Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Wij zijn op zoek naar een anesthesiemedewerker die onze patiënten centraal stelt, graag samen met het team een bijdrage levert aan hoogwaardige zorg en het belangrijk vindt om mee te denken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen het werkveld. Spreekt dit je aan?

Met de bouw van een nieuw ziekenhuis zijn er volop kansen en mogelijkheden om mee te denken over de zorg van de toekomst.

Hier kom je te werken

Het OC bestaat uit 7 operatiekamers, een Operatief Dagcentrum, een Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en de Centrale Scopen Reiniging (CSR). In totaal werken hier ongeveer 150 medewerkers.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Stuur dan een berichtje naar Lise Westerveld-Rissewijck, hoofd Operatiecentrum en CSA/CSR, via l.rissewijck@slingeland.nl of bel op (0314) 32 93 10.

Ben jij als operatieassistent op zoek naar een werkplek waar je de mogelijkheid krijgt je te verdiepen en specialiseren in een specialisme naar keuze? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en dan gaan we graag met je in gesprek!

Hier kom je te werken

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan via onderstaande button.

Heb je vragen? Bel dan met Daphne Wiegerinck – Kuipers, teammanager OC, telefoon (0314) 32 91 14 of stuur een mail naar d.kuipers@slingeland.nl

Ben jij als technisch oogheelkundig assistent op zoek naar een zelfstandige en veelzijdige baan binnen de oogheelkunde? Solliciteer dan op deze functie waarin techniek en zorg een mooie balans vormen in het patiëntencontact en tijdens de onderzoeken.

Hier kom je te werken

Je gaat werken op de polikliniek Oogheelkunde van het Slingeland Ziekenhuis in een team van 30 professionals: oogartsen, technisch oogheelkundig assistenten, optometristen, orthoptisten, receptionisten, doktersassistentes, secretaresses en een physician assistant.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Corine Timmer telefoon (0314) 32 9246, email: c.timmer@slingeland.nl.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.