Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Ben jij een ambitieuze en doortastende projectleider? Ben jij communicatief vaardig en punctueel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als (junior) Projectleider Nieuwbouw denk je mee in allerlei facetten rondom de nieuwbouw van ons ziekenhuis. Je overlegt met gebruikers, controleert tekenen en houdt je bezig met de inrichting. Ga jij de uitdaging aan en ondersteun jij ons bij de verschillende vraagstukken van de nieuwbouw? Lees dan snel verder en reageer!’

Hier kom je te werken

Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een team met enthousiaste vakspecialisten. Ieder kent zijn eigen aandachtsgebieden en specialismen en delen deze kennis graag met elkaar.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wij zijn wij

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots. We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

8.9 patiënttevredenheid
1800 medewerkers
135 specialisten
26 specialismen

Is dit jouw droombaan

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan A.van.Reeuwijk@slingeland.nl of bel ons op (0314) 32 93 90.

 

“Ben jij als manager op zoek naar een uitdagende en inspirerende functie? Ben jij voor je medewerkers op basis van kennis en expertise een inspiratiebron? Lukt het jou als teammanager om de juiste condities te creëren voor samenwerking, betrokkenheid en teamgeest? Heb je kennis van en ervaring met de Radiologie? Dan zien we je reactie graag tegemoet!”

Hier kom je te werken

Als teammanager Radiologie stuur je de afdelingen Radiologie, Nucleaire geneeskunde en Vaatdiagnostiek aan. De afdelingen zijn goed geoutilleerd, kennen diverse specialisaties met eigen aandachtsgebieden. Het hele team bestaat uit 80 collega’s waaronder tien radiologen en twee nucleair geneeskundigen. Voor de dagelijkse coördinatie word je ondersteund door 2 floormanagers.

De komende jaren gaat extra aandacht uit naar de nieuwbouw (begin 2027) en alle voorbereidingen die voor de inhuizing van de modaliteiten nodig zijn. Daarnaast lopen er verschillende projecten om de overgang naar het nieuwe ziekenhuis efficiënt en effectief in te zetten.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit bieden wij jou

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/teammanager-radiologie

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een mail naar Martijn Tausch, clustermanager MOBD, m.tausch@slingeland.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-57 51 45 44.

Per direct, 32-36 uur per week

Dit ga je doen

Je coördineert, regisseert en voert de facilitaire, technische-, veiligheids- en onderhoudstaken uit voor de huisvesting van cliënten en medewerkers voor verschillende teams van Lister.
Je organiseert het (mutatie) onderhoud aan onze panden, zorgt dat dit op tijd wordt uitgevoerd, zodat de teams begeleiding kunnen bieden aan de cliënten.
Je houdt zicht op het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en zorgt dat dit actueel blijft.
Je adviseert over, regelt en beheert (onderhouds)contracten. Daarnaast regel je eventuele reparaties en herstellingen.
Je bent in staat om vraagstukken zelfstandig op te lossen, maar je bent het ook gewend om samen te werken in een (project) team.
Je bent dienstverlenend ingesteld. Je stemt het werk en de planning af met jouw collega´s, de leveranciers en leveranciers.
Je werkt volgens de inkoopprocedures en je bent alert op beschikbare middelen en budget.
Je voert regelmatig controlerondes uit, signaleert verbeterpunten en pakt zaken actief op.
Je draagt zorg voor de veiligheid in en om de panden op basis van protocollen en procedures, waaronder brandveiligheid en legionella.
Het werkgebied bestaat uit de gemeente Utrecht of regio Lekstroom.

Dit ben jij

Jij bent pragmatisch, dienstverlenend, servicegericht en pro-actief.
Je hebt voldoende technische kennis en inzicht om onderhoud goed uit te (laten) voeren en gebouwen in stand te houden.
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Dit vraagt onze doelgroep immers van ons.
Je bent een aanpakker, kunt overzicht bewaren, kunt omgaan met verschillende belangen en je weet goed te prioriteren.
Je bent flexibel en vindt het prima als je dag een keer anders loopt dan gepland.
Je bent betrokken bij je werk en verantwoordelijk.
Je vindt het prettig om in een zelfstandige functie te werken binnen een hecht team met 16 collega´s binnen team Vastgoed & Facilitair.
Je hebt gevoel voor humor, net zoals al je hardwerkende en betrokken collega´s van Vastgoed & Facilitair.
Matthies van Wijk, technisch coördinator bij Lister: ‘Werk van waarde en ook nog gewaardeerd worden. Een fantastische functie waarin techniek en mensen samen komen.’

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding bijvoorbeeld in de richting van installatietechniek, bouwtechnische bedrijfskunde of bouwkunde aangevuld met werk- of stage ervaring in een soortgelijke functie.
Wij bieden

Een uitdagende functie met veel vrijheid, binnen een informele en open organisatie binnen een hecht team.

Een salaris volgens FWG groep 45 (2.600 – 3.536 euro per maand).
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een mooi inwerkprogramma. Het betreft een functie voor bepaalde tijd. Als het jou goed bevalt bij Lister en jij goed functioneert, krijg je natuurlijk een vast dienstverband.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Farida Nounat (recruiter) 06 82 94 09 01

of met Jetske den Hartog – Spruijt (teammanager) 06 20 64 98 99 of collega´s van het team Vastgoed & Facilitair 030 236 10 85.

Ben jij toe aan jouw volgende stap in recruitment en wil jij jouw expertise inzetten voor een betekenisvolle organisatie? Lees dan verder!

Bij Lister begeleiden we mensen met ernstige psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Werken bij Lister betekent verder gaan dan de geijkte paden. Ieder mens is namelijk uniek en vraagt om een eigen aanpak. Vanuit ons centraal bureau faciliteren we de locaties, waarbij we nu uitbreiding zoeken voor ons team HR. Dit is leuk en veelzijdig team, waar vanuit diverse expertises samen wordt gewerkt.

Corporate Recruiter

32-36 uur

Je komt te werken in een dynamisch team, waarbij de basis van recruitment staat maar er ook nog veel te ontwikkelen is. Samen met 2 collega recruiters en een medewerker recruitment doen jullie er alles aan om in deze krappe arbeidsmarkt toch de juiste talenten voor Lister binnen te halen.

Als ondernemende Recruiter kan je omgaan met de hectiek die ontstaat als nieuw talent vinden niet eenvoudig is. Naast je externe netwerk werk je ook aan een sterk intern netwerk. Dat vraagt een proactieve houding, veel initiatief en creativiteit. We gaan ervanuit dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen het recruitment vak. Een pragmatische aanpak past bij ons en jouw expertise en kunde moeten maken dat onze dienstverlening nog succesvoller wordt!

Dit ga je doen

Als corporate recruiter heb jij een frisse blik op de positionering van Lister op de arbeidsmarkt. Je voert de regie op het wervingsproces van alle kritische functies binnen Lister. Je bent de sparringpartner en kritisch adviseur richting de teammanagers en stafhoofden voor het werven van hun nieuw talent. Je houdt een heldere intake, bent duidelijk in je verwachtingsmanagement en bent aanjager daar waar nodig. Je weet snel te schakelen tussen de diversiteit aan taken.

Deze rol biedt veel ruimte voor jouw creativiteit en ondernemerschap!

Dit ben jij

Een corporate recruiter die van A tot Z verantwoording neemt over het gehele recruitmentproces. Jij:

adviseert en begeleidt de manager HR en Ontwikkeling over de te volgen werving- en behoudstrategie
zoekt de samenwerking met en adviseert de teammanagers en stafhoofden, de stakeholders, over vacatures en capaciteitsbehoefte
zoekt de samenwerking met de afdeling communicatie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding
werkt samen met de Lister Academie mbt instroom van kandidaten en bijvoorbeeld tav een project voor zij-instroom of initiatieven voor interne doorstroom
haakt aan bij scholen op het gebied van campusrecruitment en opleidingen
zorgt voor een vlotte en zorgvuldige afhandeling van kandidaten binnen het proces
bent continu op zoek naar innovatieve ideeën om Lister, op zowel de korte als de lange termijn, te voorzien van de juiste medewerkers op de juiste plaats
kan vanuit visie een helder plan opstellen voor de korte en lange termijn over de te volgen strategie om het schaarse talent in deze arbeidsmarkt aan Lister te binden.
Dit neem je mee

Je beschikt over een relevant diploma op hbo-niveau aangevuld met  werkervaring als Recruiter, bij voorkeur binnen de zorg. Je volgt de arbeidsmarktontwikkelingen en weet waar je doelgroep zich bevindt. Deze kennis kun je vertalen naar de inzet van een juiste mix van communicatiekanalen.

Dit is ons aanbod

We bieden je een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring volgens FWG groep 45/50 (CAO GGZ). Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Daarnaast is er mogelijkheid tot thuiswerken en bieden we een goede thuiswerkregeling.

Lister wil een organisatie zijn met medewerkers die verschillen in werk, leeftijd, afkomst, karakter, dromen, of hobby’s. Bovendien zorgen verschillen tussen collega’s voor variatie in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten maar ook voor verschillende denk- en werkwijzen. Hierdoor vullen we elkaar goed aan, zijn we creatiever en kunnen we problemen beter oplossen.

Interesse?

Enthousiast geworden van deze vacature? Leuk! Solliciteer dan direct via de groene button!

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met  Annelot van Dijck (Recruiter) 06 82162855.

Ben jij een ambitieuze en mensgerichte teammanager en kun jij op een positieve en enthousiaste wijze medewerkers coachen en aansturen? Ga jij graag de uitdaging aan in de dynamische wereld van het OC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hier kom je te werken

Je komt te werken op het operatiecentrum (OC). Het OC van het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit 7 operatiekamers, een holding en recovery, het Operatief Dagcentrum, Centrale Sterilisatie afdeling (CSA) en de Pijnpolikliniek. In het operatiecentrum werkt een diversiteit aan collega’s samen, ieder vanuit zijn eigen specialisme, taak en verantwoordelijkheid. Van OK- en anesthesieassistenten tot recoverymedewerkers en ondersteunende medewerkers. Er werken ongeveer 150 medewerkers waarvan jij er een deel gaat aansturen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het team in staat is elke dag weer de beste zorg te leveren. Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom het Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wat zegt jouw toekomstige collega?

“Binnen het Slingeland zijn de lijnen kort en de mensen bereid om elkaar te helpen” – Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC.

Wie zijn wij?

“We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht”

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. We willen dat patiënten (en hun naasten) zich welkom voelen en zetten ons dag en nacht in om de beste zorg te verlenen. Al meer dan 30 jaar kunnen de bewoners van de Achterhoek op ons rekenen. Vanuit onze koers en samen met onze partners bouwen we verder aan een modern en duurzaam ziekenhuis. We voelen ons sterk verbonden met de regio en werken vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek. Preventie en een gezonde levensstijl staan daarbij centraal. De vraag naar zorg verandert voortdurend. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten, leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. We ontwikkelen, delen kennis en leren van elkaar. Zo verlenen we ook in de toekomst de beste zorg!

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

8.9 patiënttevredenheid
1800 medewerkers
135 specialisten
26 specialismen

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan op de vacature teammanager operatiecentrum.

Heb je vragen over de vacature?

Stuur dan een e-mail naar Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC via l.rissewijck@slingeland.nl of bel (0314) 32 93 10. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Hier kom je te werken

Je komt te werken bij de Medisch Laboratoria bestaande uit de Klinische Chemie, Medische Microbiologie, Trombosedienst, Bloedafname en Hygiëne & Infectiepreventie. Wij zijn ISO 15189 geaccrediteerd en bieden een volledig diagnostisch pakket aan onderzoeken. Je gaat aan de slag op een dynamische afdeling waar klantcontact, ontwikkeling, innovatie belangrijke kernelementen zijn.

Je stuurt de onderdelen Trombosedienst en Bloedafname aan en geeft leiding aan een team van 45 enthousiaste collega’s. De sfeer is gemoedelijk, informeel en er is aandacht voor elkaar en voor de patiënt. Past deze sfeer bij jou?

Dit ga je doen

Dit ben jij

Waarom Slingeland Ziekenhuis bij jou past

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Wij zijn wij?

‘We zijn ambitieus en gaan uit van onze eigen kracht”

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. Wij gaan uit van onze eigen kracht. We zijn een zelfstandig, toekomstgericht ziekenhuis voor de West-Achterhoek en weten waar we goed in zijn. Daarin zijn we ambitieus, we willen bij de top van de regionale ziekenhuizen in Nederland horen als het gaat om patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Wat we doen en bereiken, laten we zien en dragen we uit met trots.

Slingeland Ziekenhuis in cijfers

In dit jou droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan Martijn Tausch, clustermanager, via m.tausch@slingeland.nl of bel ons op 0314 – 32 95 23.

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op vier woon/zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten.

Jouw nieuwe baan
Wij zijn op zoek naar een financieel controller die een sparringpartner is voor het MT. Jij weet cijfers te vertalen in duidelijke analyses die iedereen begrijpt. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies en vervult een spilfunctie tussen het operationele en het financiële deel van de organisatie. Met jouw kennis en ervaring weet jij de risico’s te benoemen en deze uit te werken in verbetervoorstellen. Daarnaast stuur jij de medewerkers financiële administratie en de coördinator financiële administratie aan.

Takenpakket

Je hebt

We starten met een tijdelijk contract voor de duur van één jaar. Zijn we na afloop beiden tevreden dan geven we jou graag een vaste aanstelling.
De functie is ingeschaald op FWG 60 – CAO VVT (€3.783,39 – 5.045,55 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
We hebben goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met fiscaal voordeel een fiets, een laptop, telefoon, tablet of PC kunt aanschaffen.
Solliciteren

Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt onze recruiter telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan ook zelf contact opnemen met Heleen Poirters via 06-86859811 / solliciteren@vechtenijssel.nl voor vragen.

Wij sluiten deze vacature zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

De aanvraag Verklaring omtrent gedrag en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

 

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Den Haag – 36 uur

Basalt is met dertien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1300 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Wil jij als Manager Services en Huisvesting zorgdragen dat het primaire proces zo wordt ondersteund dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart?

Wat ga je doen als Manager Services en Huisvesting bij Basalt?
De manager Services & Huisvesting heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid in de dienstverlening van de centrale ondersteunende teams Techniek & Huisvesting, Interne Dienst, Inkoop en Voeding. In de dienstverlening staat klantgerichtheid, servicegerichtheid en gastvrijheid centraal.

De manager Services & Huisvesting heeft tevens een signalerende rol, met name bij het navolgen van de vastgestelde (kwaliteits)normen, en is verantwoordelijk voor optimaal ondersteunende systemen en processen. Daarnaast ligt de nadruk op strategisch huisvestingsmanagement. De manager Services & Huisvesting is een sparringpartner en strategisch adviseur voor de Raad van Bestuur en het management. Je draagt vanuit Services & Huisvesting bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie. Je vervult een belangrijke aanjagende rol op het gebied van Services & Huisvesting.

Van onze 13 locaties kom je voornamelijk te werken op de locatie Den Haag. Je bent uiteraard vaak aanwezig op onze andere locaties.

De missie van Services en Huisvesting

Het is de missie van Services & Huisvesting om het primaire proces zo te ondersteunen dat de patiëntenzorg optimaal is en iedereen die binnenkomt een groot gevoel van gastgerichtheid ervaart.

De medewerkers spelen binnen de ambitie, missie, visie en strategie van Services & Huisvesting een cruciale rol. Dienstverlening en gastgerichtheid krijgt pas vorm wanneer er is nagedacht over de wijze waarop (hoe) diensten tot stand komen en wie daarbij benodigd is. Het gaat om meer dan alleen de dienst verlenen, maar om het toevoegen van waarde gedurende het verblijf binnen Basalt waarbij er geen verschil is wie de klant is.

Een en ander is vastgelegd in een gastgerichtheidsfilosofie welke integraal onderdeel uit maakt van het gedachtegoed van Services & Huisvesting. De toegevoegde waarde komt voort uit het ontwikkelen van (persoonlijke) serviceprincipes waarbij medewerkers kiezen welke kwaliteiten en motivatie zij willen inzetten om de vraag van de patiënt (de klant) in te vullen op een dermate wijze dat de gast wordt verrast en een unieke beleving wordt bewerkstelligd (toevoegen van waarde).

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.

Bij Basalt werken betekent:

Wat neem je mee?

Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een vast dienstverband  / contract voor onbepaalde tijd. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 4.620,- en maximaal € 6.887,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 70, afhankelijk van ervaring.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij drs. W. (Willem) Wiegersma, Raad van Bestuur, telefoonnummer: 070-359 3504 (via het Bestuurssecretariaat) of bij drs. Michiel Mes, manager HR&D. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3547.

Enthousiast geworden?

Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 6 november 2022. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten. Solliciteer dus direct!