Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Liefde voor de ouderenzorg en voor persoonlijke aandacht. We stappen in de langdurige zorg van Maartenshof af van taakgericht werken, we zijn gericht op de bewoners en op hoe zij zich voelen. Gelukkig zijn ze bij jou voor persoonlijke aandacht aan het juiste adres.

Alvast kennis maken met onze locatie Maartenshof? Bekijk de video: https://youtu.be/P943sZN2NrI

Werken op je eigen momenten
Je kunt aan de slag in één van onze woningen voor mensen met dementie, somatische zorg of appartement wonen. We kijken graag samen met jou waar je het beste past. Je kunt je inplannen in overleg met de roosteraar van de langdurige zorg Maartenshof . Het aantal uren wordt samen met jou bepaald en is afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. Als je je zorgstage hebt afgerond, help je bewoners ook met de algemene dagelijkse levensbehoeften in de dagelijkse zorg.

En… als het van beide kanten bevalt, geven we je zicht op een vaste baan na je opleiding!

Over Zorggroep Groningen 
De bewoner wil in een kwetsbare periode van het leven graag goede zorg in een prettige omgeving. Onze goed opgeleide medewerkers verlenen iedere dag de beste zorg, ook als deze zeer complex is. Zorg verlenen doen wij met het hart op de juiste plaats zodat iedereen écht gekend, gezien en gehoord wordt. Altijd de mens zien. De mens staat bij ons altijd op de eerste plaats. Gewoon doen, goed doen. Dat zit in onze genen. De waarden die bij ons, onze bewoners, revalidanten en hun naasten passen zijn eigen, samen en vooruitstrevend.

Wie ben jij:
Zit jij in het 3e jaar van jouw opleiding tot Verzorgende IG of volg je een opleiding tot Verpleegkundige en zit je in het 3e of 4e jaar? Dan ben je van harte welkom.
Ook als student Geneeskunde ben je vanaf je 2e studiejaar van harte welkom!
Heb je je zorgstage afgerond en wil je alvast werkervaring in de zorg opdoen, met zicht op een vaste baan?
Wil je werken bij de leukste zorgorganisatie in de Stad en waar je de ruimte krijgt om je werk met lef en liefde te doen?
Waar je je uren in overleg kunt indelen?
Én waar je meteen minimaal €. 13,67 per uur verdient?

Wat vragen wij van jou? 
Je bent enthousiast, je kunt je goed aanpassen aan nieuwe situaties én je volgt een passende zorgopleiding. Je weet prettige contacten op te bouwen met bewoners, hun familie, collega’s, en vrijwilligers. Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen.

Wat biedt Maartenshof jou?

Lijkt het je leuk ons ontmoeten?
Solliciteer dan nu door op ‘direct solliciteren’ te klikken.

Wil je eerst meer informatie, neem contact op met de roosteraar van de flexpool Sjannet Alserda
via 06-55004014 of mail naar s.alserda@zorggroepgroningen.nl

We doen er binnen Zorggroep Groningen alles aan om coronabesmettingen te voorkomen. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers gevaccineerd zijn voor de veiligheid van bewoners, revalidanten en collega’s.

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van informatie in het kader van de vergewisplicht zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vind je het ook zo fijn om jouw eigen tijd en diensten in te delen? Voel je je prettig als je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen op verschillende afdelingen?
Misschien is dit dan echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een:

Helpende / Helpende + SamenFlex

Jij houdt je bezig met de dagelijkse begeleiding en verzorging van cliënten. Samen met jouw collega’s stem je de totale zorgverlening af. Tijdens deze dagelijkse begeleiding en verzorging van cliënten kijk je ook goed naar wat zij zelf nog kunnen, ondersteun je waar nodig én zorg je voor een lach op het gezicht!

Wat ga je doen?
Je bent flexibel inzetbaar voor verschillende afdelingen, wat inhoudt dat je allerlei diensten in de Gemeente Schagen en Hollands Kroon voor jouw rekening neemt als Helpende of Helpende +. Uiteraard doen wij dit in overleg en mag je aangeven waar je het liefst wil werken en welke afdeling jouw voorkeur heeft. Op welke afdeling dan ook, onze bewoners kunnen jouw hulp goed gebruiken bij:

•    Ondersteuning en begeleiding tijdens hun dag;
•    Het wassen en aankleden;
•    Boodschappen doen;
•    Helpen bij eet- en drinkmomenten.

Ook voor ons medisch specialisten ben je van grote waarde en ondersteun je hen waar nodig. Uiteraard doe je dit wel met de benodigde papieren als Helpende of Helpende+ op MBO2 niveau.

Waar ga je werken?
Er zijn 21 locaties bij Woonzorggroep Samen met een verscheidenheid aan verschillende afdelingen én een groot thuiszorg gebied. Je kunt ontdekken of je graag wil werken in de Langdurige Zorg, jouw steentje bij wil dragen bij Revalidatie en Behandeling of van waarde wil zijn in het Hospice. Misschien vind jij het wel fijn om lekker op pad te gaan in de Thuiszorg van Gemeente Hollands Kroon of Schagen? Kortom, opties en ontwikkelingsmogelijkheden bij Samen in overvloed.

Wat mag je van Samen verwachten?

Een bruto maandsalaris van tussen de €2.139,72 en €2.717,96 bruto per maand conform cao VVT schaal 25;
Vakantiegeld én een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%
Een wisselende werkomgeving;
Ontwikkelmogelijkheden, je mag bijvoorbeeld e-learnings volgen als het rustig is;
Een baan waarbij je zelf werk- en privé balans kan inrichten.
Hoeveel uren je werkt stemmen we uiteraard Samen af naar jouw voorkeur én het aantal openstaande diensten. Het is voor ons vooral belangrijk dat we er allemaal blij van worden, Woonzorggroep Samen, jij en het allerbelangrijkste: onze cliënten en bewoners.
Heb je interesse in deze functie? Ga naar de website en solliciteer direct!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment via werken@wzgsamen.nl of 088-6194630.

Omschrijving
Ter versterking van een nieuw op te zetten team in de Wijkzorg op onze locatie Ewoud zoeken wij enthousiaste zorgassistenten. Een achtergrond in de zorg is niet nodig, kom jij werken in de zorg?

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Vecht en IJssel | Ewoud
Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliënten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.

Wat ga je doen?

Als zorgassistent ondersteun en begeleid je cliënten die veel zorg en sociale begeleiding nodig hebben in hun eigen woonomgeving. Het is van belang dat je cliënten echt leert kennen en daar krijg je alle ruimte toe. Als zorgassistent heb je een afwisselende baan. Het ene moment help je iemand uit bed en ondersteun je bij het douchen en aankleden, het volgende moment kook je een maaltijd, draait een wasje of doe je een boodschap. Tijdens je werkzaamheden word je begeleid door een vast aanspreekpunt en je werkt nauw samen met je collega’s om de beste zorg voor de cliënten te leveren.

Vereisten

Wie ben Jij?
Wij zijn op zoek naar mensen met een hart voor de zorg. Je maakt het mensen graag naar de zin en steekt, als vanzelfsprekend, de handen uit de mouwen. Van nature ben je liefdevol en positief ingesteld. Je bent flexibel en tussen de 12-28 uur per week beschikbaar. Geen achtergrond in de zorg? Geen probleem, want Vecht & IJssel leid je op tot zorg assistent. Verder vinden wij het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren, dus laat ons weten wat jouw wensen zijn en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
We belonen conform cao VVT, helpende FWG 20 (€1.977,25 – €2.493,78 per maand o.b.v. 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog enthousiaster geworden over het werken in de zorg? Reageer dan snel op de vacature door het sturen van een motivatiebrief en een CV.
Een diploma of vooropleiding in de zorg is niet nodig. Zodra jouw bericht binnen is, nemen wij contact met je op om over de verdere procedure te praten

Heb jij zelf vragen, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Voor onze locatie Ewoud in IJsselstein en voor onze locaties Zuylenstede, Lieven de Key en Transwijk in Utrecht zoeken wij liefdevolle zorgmedewerkers die willen werken als helpende of helpende plus.

Als helpende (plus) ondersteun jij de bewoners bij het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. Daarnaast zorg je ervoor dat zij een leuke en zinvolle dag hebben.

Vereisten
Jij hebt jouw diploma in de zorg op mbo 2 niveau, eventueel aangevuld met jouw plus certificaat. Onregelmatige diensten horen erbij, maar dat weet jij natuurlijk allang. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg door werk of stage en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij met je hart hebt gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 25 voor helpende (€2.077,40 – €2.638,80 per maand o.b.v. 36 uur) en FWG 30 voor helpende plus (€2.077,40 – €2.717,16 per maand o.b.v. 36 uur).
Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren?

Wij maken graag kennis met jou! Heb je vragen? Bel, mail of WhatsApp met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Vecht en IJssel | Ewoud

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliënten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.

Ter uitbreiding van onze flexpool voor de locatie Ewoud zoeken wij een helpende plus en verzorgende IG. Vanuit onze flexpool kom je te werken op onze verschillende afdelingen, zo sta je de ene dag op onze pg-afdeling en werk je de andere dag extramuraal. Je uren zijn bespreekbaar en aan de hand van jouw beschikbaarheid word je ingepland.

Arbeidsvoorwaarden

We belonen conform cao VVT, helpende FWG 25 (€2.077,40 – €2.628,80 per maand o.b.v. 36 uur) helpende plus FWG 30 (€2.077,40 – €2.717,16 per maand o.b.v. 36 uur) en Verzorgende IG FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand o.b.v. 36 uur) hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514/ solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Vecht en IJssel | Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Ter versterking van ons team Wijkzorg van de locatie Transwijk, zoeken wij een enthousiaste Helpende (plus). Jij bent iemand die de beste zorg bij de mensen thuis wil bieden.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren, dus laat ons weten wat jouw wensen zijn en we kijken samen naar de mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om later te starten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT, helpende FWG 25 (€2.077,40 – €2.628,80 per maand o.b.v. 36 uur) helpende plus FWG 30 (€2.077,40 – €2.717,16 per maand o.b.v. 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

NIKO is een kleinschalige zorgorganisatie met ongeveer 300 zorgvragers. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen op twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

We werken vanuit de kernwaarden: warm, samen en zichtbaar. We staan graag dicht bij onze zorgvragers en hun familie, maar zeker ook dicht bij elkaar.

Binnen NIKO is het nu mogelijk om te werken vanuit De Flexpool. Als Flexpool medewerker ben je in dienst van NIKO, maar heb je alle vrijheid en flexibiliteit om je eigen werk in te delen. Je hebt afwisselend werk, doordat je op verschillende afdelingen komt. Wanneer dit je aanspreekt, kun je werken met diverse doelgroepen (dementie, somatiek en psychiatrie). Een mooie kans om uitgebreide werkervaring op te doen en bij iedereen in de keuken te kijken.

Wij zijn op zoek naar:

Helpende Plus
Studenten die een zorgopleiding doen vanaf niveau 3 (opleiding Verzorgende IG, MMZ 3 of 4 met ADL-ervaring of Verpleegkundige niveau 4 of 5, in bezit van propedeuse) die onze Flexpool volledig of een paar uur in de week komen versterken. Dit kan ook naast een reeds bestaande arbeidsovereenkomst binnen NIKO.

Wat ga je doen?
Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de zorgvrager en familie is afgesproken.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van een zorg-gerelateerd MBO-diploma op niveau 2 (met plus-certificaat) of hoger of volgt een zorgstudie op niveau 3 of hoger.
• Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep ouderen.
• Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken met familie en vrijwilligers.
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt een dienstverlenende houding.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
• Het werken in kleine zorgvrager-gestuurde teams.
• Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
• Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
• Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
• Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Verlenging naar onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je bij ons in dienst komt zal je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moeten aanvragen (op kosten van NIKO).

Ben jij of ken jij een Helpende plus of student die graag de Flexpool volledig of een paar uur in de week komt versterken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via sollicitatie@stichtingniko.nl. Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Marit Alkema (teammanager) via telefoonnummer 06 82 09 58 14 of mail je vragen naar m.alkema@stichtingniko.nl.

 

In Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 bewoners. NIKO is een warme zorgorganisatie met 370 medewerkers en 150 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende disciplines: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg. Wij bekijken graag samen met jou waar jij het beste tot je recht komt!

Wil jij met plezier het verschil kunnen maken voor de bewoners én voor je collega’s? Kom dan bij ons werken als Helpende Plus!

Wat ga je doen?

Je bent de steun en toeverlaat van onze bewoners.
Je helpt de bewoners met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en besteed aandacht aan hun welzijn.
Je deelt medicatie uit.
Je voelt goed aan welke aandacht, hulp of begeleiding de bewoners nodig hebben.
Je kan goed samenwerken en als je veranderingen in de zorgvraag van bewoners constateert, bespreek je dat met collega’s.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

Wanneer je in dienst komt van NIKO wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben of ken jij de Helpende Plus die we zoeken?
Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Fleur Monhemius via 06-51869460 of mail je vragen naar f.monhemius@stichtingniko.nl.

Kwintes zoekt voor locatie Lorentzweg in Bussum een verzorgend begeleider voor 12 tot 24 uur per week. In deze functie werk je de ochtenden van 7.30 uur tot 11.30 uur of 12.30 uur.  Het aantal uren per week en werktijden zijn in overleg bespreekbaar.   

In de functie van verzorgend begeleider voer je begeleidende, verzorgende, en verpleegtechnische werkzaamheden uit. Hierbij kan je denken aan het bieden van ondersteuning en begeleiding vanaf opstaan en douchen tot ondersteuning bij het aankleden en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Je ondersteunt cliënten bij de somatische hulpvraag op basis van vastgestelde begeleidingsplannen. Verder sluit je aan bij diverse groepsmomenten om zo bekend te worden met de cliënten en lever je daarbij een bijdrage aan een goede leefsfeer, veiligheid en het welzijn van cliënten. Daarnaast signaleer en rapporteer je knelpunten in het kader van de dagelijkse zorgverlening en gezondheidstoestand van de cliënt.

Jouw werkplek
Binnen team 1 op locatie Lorentzweg, wordt begeleiding geboden aan 33 cliënten met een psychiatrische aandoening. De begeleiding omvat zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding. Alle cliënten hebben een eigen kamer met voorzieningen. Het doel is de cliënten een zo zelfstandig mogelijke leefomgeving te bieden. Hierbij wordt op diverse leefgebieden zoals werk- en dagbesteding, sociale relaties en financiën begeleiding geboden. De doelgroep is divers qua leeftijd, achtergrond en zorgvraag. Dit maakt het werk heel afwisselend. Je wordt onderdeel van een team dat onder andere bestaat uit meewerkend begeleiders, huishoudelijk begeleiders, activiteiten begeleiders, persoonlijk begeleiders en coördinerend begeleiders. Zowel de cliënten als collega’s op de locatie Lorentzweg hebben een open houding en nemen initiatief een ander beter te leren kennen. Dit zorgt voor een open sfeer, waar ook ruimte is om te lachen met elkaar of om gezellig een kop koffie te drinken in het praathuis op de locatie.

Team 1 bestaat uit 20 energieke en enthousiaste medewerkers die een nieuwe collega van harte welkom heten! De locatie is onderdeel van het regiokantoor van Kwintes binnen de regio Gooi & Vechtstreek. Dit maakt de locatie tot een dynamische en gezellige werkomgeving, waarbij je in contact komt met andere (ambulante) collega’s binnen Kwintes. Neem via deze link een kijkje op de locatie!

Wat we van jou verwachten?
Een afgeronde en voor de functie relevante MBO niveau 4 opleiding; waarbij de voorkeur uitgaat naar een combinatie met IG/VIG opleiding.
Ervaring in een soortgelijke functie met verpleegkundige en verzorgende handelingen.
Affiniteit met de doelgroep (volwassenen psychiatrie).
Je bent bereid om wisselende dagen te werken, dit is inclusief de weekenden.

Ons aanbod
Een goed salaris tussen € 2.325,- en € 3.241,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ , FWG 40).
Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en 8% vakantiegeld.
Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
Een ruim aanbod opleiding, training en coaching; via de afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.
Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!
Een smartphone.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Reageer dan online uiterlijk 12 oktober via onze website. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Valérie Welkzijn, recruiter, via valerie.welkzijn@kwintes.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken (met het team en de cliëntenraad) en evt. een meeloopmoment. Het nagaan van een referentie is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.