Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Wij hebben een opleidingsplaats voor een anesthesiemedewerker. Ben jij leergierig, draag jij graag bij aan het leveren van hoogwaardige zorg en ligt jouw toekomst op het Operatiecentrum? Solliciteer dan op deze vacature!

Hier kom je te werken

Het Operatiecentrum (OC) van het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit 7 operatiekamers, een Operatief Dagcentrum, een Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en de Centrale Scopen Reiniging (CSR). In totaal werken hier ongeveer 150 medewerkers. Per jaar worden op het OC tussen de 11.000 en 12.000 patiënten geopereerd. Meer informatie vind je via https://www.slingeland.nl/operatiekamers-ok-2.

Opleidingsplaats
Wij bieden je een opleidingsplaats aan voor 36 uur per week. Naast het werken op het OC, waar je wordt begeleid, volg je de opleiding Anesthesiemedewerker via de HAN of via het Saxion, afhankelijk van je vooropleiding. De start en duur van je opleiding zijn afhankelijk van de vooropleiding en onderwijsinstelling.

Wil je een indruk krijgen van een werkdag van een anesthesiemedewerker in het SZ? Bekijk dan hier een filmpje. https://www.werkenbijslingeland.nl/klantportal-organisatie-prs/anesthesiemedewerker-sz

Dit ga je doen

Als anesthesiemedewerker op onze operatiekamers lever je een belangrijke bijdrage aan de hoogwaardige zorg voor onze operatiepatiënten. Daarnaast participeer je in de traumaopvang op de Spoedeisende Hulp en ben je onderdeel van het reanimatieteam voor het hele ziekenhuis.

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature?
Stuur dan een berichtje aan Lise Westerveld via l.rissewijck@slingeland.nl of bel ons op (0314) 32 93 10.

Heb jij net jouw zorgdiploma op zak of ben je bijna klaar met jouw opleiding? Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg, wil je deze zomer werken in een omgeving waar écht aandacht is voor bewoner en medewerker en werk je graag met gezellige collega’s? Lees dan snel verder, want we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Wie zijn wij?

OlmenEs is een woon- en werkgemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
OlmenEs ligt midden in het bosrijke gebied van Appelscha. We werken volgens een antropische visie; gelijkwaardigheid, verbinding en ontwikkeling zijn hierin belangrijke kernwaarden.
Op het terrein van OlmenEs vind je woonhuizen en verschillende werkplaatsen waar de bewoners een ambacht leren. Er wordt veel gedaan aan cultuur en vrijetijdsactiviteiten. Dit maakt het werken bij OlmenEs zo bijzonder.

Overweeg jij een carrière switch naar de gehandicaptenzorg? Of heb je al ervaring, maar nu nog een diploma? Dan biedt het BBL leertraject van OlmenEs je de mogelijkheid om een gediplomeerde zorgprofessional te worden! Met de BBL opleiding van OlmenEs leer je terwijl je werkt.

De kernopdracht in deze functie

De eerste vier maanden werk je als aspirant leerling. In deze maanden ervaar je het werken met onze bewoners/doelgroep en draai je mee in het ritme van de groep. Na deze 4 maanden heb je een goed beeld gekregen van het werken als begeleider bij OlmenEs. Dit is het moment dat je beslist of je volmondig ja kunt zetten tegen een functie bij OlmenEs. Bij wederzijdse enthousiasme ga je de mooie uitdaging aan en start je in februari als leerling met je opleiding.

De organisatie 

OlmenEs is een woon- en werkgemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking. OlmenEs heeft de ervaring en overtuiging dat het leven in een veilige en vertrouwde gemeenschap voorziet in de behoefte van de bewoners. Juist de samenhang in wonen, werken, culturele en vrijetijdsactiviteiten maakt OlmenEs bijzonder en onderscheidend. Binnen de setting van de woon- en werkgemeenschap, waarin ‘het gewone leven’ de boventoon voert, vindt professionele begeleiding en behandeling plaats.

Werken in de zorg is het mooiste wat er is. Dit herken jij als zorgprofessional vast en zeker. Werk jij nog niet in de zorg dan heb jij vast alle mooie en goede verhalen gehoord. En het is ook echt leuk! Keihard werken, dat is zeker. Maar wat jij ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar. Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen als zorgmedewerker of overweeg jij om over te stappen naar een baan in de zorg? Wil jij het vak leren van de beste professionals en uiteraard ook de kans krijgen om veel zelf te gaan doen? Pak dan deze unieke kans om te leren en te werken tegelijk!

Evean biedt jou de kans om een BBL traject te volgen. Volg jij al een zorgopleiding of wil jij deze gaan volgen? Regulier of via een verkorte opleiding? Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Dit betreft de opleidingen: Mbo helpende plus, verzorgende ig of verpleegkundige.

Druk op de sollicitatiebutton van deze vacature leerling BBL zorg Evean om jouw interesse kenbaar te maken.

Thuis in de zorg, hier kom jij te werken:
Er werken maar liefst ruim 4.500 medewerkers bij Evean. Wij bieden zorg en welzijn aan cliënten in de thuiszorg en bewoners en cliënten in onze huizen. Onze organisatie is een goede afspiegeling van de samenleving. Inclusiviteit en diversiteit zijn samen met onze kernwaarden de fundamenten van onze organisatie. Jij zult je daarom zeker thuis voelen bij ons.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou om een leerwerktraject te volgen.

Zo hebben wij meerdere locaties waar wij zorg en welzijn bieden. Iedere locatie is anders. Een locatie kan groot zijn maar ook kleinschaliger. In een stad als Zaandam of Amsterdam maar ook bijvoorbeeld in Monnickendam, Assendelft, Krommenie, Zaandijk, Oostzaan of Wormerveer. Afhankelijk van de locatie waar jij gaat werken krijg jij te maken met verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld somatiek, PG of revalidatie. Iedere locatie is uniek en heeft een eigen sfeer.

En hoe denk jij over een werkplek in de Thuiszorg? Heerlijk de wijk in, naar de mensen thuis! Wij hebben mogelijkheden in diverse regio’s. Zoals Amsterdam, Zaanstreek (omgeving Zaandam), Waterland (omgeving Purmerend) en Noord-Holland Noord (omgeving Alkmaar, Castricum, Graft – de Rijp of Harenkarspel).

Jouw nieuwe collega’s kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Samen met jou in de praktijk aan de slag te gaan, kennis te delen, mensen te ontmoeten en plezier te hebben. Het beste van 2 werelden: leren op school maar bovenal lekker aan de slag in de praktijk!

Daarnaast heeft Evean sinds kort ook LEERunits. Nieuwsgierig wat dit inhoud? Lees meer hierover: https://www.werkenbijevean.nl/evean-leerunits

Leren en werken:
Jij gaat als BBL leerling zorg gelijk in de praktijk aan de slag. Zo kun jij alles wat je in het klaslokaal leert direct toepassen. Vanzelfsprekend krijg jij een goede begeleiding door onze ervaren zorgcollega’s. Jij richt je als leerling helpende plus, verzorgende (ziekenverzorgende / wijkziekenverzorgende / verzorgende IG / VIG) of verpleegkundige op het begeleiden van cliënten, bewoners of revalidanten en biedt de zorg en het welzijn die zij nodig hebben. Bij ons is jouw werk afwisselend, leerzaam en dankbaar.

Hoe zorgen wij voor jou?
Wanneer jij bij ons in dienst treedt, krijg jij:

Persoonlijke ontwikkeling:
Wij bieden jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te kunnen groeien tot die deskundige en allround zorg professional die jij wil zijn. Zo blijf jij op alle fronten deskundig in jouw werk. Bijvoorbeeld door het volgen van E-learnings, het volgen van interne of externe opleidingen en een goede inwerkperiode wanneer je bij ons aan de slag gaat! Ook zijn jouw leidinggevende en collega’s deskundig en vakbekwaam en delen graag hun expertise met jou. Creëer jouw eigen kansen en houd de regie over jouw eigen carrière.

Jij voelt je thuis bij ons omdat:
Jouw nieuwe collega’s niet kunnen wachten om jou te ontmoeten en in het team te begroeten. Zij gaan samen met jou deskundig, enthousiast en motiverend de best mogelijke zorg en welzijn bieden. Buiten goed kunnen samenwerken in teamverband ben jij ook zelfstandig. Omdat jij sociaal ingesteld bent en gemakkelijk contacten legt, je kunt inleven en bereid bent een stapje extra te zetten, ben jij helemaal op jouw plek bij Evean.

Verder:
Weet jij wat jij wil en ben je een echte doorzetter, opgeven komt niet in jouw woordenboek voor
Wil jij met jouw humor en positiviteit niet alleen jouzelf maar straks ook jouw cliënten, bewoners, revalidanten en collega’s een geweldige dag bezorgen
Voelen onze kernwaarden: Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar en Samen aan als jouw 2e natuur

Wat vragen wij van jou?

Wil jij in aanmerking komen voor een uitdagende BBL leerwerkplek?
Reageer direct door op de sollicitatiebutton te drukken. Wij vragen jou om de toegevoegde vragenlijst dan zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij aan de hand van jouw antwoorden samen met jou kunnen kijken naar een leuke werkplek zodat wij een perfecte match kunnen maken!

Mocht jij liever in Februari 2024 starten, dan mag jij alvast laten weten dat jij interesse hebt. Dan nemen wij jouw gegevens op in onze talentpool zodat wij jou direct kunnen benaderen zodra wij de werving voor Februari 2024 starten.

Reageren kan zolang de vacature online staat, maar wees wel snel bij. We verdelen de beschikbare plaatsen op volgorde van binnenkomt.

Voor meer informatie over deze vacature leerling BBL zorg kun jij contact opnemen met de recruiters van Evean via werkenbij@evean.nl.