Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Ben jij een enthousiaste endoscopie verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
Of ben jij een verpleegkundige met de ambitie je te specialiseren op endoscopisch gebied?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de functieafdeling MDL. Een dynamische afdeling, volop in ontwikkeling. Hier worden patiënten onderzocht en behandelt met klachten en aandoeningen van de spijsverteringsorganen. De afdeling heeft 3 endoscopiekamers, met bijbehorende uitslaapruimtes waar de voor en nazorg voor de scopie plaats vinden. Sommige onderzoeken zijn op de afdeling radiologie. Je werkt nauw samen met MDL-artsen, endoscopieverpleegkundigen, endoscopieassistenten en medisch secretaresses.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje naar Kobus ten Have, teammanager MDL, Dermatologie, plastische chirurgie via k.tenhave@slingeland.nl of bel ons op (0314) 32 90 32.

Ben jij een gediplomeerde CCU-verpleegkundige en komen jouw kwaliteiten goed tot hun recht in een dynamische verpleegafdeling? Voor de gecombineerde afdeling CCU, SCU en EHH zijn wij op zoek naar een CCU-verpleegkundige die ons team komt versterken!

 

Hier kom je te werken

De afdeling is een gecombineerde afdeling; de CCU (Cardio Care Unit) is samen met de afdelingen SCU (Stroke Care Unit), EHH (eerste Harthulp) onderdeel van de unit Acute Zorg. De afdeling heeft 8 bewakingsbedden voor de acute Cardiologie en Neurologie, 5 eerste harthulp bedden en 2 acute kamers voor de cardiologiepatiënten met intensieve zorg.

De CCU/EHH:
Het werken op de CCU is dynamisch en acuut. Samen met je collegas vang je de patiënten met cardiale klachten op. Deze patiënten kunnen variëren van zeer complex tot het gerust stellen van de patiënt en het begeleiden in het ziekteproces. Afhankelijk van je rooster sta je op de CCU, EHH, acute kamer of heb jij de regie over de CCU/EHH/SCU. Aan bed bied jij intensieve, multi,- en interdisciplinaire veilige cardiologische zorg en werk je nauw samen met de arts-assistent en cardiologen. Je bewaakt, observeert, interpreteert en analyseert voortdurend de gezondheidstoestand van de patiënt en grijpt (acuut) in als het nodig is. Je neemt deel aan het reanimatieteam en participeert bij de SIT oproepen. De telemetriebewaking wordt ziekenhuisbreed bewaakt door de CCU en tevens coördineer je de opnames binnen de afdeling. Daarnaast biedt deze afdeling een unieke nauwe samenwerking met de collegas van de SCU (Stroke Care Unit).

De SCU:
Het werken op de SCU is veelzijdig en dynamisch, het nauwe samenwerken met de CCU levert een leuke uitdaging op. Je zorgt voor de acute neurologische patiënt, inclusief trombolyseren op de Spoed Eisende Hulp. Je beschikt over specifieke neurologische kennis en hebt de expertise om met de complexe neurologische aandoening te werken. Je werkt intensief samen binnen een multidisciplinair team van paramedici en neurologen en hebt een actieve rol binnen de neurorevalidatie.

Dit ga je doen

Je komt te werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is. Sinds enige jaren is de CCU volledig geïntegreerd met de SCU (stroke care unit). Dit houdt in dat de gespecialiseerde verpleegkundige beide patiëntencategorieën kan monitoren en bewaken. Wij zoeken daarom een enthousiaste CCU-verpleegkundige die bereid is om de SCU opleiding te volgen. De koers naar het nieuwe ziekenhuis brengt veel veranderingen met zich mee. Hierin is volop ruimte voor innovatie en kun je proactief zijn binnen de Acute Zorg. Je krijgt de kans om de komende jaren mee te denken richting het ziekenhuis van de toekomst, specifiek over de ontwikkeling binnen het acute en/of bewakingsplein, waar een integratie van de CCU/EHH/SCU/ICU/MCU zal plaats vinden.

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Ben je enthousiast geworden?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan uiterlijk 28 februari 2023 op de vacature CCU verpleegkundige.

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een berichtje naar Casper Boegman, teammanager SCU/CCU/EHH, via c.boegman@slingeland.nl of bel op (0314) 32 95 21. Of neem contact op met Marloes Segerink, CCU-verpleegkundige, via (0314) 32 92 17.

Ben jij Verpleegkundige en wil je werkervaring opdoen in de OGGZ? Of heb je al werkervaring binnen de GGZ en wil je deze verder uitbouwen?

Dan is dit je kans! Voor onze locatie hostel Wittevrouwen in Utrecht zoeken we een

Verpleegkundige (mbo/hbo)

28-32 uur

Team Wittevrouwen biedt intensieve 24uurs herstelgerichte zorg en begeleiding aan volwassenen met ernstige verslavingsproblemen: het chronisch verslaafd zijn aan harddrugs veelal in combinatie met andere psychiatrische aandoeningen. Drugsgebruik is op de eigen kamers toegestaan. De begeleiding richt zich op diverse levensgebieden, waarbij veel aandacht uitgaat naar stabilisatie, gezondheid, financiën en dagbesteding.

Dit is jouw uitdaging

De bewoners van Hostel Wittevrouwen kampen met een diversiteit aan (chronische) somatische klachten. Jouw rol als verpleegkundige is om binnen de dagelijkse begeleiding deze problemen te signaleren, bespreekbaar te maken en de juiste interventies uit te zetten. Denk hierbij aan het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, ondersteunen in de hygiëne van de woon en persoonlijke omgeving van de bewoner en het ondersteunen bij complexe medicatie vragen. Maar ook het inzetten van de juiste geplande hulp/zorg door externe instanties is onderdeel van jouw taak. Denk hierbij aan het organiseren van thuiszorg, wondzorg, diëtist, palliatieve zorg, etc. Als verpleegkundige begeleidt je bewoners naar ziekenhuis/medische afspraken, ondersteun je bij somatische screenings, help je bij het aanvragen/ophogen van indicaties, en hou je overzicht over medische trajecten en bijbehorende administratie. Daarnaast neem je je collega’s mee in je expertise, weet je kennis over te brengen daar waar nodig en krijgt energie van deze manier van samenwerken. In afstemming met de somatisch specialist en herstel coaches op locatie, ondersteun je collega’s en geef je in de praktijk handen en voeten aan deze somatische zorg. Tevens ben je als Verpleegkundige ook aanjager van het thema leefstijl en gezondheid.

Je bent bereid in wisselende diensten te werken (overdag/avond/en weekend)

Dit breng je mee

Als Verpleegkundige binnen het Hostel heb je een afwisselende baan, waarvoor het belangrijk is dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en duidelijk bent in je communicatie. Jij bent een aanpakker en niet vies van een uitdaging! Je maakt door je open houding makkelijk verbinding met onze cliënten. Bij voorkeur heb je al ervaring in de GGZ en of met verslaving en heb je kennis van diverse psychiatrische aandoeningen. Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en staat stevig in je schoenen, in combinatie met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Je beschikt over minimaal een diploma verpleegkunde niveau 4 of hbo verpleegkunde. Doorgroeimogelijkheden in de vorm van een traject/aanvullende opleiding zijn bespreekbaar.

Dit bieden wij

De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 40/45 afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een ruime woon/werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. Tot slot bieden we een uitgebreid inwerkprogramma van 7 dagen, waarin je kennis maakt met de organisatie voordat je op jouw locatie start.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Mocht je nog vragen hebben, neem contact op met onze somatisch specialist, Cindy van Norden, 06 10 34 51 48 of Farida Nounat, 06 82 94 90 01

Ben jij het Avond/Nacht/Weekend-hoofd met een onvoorwaardelijk vertrouwen in herstel?

Wil jij werken in de de wijkgerichte GGZ in Utrecht? Dan zoeken we jou!

ANW-hoofd
Per direct, oproep – 0 uren

Buiten kantoortijden moet er voor alle cliënten van Lister begeleiding in de \\\’nabijheid\\\’ zijn. Lister heeft veel cliënten in begeleiding waarvoor dit geldt en door de komst van het nieuwe product \\\’Beschermd Thuis\\\’ zal dit alleen maar toenemen. Daarom heeft Lister een team van ANW-hoofden, die zowel cliënten als medewerkers extra steun bieden. Zo kunnen de wakende en slapende wachten een beroep op hem of haar doen, een hulpvraag neerleggen of even sparren. Het ANW-hoofd in de nacht maakt een ronde langs 24-uurs locaties waar wakende nachtdienstmedewerkers aanwezig zijn.

Dit is jouw uitdaging

Als ANW-hoofd ben je buiten kantooruren de leidinggevende voor alle locaties van Lister. Je bent in de avond-, nacht-, en weekenduren de spil van de organisatie en verantwoordelijk voor de gang van zaken. Buiten kantooruren zet je het beleid en de leidinggevende taken voort welke zijn uitgezet door leidinggevenden van locaties. Daarnaast ben je in staat om in onvoorziene situaties maatregelen en besluiten te nemen buiten het beleid om. Je treedt handelend op tijdens en na calamiteiten en biedt eerste opvang en nazorg bij ernstige gebeurtenissen op locaties. Je neemt besluiten over de inzet van logeerbedden binnen Lister, zowel voor cliënten van Lister als externen. Je bent aanspreekpunt voor politie, crisisdienst, huisartsenpost et cetera. Je bent aanspreekpunt voor cliënten op de momenten dat er voor hen geen begeleiding aanwezig is.

Dit ben jij

Je bent zelfstandig en flexibel. Je bent daadkrachtig en weet om te gaan met stressvolle situaties. Je beschikt over een creatief probleemoplossend vermogen en je kunt crisismanagement toepassen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt snel overzicht in situaties en kunt prioriteiten stellen. Je kunt coachen, aansturen en delegeren.

Interventies zet je efficiënt en effectief in. Je kunt onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent flexibel, stelt je proactief op en hebt een creatieve mindset. Je voelt verantwoordelijkheid voor meer dan alleen je eigen werk.

Dit breng je mee
Je beschikt over een relevant diploma op hbo+ niveau. Een verpleegkundige achtergrond heeft de voorkeur. Je hebt aantoonbare ervaring in diverse werkvelden, zowel de ggz als de verslavingszorg. Om goed aan te kunnen sluiten bij de veranderingen in de praktijk, wil je altijd blijven groeien. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend om te reflecteren. Zelf, met medewerkers, de cliënt en met het team. Op basis hiervan stel je je werkwijze bij wanneer nodig. Je bent analytisch en blijft altijd kritisch op het professioneel handelen vanuit de waarden en visie van Lister.

 

Dit bieden wij
De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 55. Deze schaal kent een maximum van € 4.381,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een woon/werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. Tot slot bieden we een uitgebreid inwerkprogramma van 7 dagen, waarin je kennis maakt met de organisatie voordat je op jouw locatie start.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk, reageer op deze vacature!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, whatsapp met Farida Nounat, Recruiter op (06) 82 94 90 01.

Wil jij met jouw expertise en betrokkenheid het verschil maken voor onze dialysepatiënten? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren.

 

Wat biedt deze functie?

Je verzorgt dialysebehandelingen en specialistische verpleegkundige zorg voor de kwetsbare dialysepatiënten die aan jou zijn toevertrouwd. Daarbij houd je de patiënten goed in de gaten, stel je diagnoses vast, maak je behandelplannen en voer je controles uit. De specifieke behoefte van de patiënten verlies je daarbij niet uit het oog en ook de naasten worden door jou begeleid. Je moedigt de patiënten aan tot zelfredzaamheid en zelfstandig functioneren. Dit doe je door de patiënten goed te informeren en begeleiden.

Je krijgt de ruimte om mee te denken over de zorg en nieuwe ontwikkelingen in de toekomst. Samen met een hecht team vorm je dan ook een onmisbare schakel tussen de behandeling en het functioneren van de dialysepatiënten in het dagelijks leven. Kortom met jouw expertise en betrokkenheid maak je in deze functie het verschil.

De dialyseafdeling

Samen met ongeveer 30 collega verpleegkundigen richten we ons op de best passende behandeling voor onze patiënten. Daarnaast zorgen we door het geven van goede training en voorlichting ervoor dat de patiënten zoveel mogelijk de regie in eigen handen kunnen houden. Alle vormen van nierfunctie vervangende therapie wordt aangeboden. Dit geeft het werk extra dynamiek! Het team bestaat uit verpleegkundigen, nefrologen, een verpleegkundig specialist, secretaresses en dialyseassistenten die voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning zorgen. Kijk voor meer informatie over het Dialysecentrum op: https://www.slingeland.nl/dialysecentrum-slingeland.

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Wil je meer informatie over de functie of een keer meekijken op de afdeling?

Neem dan contact op met Claudia van Woudenberg, teammanager Dialyse, via telefoon (0314) 32 93 00 of email: c.van.woudenberg@slingeland.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaande button.

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Wil jij graag als wijkverpleegkundige werken in een klein team en zonder reistijden? Bij Vecht en IJssel kan dat!

Vecht en IJssel | Zorg Thuis

Bij Vecht en IJssel verlenen we zowel intramurale als extramurale zorg. Doordat de extramurale zorg verleent wordt in de (directe) omgeving van Transwijk, heb je nauwelijks reistijd. We werken waar nodig samen met de intramurale teams en hebben een goede samenwerking met o.a. huisartsen, POH en apotheek en andere disciplines binnen de ketenzorg.

Bij team zorg thuis Transwijk is de betrokkenheid bij de cliënten groot. Daarnaast vinden we het belangrijk in de zorg echt als team te werken. Met elkaar dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van zorg thuis binnen de organisatie. We zoeken hierbij een wijkverpleegkundige die deze uitdaging met ons aangaat.

Wie ben jij?
Met jouw kritische blik en doortastende persoonlijkheid ben jij de spin in het web in complexe situaties. Jij bent de verbinder, niet alleen met de diverse zorgprofessionals binnen de ketenzorg, maar ook met jouw collega’s. Je houdt ervan om jouw ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn en je bent gedreven om maatwerk te leveren aan je cliënten. Voor jou staan persoonlijk contact en professionele zorg voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij graag in een kleine setting werken binnen de gebouwen van de organisatie, dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

We starten met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. We belonen conform cao VVT FWG 50 ( €2.937,68 – €3.942,98 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren?

Ben jij enthousiast dan zie we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wil je graag eerst nog meer weten? Neem contact op met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514/ solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan je privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Wij hebben grootse plannen, kom jij mee bouwen aan de ontwikkeling van een regionaal expertisecentrum?

Vecht en IJssel ǀ Transwijk

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Voor onze afdeling beschermd wonen, waar ouderen wonen met een psychiatrische aandoening, zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Help jij mee aan de realisatie van een optimaal therapeutisch woon- leefklimaat?

Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt met kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zich gehoord en gezien voelen. Ligt jouw hart bij de ouderenzorg? En werk jij graag in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team? Dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Wat ga je doen:
Je komt te werken voor een zeer gevarieerde cliëntengroep waardoor het werk veel afwisseling biedt. Je ondersteunt en begeleidt de cliënten bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Het welbevinden van de cliënten staat voor jou altijd voorop. Jij bent iemand die graag meedenkt, oplossingsgericht is en een proactieve werkhouding heeft.

Vereisten
Heb jij wat wij zoeken?

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 45 (€2.573,52 – €3.471,49 per maand o.b.v. 36 uur). En we hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Ga jij de uitdaging met ons aan? Klik op de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Heb je nog vragen neem contact op met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan je privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy