Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Een goed leven voor de bewoner, daar gaat het om. Welzijn, zorg en vrijwilligers trekken bij ons samen op in de teams. Samen zorgen we voor onze bewoners en voor elkaar. Persoonlijk en betrokken, met aandacht.

Jij hebt het overzicht, je bent ondersteunend aan je collega’s in de waan van de dag vanuit je verpleegkundig kader. Je draagt zorg voor de kwaliteit van verpleging. Je neemt je collega’s mee in de afspraken die je met de bewoners/ familie maakt. Je draagt er zorg voor dat deze worden genoteerd in het zorgleefplan, zodat iedereen hier naar kan handelen. Je staat voor kwaliteit van zorg en draagt dit uit naar collega’s. Je bent laagdrempelig in contact. Je geeft feedback waarbij je ervoor zorgdraagt dat dit niet ten koste gaat van de samenwerking.
Geen dag is het zelfde, jij sluit aan bij de dynamiek, maar houdt daarbij de zorg voor de mens in het oog. Word jij hier blij van? Dan worden wij blij van jou en ontmoeten wij je graag!

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra: Ewoud in IJsselstein en Lieven de Key, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht.

Op Lieven de Key wonen met mensen met dementie die door gekoesterd wonen worden begeleidt en verzorgt. Dit betekent dat wij meebewegen met het ritme en de belevingswereld van de bewoners, ze kunnen dwalen over de locatie en deelnemen aan de dagelijkse activiteiten. Daarnaast is er een beschermende tuin waar, naast de bewoners, ook de kinderen van de kinderopvang gebruik maken waardoor er twee werelden samen komen. Voor beiden waardevol.

Jij hebt een diploma Verpleegkundige mbo niveau 4. Je bent in staat om jouw collega’s te coachen en mee te nemen in de zorg voor de bewoner. Je hebt oog voor detail en kwaliteit van de zorg. Je houdt ervan om jouw ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn. Uiteraard werk jij gestructureerd en methodisch. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij maakt met passie en lef.

Arbeidsvoorwaarden
We belonen conform cao VVT FWG 45 (€2.863,68 – €3.471,49 per maand o.b.v. 36 uur). En we hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten. Klik op de sollicitatiebutton en laat ons niet langer wachten.

Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Jerry van der Laan telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Zij beantwoordt ze graag voor je via: 06-39837514 of solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Wil jij met plezier het verschil kunnen maken voor de bewoners én voor je collega’s? Kom dan werken in de Palatijn als teamverpleegkundige!

Binnen de Palatijn wonen ouderen met dementie. De locatie is huiselijk ingericht om rust en een vertrouwelijke omgeving te creëren voor de bewoners. De Palatijn heeft een sfeervolle tuin voor een fijne wandeling of een lekker kopje koffie op het terras van het restaurant De Keizerskroon. De gemeenschappelijke, open ruimte van het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de tuin.

De bewoners binnen De Palatijn hebben ieder een eigen appartement met sanitair en elke etage heeft een eigen woonkamer. Verder is er een kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste op de locatie te vinden.

Wat ga je doen?

Je staat samen met de teammanager garant voor de geboden kwaliteit van de zorg en dienstverlening.
Je hebt een centrale rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie van de zorg rondom de bewoner en stuurt bij wanneer nodig.
Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de bewoner en familie conform het zorgplan is afgesproken.
Je coördineert en bewaakt het zorgproces en werkt samen met externe behandelaren.
Je coacht het team bij hulp- en ontwikkelvragen.
Je stimuleert en ondersteunt het team in het nemen en pakken van verantwoordelijkheid.
Je werkt aan en bewaakt de uitgangspunten van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

We doen het samen…
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 oudere bewoners. NIKO is een warme zorgorganisatie met twee locaties (op loopafstand van elkaar), 370 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende disciplines: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Wil jij als teamverpleegkundige in Alkmaar werken? Solliciteer dan nu! Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Fleur Monhemius via 06-51869460 of mail je vragen naar f.monhemius@stichtingniko.nl.

Tot snel!