Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Voor de afdeling inkoop zijn wij op zoek naar een Assortimentscoördinator. Ben jij de doortastende en verbindende assortimentscoördinator die we zoeken? Solliciteer dan op deze vacature!

Hier kom je te werken

Als assortimentscoördinator werk je binnen afdeling Inkoop. De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het inkoopproces van alle zorg en niet-zorg gerelateerde producten, diensten en apparatuur van het Slingeland Ziekenhuis. Het team bestaat uit een teammanager inkoop, inkopers, een assortimentscoördinator en medewerkers operationele inkoop.
Als assortimentscoördinator vervul je een centrale functie in de uitvoering van het assortimentsbeheer met als doel een zo hoog mogelijke mate van standaardisatie en harmonisatie te realiseren binnen het ziekenhuis.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie jij het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan op deze vacature via onderstaande button.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jan-Willem de Bruin, teammanager inkoop, via telefoonnummer 06-45004036.