Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

“Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychodiagnostisch medewerker die graag onderdeel wil zijn van ons team om samen met ons de juiste medisch psychologische zorg te bieden”.

Hier kom je te werken

Als psychodiagnostisch medewerker maak je deel uit van de afdeling Medische Psychologie van ons ziekenhuis. Binnen deze afdeling werken 3 klinisch psychologen, 5 GZ-psychologen, waarvan 2 GZ-psychologen K&J, 1 orthopedagoog en 3 psychodiagnostisch medewerkers. Patiënten worden naar ons verwezen vanuit alle specialismen in het ziekenhuis.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit bieden wij jou

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/psychodiagnostisch-medewerker

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een mail naar Debbie Huis in t Veld, teammanager Paramedici/Maatschappelijk werk, d.huisintveld@slingeland.nl.

Wij zijn op zoek naar een anesthesiemedewerker die onze patiënten centraal stelt, graag samen met het team een bijdrage levert aan hoogwaardige zorg en het belangrijk vindt om mee te denken over verbeteringen en ontwikkelingen binnen het werkveld. Spreekt dit je aan?

Met de bouw van een nieuw ziekenhuis zijn er volop kansen en mogelijkheden om mee te denken over de zorg van de toekomst.

 

Hier kom je te werken

Het OC bestaat uit 7 operatiekamers, een Operatief Dagcentrum, een Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en de Centrale Scopen Reiniging (CSR). In totaal werken hier ongeveer 150 medewerkers.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan uiterlijk 21 februari 2023 via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken zijn op vrijdag 24 februari 2023.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje naar Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd Operatiecentrum en CSA/CSR, via l.rissewijck@slingeland.nl of bel op (0314) 32 93 10.

Ben jij een sportmedewerker die binnen de GGZ wil meewerken aan een gezonde leefstijl voor cliënten? Dan zoeken we jou!

Lister heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om te werken aan een gezondere leefstijl voor cliënten en medewerkers. Om kennis te vergaren over leefstijl en tot actie te komen in de begeleiding. Vandaar dat we nu een Sportmedewerker zoeken voor het gebied Utrecht Zuidwest.

 

 

Sportmedewerker

24uur/week

 

 

Als sportmedewerker ondersteun je cliënten individueel of groepsgewijs bij diverse sportactiviteiten, zoals fitness, yoga, zwemmen en wandelen. We verwachten van de sportmedewerker een stimulerende en motiverende houding. Daarnaast verwachten we dat je in staat bent de activiteit aan te passen aan de mogelijkheden van de cliënt(en). Je organiseert en begeleidt sportactiviteiten.

 

 

Dit is jouw uitdaging

Als sportmedewerker ben je flexibel inzetbaar voor onze 4 teams en begeleid wonen-locaties in gebied Zuidwest Utrecht. Je bent in staat om mensen met ernstige psychische aandoeningen te motiveren en te ondersteunen in het verkrijgen van een gezonde(re) leefstijl. Je kunt goed aansluiten bij de kwetsbare doelgroep door laagdrempelig activiteiten aan te bieden, je bent geduldig en viert de kleine successen. Je bent ondernemend en enthousiast en kunt zelfstandig werken in contact met de teams.

Je krijgt de vrijheid om in afstemming met persoonlijk begeleiders en herstelcoaches deze functie vorm te geven. Je weet aan te sluiten bij individuele cliënten als ook een groepsaanbod te initiëren zoals sporten in het park, wandelen, etc. Daarnaast leg je contact met bijvoorbeeld sportscholen en andere sportinitiatieven in de buurt om ook daar de weg te banen voor onze cliënten. Je vindt het dus ook leuk om te netwerken en in samenwerking met andere partijen onze cliënten aan het bewegen te krijgen.

Dit ben jij

Jij bent een gecertificeerd sportmedewerker met belangstelling voor de doelgroep van Lister. Ervaringsdeskundigheid is een pré, net als kennis van leefstijl in bredere zin (bijvoorbeeld voeding). Je hebt een goede dosis humor en relativeringsvermogen. Je weet vanuit een betrokken en enthousiaste houding zowel cliënten als medewerkers te motiveren om op een praktijkgerichte manier meer aandacht te hebben voor het onderwerp leefstijl: gewoon doen!

Dit breng je mee

Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau 4, bijvoorbeeld CIOS, sport en bewegen of vergelijkbaar. Verder heb je aantoonbare ervaring in de psychiatrie en in het organiseren en begeleiden van sportactiviteiten.

Dit bieden wij

De salariëring vindt plaats volgens FWG 40. Deze schaal kent een maximum van €3241,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden, een reiskosten/thuiswerkvergoeding en we hebben een mooi fietsplan! In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Leuk! Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Heb je nog vragen? Whatsapp dan gerust met onze recruiter, Farida Nounat, op 06-82949001

Per direct, 32-36 uur per week

Dit ga je doen

Je coördineert, regisseert en voert de facilitaire, technische-, veiligheids- en onderhoudstaken uit voor de huisvesting van cliënten en medewerkers voor verschillende teams van Lister.
Je organiseert het (mutatie) onderhoud aan onze panden, zorgt dat dit op tijd wordt uitgevoerd, zodat de teams begeleiding kunnen bieden aan de cliënten.
Je houdt zicht op het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en zorgt dat dit actueel blijft.
Je adviseert over, regelt en beheert (onderhouds)contracten. Daarnaast regel je eventuele reparaties en herstellingen.
Je bent in staat om vraagstukken zelfstandig op te lossen, maar je bent het ook gewend om samen te werken in een (project) team.
Je bent dienstverlenend ingesteld. Je stemt het werk en de planning af met jouw collega´s, de leveranciers en leveranciers.
Je werkt volgens de inkoopprocedures en je bent alert op beschikbare middelen en budget.
Je voert regelmatig controlerondes uit, signaleert verbeterpunten en pakt zaken actief op.
Je draagt zorg voor de veiligheid in en om de panden op basis van protocollen en procedures, waaronder brandveiligheid en legionella.
Het werkgebied bestaat uit de gemeente Utrecht of regio Lekstroom.

Dit ben jij

Jij bent pragmatisch, dienstverlenend, servicegericht en pro-actief.
Je hebt voldoende technische kennis en inzicht om onderhoud goed uit te (laten) voeren en gebouwen in stand te houden.
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Dit vraagt onze doelgroep immers van ons.
Je bent een aanpakker, kunt overzicht bewaren, kunt omgaan met verschillende belangen en je weet goed te prioriteren.
Je bent flexibel en vindt het prima als je dag een keer anders loopt dan gepland.
Je bent betrokken bij je werk en verantwoordelijk.
Je vindt het prettig om in een zelfstandige functie te werken binnen een hecht team met 16 collega´s binnen team Vastgoed & Facilitair.
Je hebt gevoel voor humor, net zoals al je hardwerkende en betrokken collega´s van Vastgoed & Facilitair.
Matthies van Wijk, technisch coördinator bij Lister: ‘Werk van waarde en ook nog gewaardeerd worden. Een fantastische functie waarin techniek en mensen samen komen.’

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding bijvoorbeeld in de richting van installatietechniek, bouwtechnische bedrijfskunde of bouwkunde aangevuld met werk- of stage ervaring in een soortgelijke functie.
Wij bieden

Een uitdagende functie met veel vrijheid, binnen een informele en open organisatie binnen een hecht team.

Een salaris volgens FWG groep 45 (2.600 – 3.536 euro per maand).
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een mooi inwerkprogramma. Het betreft een functie voor bepaalde tijd. Als het jou goed bevalt bij Lister en jij goed functioneert, krijg je natuurlijk een vast dienstverband.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Farida Nounat (recruiter) 06 82 94 09 01

of met Jetske den Hartog – Spruijt (teammanager) 06 20 64 98 99 of collega´s van het team Vastgoed & Facilitair 030 236 10 85.

Juist in complexe en stressvolle zorgsituaties komen jouw kwaliteiten het best tot hun recht!

Het Slingeland Ziekenhuis biedt afgestudeerde basisartsen de kans om zich via een uitdagende functie en brede scholing, optimaal te oriënteren op de acute zorg. De functie biedt een goede basis voor andere specialistische opleidingen of een huisartsenopleiding.

Dit ga je doen

Je zorgt voor de opvang, diagnostiek en behandeling van acute patiënten. Daarbij krijg je te maken met een breed scala aan patiëntencategorieën, zoals chirurgie, interne, MDL, longgeneeskunde, orthopedie, neurologie, urologie, KNO en cardiologie.

Hier kom je te werken

Het cluster Acute Zorg bestaat onder meer uit de Spoedeisende Hulp en Gipskamer, de Intensive Care Unit, de Cardiac Care Unit, Stroke Care Unit, Eerste Harthulp en de Acute Opname Afdeling. Daarnaast omvat het cluster de AIOS, ANIOS en coassistenten. Een nauwe samenwerking bestaat met de Centrale Opleidingscommissie en de medisch specialisten die betrokken zijn bij de medische (vervolg)opleidingen.

Jij krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 jaar. Na een inwerkprogramma van 4 weken start je op de Intensive Care Unit (8 maanden) en daarna maak je de overstap naar de Spoedeisende Hulp en Eerste Harthulp (15 maanden).

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

WE ZIJN AMBITIEUS EN GAAN UIT VAN ONZE EIGEN KRACHT

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. We willen dat patiënten (en hun naasten) zich welkom voelen en zetten ons dag en nacht in om de beste zorg te verlenen. Al meer dan 30 jaar kunnen de bewoners van de Achterhoek op ons rekenen. Vanuit onze koers en samen met onze partners bouwen we verder aan een modern en duurzaam ziekenhuis. We voelen ons sterk verbonden met de regio en werken vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek. Preventie en een gezonde levensstijl staan daarbij centraal. De vraag naar zorg verandert voortdurend. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten, leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. We ontwikkelen, delen kennis en leren van elkaar. Zo verlenen we ook in de toekomst de beste zorg!

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een berichtje aan Krista Berendes, SEH-arts, via K.Berendes@slingeland.nl of Lisanne Harmeling, teammanager SEH, via L.Harmeling@slingeland.nl. De SEH is telefonisch te bereiken via (0314-) 32 9537.

“Bij ergotherapie staat niet het ziektebeeld, maar het handelen van de patiënt centraal”!

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische patiënten, met onder meer neurologische aandoeningen, amputaties, decubitus en zit- en ligproblemen.

Middels observaties en onderzoek stel je de diagnose vast en geef je een advies met betrekking tot het verblijf in het ziekenhuis en de nazorg. Hierbij werk je nauw samen met andere disciplines, zoals de fysiotherapie, logopedie en de verpleging.

Waar ga je werken?

Je komt te werken binnen de afdeling Fysiotherapie/Ergotherapie. Je werkt in multidisciplinair verband in een enthousiast en gemotiveerd team. Het team bestaat uit 29 medewerkers, waaronder 3 ergotherapeuten.

 

Wat verwachten wij van jou?

·         Je bent in het bezit van het diploma ergotherapie.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring met volwassenen en ouderen.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring met het behandelen van (neurologische) patiënten in een ziekenhuis.

·         Je hebt bij voorkeur ervaring in het toepassen van de PRPP en de principes van de Cognitieve Revalidatie Therapie.

·         Je werkt zelfstandig, maar het functioneren in teamverband gaat je goed af.

·         Je bent flexibel inzetbaar.

·         Je bent doortastend en geduldig en hebt een open manier van communiceren.

·         Je bent vindingrijk en creatief in het bedenken van oplossingen.

·         Je bent bereid een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage te leveren aan het behandelteam.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 16  uur per week. Kans op uitbreiding van de uren naar 20 tot 24 uur per week is aanwezig.

Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 3.115,– en maximaal € 4.391,– (FWG 55). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO ziekenhuizen, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, aanschaffen fiets of digitale middelen.
Collectiviteitskorting op je (zorg)verzekering en korting op een sportabonnement bij een aantal sportscholen.
Je hebt de mogelijkheid om online trainingen te volgen via Goodhabitz.
“Gezond vooruit!”: In het Slingeland Ziekenhuis hebben wij aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Debbie Huis in ’t Veld, teammanager Paramedici en Maatschappelijk Werk, telefoon (0314) 32 90 83.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onze website https://www.werkenbijslingeland.nl/vacatures.

 

 

Kwintes zoekt voor het team Ter Wheme voor ca. 2 uur per week een maatje voor één van onze cliënten, Bart.

Bart is 53 jaar en woonachtig in de beschermde woonvorm Kokjesbongerd in het centrum van Amersfoort (eind 2023 Scherpenzeel). Voor hem zoeken we naar een enthousiaste vrijwilliger die samen wil wandelen, een kop koffie drinken of naar de stad wil gaan.

Jouw werkplek
Locatie Ter Wheme is een beschermde woonvorm met 24uurs begeleiding. In verband met nieuwbouw van onze locatie zullen wij tot ongeveer eind 2023 in de woonlocatie Amersfoort verblijven, waarna we weer teruggaan naar Scherpenzeel. Er woont een diverse groep van 24 cliënten (vanaf 18 jaar) op de locatie.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s stagiaires, vrijwilligers en zijinstromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten?
Je bent enthousiast en gemotiveerd om activiteiten te ondernemen. Het is van belang om een luisterend oor te kunnen bieden, maar niet inhoudelijk een begeleidende rol aan te nemen. De uren stem je af samen met de cliënt.

Ons aanbod
Jij vormt een belangrijke aanvulling op de zorg die onze bewoners ontvangen en levert zo een bijdrage aan hun herstel in onze samenleving. Daarom zorgen we er ook voor dat alles voor jou als vrijwilliger goed geregeld is en bieden jou onvergetelijke ervaringen, waardevolle ontmoetingen, een zinvolle tijdsbesteding, enthousiaste collega’s en een vrijwilligersvergoeding.

Daarnaast heeft Kwintes een breed trainingsaanbod en cursussen waar jij je als vrijwilliger voor kunt inschrijven.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met:

Mirjam van Asselt – telefoon:0627071947 –   e-mail: mirjam.klap@kwintes.nl

 

Ben jij een energiek persoon en maak jij je hard voor goede zorg? Heb je affiniteit met onze doelgroep en wil je in het centrum van Utrecht aan de slag?

Dan is dit je kans! Voor onze teams op de Nicolaasstraat/Gebiedsteam Oost Noordoost/Gebiedsteam West en Binnenstad zoeken we een

Woonondersteuner
28-36 uur

Lister Nicolaasstraat is een beschermd wonen locatie in de Utrechtse binnenstad voor 19 bewoners uit langdurige psychiatrische zorg en begeleidt bewoners met een psychiatrische kwetsbaarheid bij het zetten van de eerste stap binnen beschermd wonen. Het is een locatie met een grote diversiteit aan bewoners waaraan zeer intensieve begeleiding wordt geboden. Het team werkt intensief samen met de diverse ketenpartners in de zorg rondom de cliënt. Het team is heel ontwikkelingsgericht, er wordt op een positieve manier samengewerkt waarbij zeker ook ruimte is voor humor. Gezamenlijk gaan wij voor maatwerk, waardoor er voor iedere cliënt de meest passende zorg geboden wordt. Bovendien is er op de Nicolaasstraat, in het karakteristieke pand hartje centrum Utrecht, een logeerbed aanwezig waar cliënten van andere locaties binnen maar ook van buiten Lister, terecht kunnen wanneer zij tijdelijk intensieve begeleiding nodig hebben. Dit geeft een leuke afwisseling in het werk en maakt dat er op de Nicolaasstraat veel dynamiek is, naast de goede sfeer die er heerst.

 

 

Gebiedsteam Oost Noordoost/Gebiedsteam West en Binnenstad

De Gebiedsteams bieden ambulante begeleiding en behandeling aan volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening. Met de juiste, intensieve ondersteuning van Lister, leiden zij een relatief zelfstandig leven. De teams ondersteunen heel praktisch bij het aanleren van vaardigheden in het dagelijks leven. De begeleiding is op maat. Dat betekent dat we samen met de cliënt kijken wat er nodig is om te kunnen werken aan herstel.

Dit is jouw uitdaging

Het werk is zowel ambulant (bij de gebiedsteams) als op een beschermd wonen-locatie (de Nicolaasstraat), dus jij gaat veel zelfstandig op pad naar de cliënten. Jij helpt cliënten een vervolgstap te zetten naar een volwaardig burgerschap. Wat ze daarvoor nodig hebben, is een veilige omgeving en een toenemende zeggenschap over alles wat hen aangaat, maar daarbij ook dat beetje zorg en aandacht wat het verschil kan maken. Jij biedt dat. Het gaat om praktische taken zoals samen koken, boodschappen doen, het huishouden, ziekenhuisbezoeken en het uitvoeren van dagplanning. Dus altijd herstelgericht en niet gericht op structureel overnemen van taken. Je bent bereid in wisselende diensten te werken (overdag/avond en weekend). Op de maandag heb je een dienst op de Nicolaasstraat van 12.00 uur tot 21.30 uur. Daarnaast werk je nog ongeveer 12 uur voor GBT Oost Noordoost en ongeveer 12 uur voor GBT West en Binnenstad.

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker! Je maakt door je open houding makkelijk verbinding met onze cliënten. Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en staat stevig in je schoenen. Voor praktische klussen draai jij je hand niet om.

Je beschikt over een relevant zorgdiploma op mbo niveau, aangevuld met kennis van en ervaring met huishoudelijke taken.

Dit bieden wij

De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 25. Deze schaal kent een maximum van € 2.600,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een woon/werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet.
Mocht je nog vragen hebben, whatsapp met Annelot van Dijck, Recruiter op (06) 82 16 28 55.

Ben jij als technisch oogheelkundig assistent op zoek naar een zelfstandige en veelzijdige baan binnen de oogheelkunde? Solliciteer dan op deze functie waarin techniek en zorg een mooie balans vormen in het patiëntencontact en tijdens de onderzoeken.

Hier kom je te werken

Je gaat werken op de polikliniek Oogheelkunde van het Slingeland Ziekenhuis in een team van 30 professionals: oogartsen, technisch oogheelkundig assistenten, optometristen, orthoptisten, receptionisten, doktersassistentes, secretaresses en een physician assistant.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wie zijn wij?

We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Corine Timmer telefoon (0314) 32 9246, email: c.timmer@slingeland.nl.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.

Omschrijving
Ter versterking van een nieuw op te zetten team in de Wijkzorg op onze locatie Ewoud zoeken wij enthousiaste zorgassistenten. Een achtergrond in de zorg is niet nodig, kom jij werken in de zorg?

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Vecht en IJssel | Ewoud
Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliënten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.

Wat ga je doen?

Als zorgassistent ondersteun en begeleid je cliënten die veel zorg en sociale begeleiding nodig hebben in hun eigen woonomgeving. Het is van belang dat je cliënten echt leert kennen en daar krijg je alle ruimte toe. Als zorgassistent heb je een afwisselende baan. Het ene moment help je iemand uit bed en ondersteun je bij het douchen en aankleden, het volgende moment kook je een maaltijd, draait een wasje of doe je een boodschap. Tijdens je werkzaamheden word je begeleid door een vast aanspreekpunt en je werkt nauw samen met je collega’s om de beste zorg voor de cliënten te leveren.

Vereisten

Wie ben Jij?
Wij zijn op zoek naar mensen met een hart voor de zorg. Je maakt het mensen graag naar de zin en steekt, als vanzelfsprekend, de handen uit de mouwen. Van nature ben je liefdevol en positief ingesteld. Je bent flexibel en tussen de 12-28 uur per week beschikbaar. Geen achtergrond in de zorg? Geen probleem, want Vecht & IJssel leid je op tot zorg assistent. Verder vinden wij het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren, dus laat ons weten wat jouw wensen zijn en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
We belonen conform cao VVT, helpende FWG 20 (€1.977,25 – €2.493,78 per maand o.b.v. 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog enthousiaster geworden over het werken in de zorg? Reageer dan snel op de vacature door het sturen van een motivatiebrief en een CV.
Een diploma of vooropleiding in de zorg is niet nodig. Zodra jouw bericht binnen is, nemen wij contact met je op om over de verdere procedure te praten

Heb jij zelf vragen, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy