cv en motivatie. Als alles binnen is, hoor je snel van ons. Je kunt ook zelf contact opnemen met onze recruiter, Heleen Poirters via 06-86859811 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure. Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy