Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Ben jij een woonbegeleider op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk jij graag met (jong)volwassenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een locatie in Veenendaal zijn wij, in verband met zwangerschapsverlof, op zoek naar een woonbegeleider voor 32 uur per week t/m augustus en van augustus t/m december voor 16 uur per week.

Als woonbegeleider bied je begeleiding aan (jong)volwassenen in de leeftijd van 18 tot 62 jaar met een psychiatrische kwetsbaarheid zoals autisme, psychotische gevoeligheid, persoonlijkheids- en verslavingsproblematiek. Je signaleert problemen en anticipeert hierop. Op basis van vastgestelde plannen bied je begeleiding en ondersteuning. Je  signaleert (toenemende) problematiek en ziet toe op de medicatieverstrekking. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten en biedt waar nodig praktische hulp bijvoorbeeld door samen de woning schoon te maken, ondersteuning bij financiën, koken, sociale vaardigheden. Ook lever je een bijdrage aan administratie, registratie en rapportage. In deze functie werk je in afwisselende (dag en avond) diensten en werk je om het weekend.

De bewoners en het team zijn op zoek naar een persoon waarmee makkelijk contact gemaakt kan worden en die vanuit gelijkwaardigheid kan communiceren.

In ons team is er altijd ruimte voor diepgang, humor en maken we tijd voor elkaar. Wat ons werk kenmerkt is geen overvolle dagplanning maar wel ruimte om in te spelen op de situaties die zich voordoen. Wat we erg belangrijk vinden is dat we onze tijd besteden aan de individuele hulpvragen/behoeften van de cliënt. Er is vrijheid/ruimte voor creativiteit, sportiviteit, kookkunsten e.d.

Spreekt jou dit aan? Dan willen we je graag uitnodigen om elkaar beter te leren kennen.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam op de locatie Ghandistraat een beschermde woonlocatie in Veenendaal. De doelgroep van deze locatie bestaat uit 32 (jong)volwassen cliënten met complexe psychiatrische kwetsbaarheden. Je bent in staat om innovatief mee te denken en mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van jouw team.

Wij zijn een divers team van ongeveer 25 mensen, waaronder persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders, huishoudelijk medewerkers en een gedragsdeskundige. Tijdens crisissituaties kunnen we op elkaar bouwen, houden we ons hoofd koel en dragen we zorg voor elkaar en andere mensen om ons heen.

Voor het Team Ambulant op de Utrechtse Heuvelrug zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega voor 24 – 32  uur per week.

Als persoonlijk begeleider heb je een eigen caseload en begeleid je een aantal cliënten. Samen met de cliënten stel je doelen op die gericht zijn op het zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Vragen die hierbij centraal staan zijn vooral gericht op wat cliënten gelukkig maakt en wat zij nodig hebben om vorm te geven aan hun leven met de beperkingen die zij hebben. Je speelt een belangrijke rol in de coördinatie van de zorg rondom cliënten en schakelt veel met collega woonbegeleiders, externe organisaties en het sociale netwerk van de cliënt. Uiteraard houdt je een vinger aan de pols, evalueer je de doelen en de begeleiding. Binnen deze functie ben je veel in gesprek, maar bied je waar nodig ook praktische hulp. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om een vertrouwensband op te bouwen en naast cliënten te staan. In dit werk is ook jouw kennis van de omgeving, het netwerken en zorgvuldig bijhouden van de cliëntendossiers van groot belang. De diversiteit aan contacten en taken maken de functie tot een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid.

Jouw werkplek
Vanuit de standplaats Doorn wordt ambulante begeleiding geboden aan (jong)volwassen cliënten met persoonlijkheidsproblematiek en andere psychische kwetsbaarheden. Het werkgebied is de gehele Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. Je komt te werken in een team van persoonlijke begeleiders en woonbegeleiders welke met jou erbij uit 15 collega’s bestaat.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s stagiaires, vrijwilligers en zijinstromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Voor locatie Ter Wheme in Scherpenzeel (tijdeliik gevestigd in Amersfoort) zijn wij op zoek naar een collega woonbegeleider voor 24 uur per week.

Als woonbegeleider bied je zorg op maat aan de hand van de begeleidingsplannen, die de cliënt samen met de persoonlijk begeleider heeft opgesteld. Je ondersteunt cliënten in de praktische taken zoals samen boodschappen doen, koken, ondersteuning in de persoonlijke verzorging (indien nodig) en medicatiebeheer. Je zorgt ervoor dat de gezamenlijke groepsmomenten, zoals de maaltijden en het koffie drinken gestructureerd verlopen en zorgt voor een prettige onderlinge sfeer. Mochten er conflicten ontstaan en/of uitingen van moeilijk verstaanbaar gedrag dan weet je hoe te handelen. Binnen het team krijg je de ruimte om met jouw kwaliteiten de cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Naast het begeleiden van cliënten, schrijf je rapportages en heeft een ieder zijn of haar eigen administratie. Je wordt medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van (neven)taken binnen een werkgroep over onderwerpen die te maken hebben met de cliënt, locatie en/of de organisatie. Je bent vrij om daar samen met je collega’s een invulling aan te geven.

Jouw werkplek
Locatie Ter Wheme is een beschermde woonvorm met 24uurs begeleiding in Scherpenzeel. In verband met nieuwbouw van onze locatie zitten wij, tot begin 2024, op een woonlocatie in Amersfoort. Er woont een diverse groep van 24 cliënten (vanaf 18 jaar). Team Ter Wheme bestaat uit: woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, slaapwachten, een huishoudelijk medewerker en een zorgmanager. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat voor de cliënten, goed kan samenwerken, proactief is en zelfstandig kan handelen.

Een baan als slaapwacht is er één met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat in de nacht en ondersteun je cliënten waar nodig. Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun je goed combineren met een studie, een gezin of andere baan. Is dit een vacature die bij je past? We maken graag kennis met jou!

Als slaapwacht start je om 21.45 uur en ontvang je een overdracht van je collega’s. Je bent aanspreekpunt voor cliënten, bewaakt het dag- en nachtritme en een veilig leefklimaat. Bij eventuele calamiteiten verwachten we van jou dat je actie onderneemt en praktische oplossingen kunt vinden voor problemen. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en als dat nodig is adequaat kan handelen. Uiteraard kun je altijd even telefonisch overleggen met een collega in de bereikbaarheidsdienst. In de meeste gevallen zal je ongestoord kunnen slapen in een afzonderlijke kamer op de locatie. Om 7.00 uur sta je op en verzorg je eventueel het verstrekken van de medicatie en soms wek je cliënten. Voordat je naar huis gaat drink je nog een kop koffie of thee met collega’s en verzorg je de overdracht.

Jouw werkplek
Op deze woonlocatie wordt begeleiding geboden aan 32 cliënten (jongeren en volwassenen) met een psychiatrische kwetsbaarheid. De ontwikkeling van competenties en vaardigheden die de cliënten nodig hebben staan centraal. De samenstelling van verschillende doelgroepen maakt onze locatie uniek en veelzijdig. Je werkt samen in een team van woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, slaapwachten en (GZ-) psychologen. Binnen het team vinden we humor en relativeringsvermogen belangrijk, we beschouwen onszelf als een gezellig team en zoeken iemand die hier graag deel vanuit wil maken!

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zij-instromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Voor locatie Ter Wheme in Scherpenzeel (tot begin 2024 tijdelijk gevestigd in Amersfoort) zijn wij op zoek naar een gedreven persoonlijk begeleider voor 28 uur per week.

Als persoonlijk begeleider begeleid je cliënten vanuit je een eigen caseload. Samen met de cliënten stel je doelen op die aansluiten bij hun individuele hulpvragen. Vragen die hierbij centraal staan zijn vooral gericht op wat cliënten nodig hebben om vorm te geven aan hun leven met de kwetsbaarheden die zij hebben. Je hebt intensief contact rondom de coördinatie van de zorg en de indicatie. Je schakelt met collega woonbegeleiders, externe organisaties en het sociale netwerk van de cliënt. Uiteraard houd je een vinger aan de pols, evalueer je de doelen en de begeleiding. Binnen deze functie ben je veel in gesprek, maar bied je waar nodig ook praktische hulp. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om te werken vanuit presentiebenadering en naast cliënten te staan. In dit werk is ook jouw kennis van de sociale kaart, het netwerken en zorgvuldig bijhouden van de cliëntendossiers van groot belang. De diversiteit aan contacten en taken maken de functie tot een uitdagende en dynamische baan met veel verantwoordelijkheid.

Jouw werkplek
Locatie Ter Wheme is een beschermde woonvorm met 24uurs begeleiding. In verband met nieuwbouw van onze locatie zullen wij tot begin 2024 op de woonlocatie in Amersfoort verblijven. Er woont een diverse groep van 24 cliënten (vanaf 18 jaar) op de locatie. Team Ter Wheme bestaat uit: woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, slaapwachten, een huishoudelijk medewerker en de zorgmanager. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die goed kan samenwerken, proactief is en zelfstandig kan handelen.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, 120 stagiaires, 350 vrijwilligers en zijinstromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Voor team Beschermd Thuis in Zeist is Kwintes, in verband met uitbreiding van het team, op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 24-36 uur per week (uren in overleg)

Als persoonlijk begeleider bevorder je de zelfredzaamheid en stabiliteit van cliënten in hun thuissituatie. Het doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het leven in hun woonomgeving. Met iedere cliënt stel je een begeleidingsplan op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Daarbij coördineer je de zorg rond cliënten en onderhoud je actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Waar nodig bied je praktische hulp. De basis voor je werk is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten. Verder beheer je de cliëntendossiers, registreer je en voer je de administratie.

Jouw werkplek
De locatie waar je komt te werken bevind zich in Zeist, je vertrekt vanuit daar naar afspraken met cliënten die woonachtig zijn in de omgeving. We bieden begeleiding aan jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. De problematiek is divers, zo kom je te werken met mensen met autisme, AD(H)D, schizofrenie, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek e.d. Je kan in aanraking komen met complexe zorgvragen en dubbel diagnoses. We werken samen met verschillende partijen en vullen elkaar hierin aan.

Het team bestaat uit 16 collega’s die van aanpakken houden en gemotiveerd zijn. We zijn een hecht team dat het belangrijk vindt dat er een goede werksfeer hangt, er oog voor elkaar is en waar we flexibel zijn en indien nodig bijspringen in de caseload van collega’s. Er heerst een veiligheidsgevoel waardoor er open gesproken kan worden en er oprecht geluisterd wordt. In het werk vinden we een gezonde dosis humor van belang. Zo werken we ook met onze cliënten: doortastend, met humor en van mens tot mens. De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Ieder teamlid is aandachtsfunctionaris van een thema/onderwerp binnen het team, waarbij je invulling geeft aan de inhoud ervan. Wij vinden regelmatig teambuilding belangrijk en organiseren teamuitjes om elkaar beter leren kennen, zodat we elkaar kunnen steunen bij dingen waar we tegenaan lopen in de uitvoering van het werk en de balans tussen werk en privé.

Voor team Parmentiersvak in Zeist zijn wij (i.v.m. ziektevervanging) op zoek naar een tijdelijke nieuwe collega voor de functie van persoonlijk begeleider voor 24-32 uur per week.

In deze functie werk je 16 uur als persoonlijk begeleider op vaste dagen, waarin je je eigen agenda draait. De andere 16 uur (woonbegeleiding uren eventueel in overleg)  draai je mee in het rooster van de woonbegeleiding en heb je onregelmatige diensten. Deze diensten zijn van 8.00 tot 16.30 uur, van 9:30 tot 18:00 of van 13.00 tot 21.30.

Als persoonlijk begeleider heb je een eigen caseload en begeleid je cliënten binnen de beschermde woonlocatie. Samen met de cliënten stel je doelen op die gericht zijn op het zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Vragen die hierbij centraal staan zijn vooral gericht op wat cliënten gelukkig maakt en wat zij nodig hebben om vorm te geven aan hun leven met de beperkingen die zij hebben. Je speelt een belangrijke rol in de coördinatie van de zorg rondom cliënten en schakelt veel met collega woonbegeleiders, externe organisaties en het sociale netwerk van de cliënt. Uiteraard houd je een vinger aan de pols, evalueer je de doelen en de begeleiding. Binnen deze functie ben je veel in gesprek, maar bied je waar nodig ook praktische hulp.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je volwassen cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. het psychisch welbevinden van de bewoners. Je bezoekt de cliënten op individueel niveau in hun eigen appartementen en biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Je stimuleert cliënten met het stabiel toepassen van oplossingen voor hun specifieke situatie. Elke avond is er een inloop die je mede begeleid.

De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om een vertrouwensband op te bouwen en naast cliënten te staan. De diversiteit aan contacten en taken maken de functie tot een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid.

Jouw werkplek
Deze beschermd wonen locatie bevind zich in een woonwijk. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden aan 24 cliënten. Ons team bestaat uit woonbegeleiders, meewerkend persoonlijk begeleiders en een slaapwacht. De huidige doelgroep is een diverse groep cliënten in de leeftijd van 19 – 70 jaar met diverse (langdurige) psychiatrische kwetsbaarheden zoals schizofrenie, autisme en persoonlijkheidsstoornissen. 8 cliënten hebben een eigen HAT woning en 16 cliënten wonen verdeeld over vier groepswoningen, waar zij een eigen kamer hebben en gemeenschappelijke ruimte. Je bent in staat innovatief te denken en je helpt mee aan de ontwikkeling van het team.

Voor de locatie Ghandistraat in Veenendaal zoeken wij een flexibele collega woonbegeleider voor 2 tot 8 uur per week.

Als woonbegeleider bied je begeleiding aan (jong)volwassenen in de leeftijd van 18 tot 62 jaar met een psychiatrische kwetsbaarheid zoals autisme, psychotische gevoeligheid, persoonlijkheids- en verslavingsproblematiek. Je signaleert problemen en anticipeert hierop. Op basis van vastgestelde plannen bied je begeleiding en ondersteuning. Je  signaleert (toenemende) problematiek en ziet toe op de medicatieverstrekking. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten en biedt waar nodig praktische hulp bijvoorbeeld door samen de woning schoon te maken, ondersteuning bij financiën, koken, sociale vaardigheden. Ook lever je een bijdrage aan administratie, registratie en rapportage. In deze functie werk je in afwisselende (dag en avond) diensten en werk je om het weekend.

De bewoners en het team zijn op zoek naar een persoon waarmee makkelijk contact gemaakt kan worden en die vanuit gelijkwaardigheid kan communiceren.

In ons team is er altijd ruimte voor diepgang, humor en maken we tijd voor elkaar. Wat ons werk kenmerkt is geen overvolle dagplanning maar wel ruimte om in te spelen op de situaties die zich voordoen. Wat we erg belangrijk vinden is dat we onze tijd besteden aan de individuele hulpvragen/behoeften van de cliënt. Er is vrijheid/ruimte voor creativiteit, sportiviteit, kookkunsten e.d.

Spreekt jou dit aan? Dan willen we je graag uitnodigen om elkaar beter te leren kennen.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam op de locatie Ghandistraat een beschermde woonlocatie in Veenendaal. De doelgroep van deze locatie bestaat uit 32 (jong)volwassen cliënten met complexe psychiatrische kwetsbaarheden. Je bent in staat om innovatief mee te denken en mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van jouw team.

Wij zijn een divers team van ongeveer 25 mensen, waaronder persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders, huishoudelijk medewerkers en een gedragsdeskundige. Tijdens crisissituaties kunnen we op elkaar bouwen, houden we ons hoofd koel en dragen we zorg voor elkaar en andere mensen om ons heen.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zij-instromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Voor de locatie het Ronde Erf in Veenendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega woonbegeleider voor 16 uur per week.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Deze worden door de cliënten samen met de persoonlijk begeleider opgesteld. In de functie van woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen en je signaleert veranderingen. Waar nodig bied je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Daarnaast ben je groepsbegeleider waarbij je tijdens gezamenlijke groepsmomenten, zoals eetmomenten, zorgt voor structuur en een prettige onderlinge sfeer. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De basis is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten.

De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. In deze functie werk je in afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten, die je samen met je team inroostert.

Jouw werkplek
Het Ronde Erf is een jongerenlocatie (18-30 jaar) waar 36 jongeren wonen met psychiatrische achtergronden. De jongeren ontwikkelen zich bij ons op locatie naar zelfstandigheid. Dit doen ze over het algemeen binnen een tijdsbestek van 2 jaar. Het team wat zorgdraagt voor de jongeren bestaat uit een psycholoog, persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders, slaapwachten en huishoudelijk medewerkers.

Voor één van onze ambulante teams in Zeist zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een enthousiaste Persoonlijk Begeleider Bemoeizorg voor 24 uur per week voor de regio Woerden/ Ronde Venen/ Stichtste Vecht.

Vind jij het een uitdaging om toch bij die ene zorgmijder binnen te komen? Geeft het jou energie wanneer het je lukt om samen met een cliënt zijn crisissituatie onder controle te krijgen? Wil je graag de ruimte hebben om mee te denken hoe zorg rondom een cliënt anders of beter afgestemd kan worden in samenwerking met andere instanties? Dat kan bij ons bemoeizorgteam in de regio Zeist.

Het bemoeizorgteam biedt zowel geplande als ongeplande zorg tijdens en buiten kantoortijden. Op die manier is het voor cliënten mogelijk om sneller en langer op zichzelf te wonen.

Als persoonlijk begeleider bemoeizorg reageer je op acute situaties bij cliënten, die door naasten, politie, wijkwerkers, scholen of andere zorgorganisaties bij ons worden aangemeld. Deze cliënten bevinden zich vaak in een zorgelijke toestand op meerdere levensgebieden en vermijden zorg. Vanuit bemoeizorg zoek je aansluiting bij deze mensen die structurele zorg, maar ook ongeplande zorg nodig hebben. Je doet dit in samenwerking met andere zorgpartners, voorzieningen in de buurt en het netwerk van de cliënt. Je werkt out-reachend, signaleert voortekenen van terugval en begeleidt cliënten bij het vinden van passende zorg. Het betreft tevens cliënten met Huur onder Voorwaarden en cliënten vanuit de forensische zorg. Met cliënten doe je intakes, stel je begeleidings- signaleringsplannen op en je probeert zoveel mogelijk in gezamenlijkheid met betrokkenen de zorg te organiseren, uit te voeren en te evalueren. Je neemt plaats in verschillende regionale overleggen, zodat je precies weet wat er in de regio leeft en je hier proactief op in kunt spelen. Bij complexe casussen kunnen collega’s uit de regio jouw expertise inzetten om mee te denken.

Jouw werkplek
Je gaat onderdeel uitmaken van het bemoeizorgteam in Zeist. Je kunt je eigen werktijden in overleg, binnen het team, indelen. Dit maakt het een baan met veel vrijheid en uitdaging. Binnen het team denken wij graag out of the box. Ben jij de collega die ons hierin kan komen versterken?