Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Weet jij van aanpakken en voel jij je thuis in een open, collegiale omgeving waarin jij een bijdrage levert aan een efficiënt debiteurenbeheer? Dan komen wij graag met jou in contact!

Hier kom je te werken

Het team Debiteurenbeheer en Facturatie is onderdeel van de Zorgadministratie (afdeling Finance & Control). Het team bestaat uit 8 medewerkers, 3 medewerkers richten zich met name op de debiteurenwerkzaamheden en 3 medewerkers hebben de facturatiewerkzaamheden als primair aandachtsgebied. Verder maken een coördinator en een applicatiebeheerder deel uit van het team. Als team willen we ons continu verbeteren en staan we open voor verfrissende ideeën. Het team kenmerkt zich door de prettige, open en collegiale sfeer.

Naast je werk is er ook tijd om samen met collega’s deel te nemen aan activiteiten zoals onze sportdag of activiteiten die worden georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s beheer jij onze debiteurenportefeuille:

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje naar Ingrid de Ronde, teammanager Zorgadministratie, via I.de.Ronde@slingeland.nl of bel op (06) 30 06 54 37.

De sollicitatiegesprekken zijn op maandagochtend 4 september.

Voor de afdeling inkoop zijn wij op zoek naar een Assortimentscoördinator. Ben jij de doortastende en verbindende assortimentscoördinator die we zoeken? Solliciteer dan op deze vacature!

Hier kom je te werken

Als assortimentscoördinator werk je binnen afdeling Inkoop. De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het inkoopproces van alle zorg en niet-zorg gerelateerde producten, diensten en apparatuur van het Slingeland Ziekenhuis. Het team bestaat uit een teammanager inkoop, inkopers, een assortimentscoördinator en medewerkers operationele inkoop.
Als assortimentscoördinator vervul je een centrale functie in de uitvoering van het assortimentsbeheer met als doel een zo hoog mogelijke mate van standaardisatie en harmonisatie te realiseren binnen het ziekenhuis.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie jij het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan op deze vacature via onderstaande button.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jan-Willem de Bruin, teammanager inkoop, via telefoonnummer 06-45004036.

Wil je graag als teammanager werken in een ziekenhuis? Ben jij iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat? En vertaal jij als leidinggevende doelstellingen naar concrete acties en resultaten? Lees snel verder en solliciteer!

Hier kom je te werken

Je wordt teammanager van een aantal poliklinieken binnen ons ziekenhuis, waar je verantwoordelijk bent voor verschillende werkgebieden.

Samen met de andere polikliniek teammanagers zorg je ervoor dat de continuïteit wordt gewaarborgd binnen de poliklinieken. Samen met de teams werken jullie mee aan de ontwikkelingen binnen het ziekenhuis.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan Hjalmar de Ruiter via h.de.ruiter@slingeland.nl of bel 06-82285828.

We zoeken een teammanager Spoedeisende Hulp en artsen acute zorg. Heb jij de ambitie om je leidinggevende kwaliteiten optimaal in te zetten, ben je een verbinder en weet jij medewerkers op een enthousiaste en inspirerende manier te coachen en aan te sturen? Wij zoeken een teammanager met durf en lef! We hebben een leuke, uitdagende functie open staan en komen daarom graag in contact met jou!

Hier kom je te werken

Jaarlijks ontvangt onze Spoedeisende Hulp ± 17.500 patiënten. We zien op de SEH vrijwel alle patiëntencategorieën. Het SEH-team bestaat uit SEH-artsen, PAs, artsen Acute Zorg, SEH-verpleegkundigen en secretaresses. De SEH is een zeer dynamische afdeling die volop in ontwikkeling is om aan de toekomstige zorgvragen van de patiënt te kunnen blijven voldoen. Hierbij staan kwaliteit van zorg en veiligheid van de patiënt hoog in het vaandel. Er spelen meerdere projecten welke betrekking hebben op het toekomstbestendig houden van onze acute zorg, hierin zijn we o.a. actief in de regio. De komst van de nieuwbouw in 2026 is een belangrijke mijlpaal waar we naartoe werken en welke in proces veranderingen met zich meebrengt.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature voor 21 augustus. Gesprekken zullen gepland worden op 25 of 28 augustus.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan Feia ten Have, clustermanager zorg via f.ten.have@slingeland.nl of bel 0314 32 9220. I.v.m. vakantie kan er in de periode van 29 juli tot 21 augustus voor inhoudelijke vragen contact worden gezocht met Lisanne Harmeling, teammanager SEH.

Ben jij een ambitieuze en mensgerichte teammanager en kun jij op een positieve en enthousiaste wijze medewerkers coachen en aansturen? Ga jij graag de uitdaging aan in de dynamische wereld van het OC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hier kom je te werken

Je komt te werken op het operatiecentrum (OC). Het OC van het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit 7 operatiekamers, een holding en recovery, het Operatief Dagcentrum, Centrale Sterilisatie afdeling (CSA) en de Pijnpolikliniek.
In het operatiecentrum werkt een diversiteit aan collega’s samen, ieder vanuit zijn eigen specialisme, taak en verantwoordelijkheid. Van OK- en anesthesieassistenten tot recoverymedewerkers en ondersteunende medewerkers.
Er werken ongeveer 150 medewerkers waarvan jij er een deel gaat aansturen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het team in staat is elke dag weer de beste zorg te leveren. Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit past bij jou

Dit bieden wij jou

Dit vind je belangrijk

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Reageer dan via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/teammanager-operatiecentrum

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een mail naar Lise Westerveld-Rissewijck, Hoofd OC via l.rissewijck@slingeland.nl of bel (0314) 32 93 10. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Ben jij als manager op zoek naar een uitdagende en inspirerende functie? Ben jij voor je medewerkers op basis van kennis en expertise een inspiratiebron? Lukt het jou als teammanager om de juiste condities te creëren voor samenwerking, betrokkenheid en teamgeest? Heb je affiniteit met het vakgebied Radiologie?

Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Hier kom je te werken

Als teammanager Radiologie stuur je de afdelingen Radiologie, Nucleaire geneeskunde en Vaatdiagnostiek aan. De afdelingen zijn goed geoutilleerd, kennen diverse specialisaties met eigen aandachtsgebieden. Het hele team bestaat uit 80 collega’s waaronder tien radiologen en twee nucleair geneeskundigen. Voor de dagelijkse coördinatie word je ondersteund door 2 floormanagers.

De komende jaren gaat extra aandacht uit naar de nieuwbouw (begin 2027) en alle voorbereidingen die voor de inhuizing van de modaliteiten nodig zijn. Daarnaast lopen er verschillende projecten om de overgang naar het nieuwe ziekenhuis efficiënt en effectief in te zetten.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit bieden wij jou

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/teammanager-radiologie

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een mail naar Martijn Tausch, clustermanager MOBD, m.tausch@slingeland.nl of bel (06) 57 51 45 44.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teammanager! Die op een coachende manier leiding geeft, die de onderlinge samenwerking stimuleert binnen het team, maar ook tussen teams onderling én die aandacht heeft voor zowel de ontwikkeling van het team als geheel, als voor die van elke individuele medewerker. Een teammanager die deze uitdagingen aan wil gaan in een organisatie die volop in verandering en beweging is door het veranderende zorglandschap én een nieuw te bouwen ziekenhuis!

Spreekt jou die uitdaging aan? Solliciteer dan op onze vacature voor teammanager kliniek Beschouwend.

Hier kom je te werken

Als teammanager kliniek Beschouwend werk je op de klinische afdeling Cardiologie/Neurologie. Hier worden neurologische en cardiologische patiënten begeleid, ondersteund en behandeld. Het team Cardiologie/Neurologie is afgelopen jaar samengevoegd tot één team, waarbij de verpleegkundigen voor beide specialismes zorgdragen.

Het is een warm, professioneel en gedreven team, dat staat voor kwaliteit van zorg. Naast de leiding voor de teams, heb je een collega teammanager kliniek Beschouwend, waar je als duo mee samenwerkt. Het geheel is onderdeel van het cluster Kliniek en Vrouw & Kind met totaal zeven teammanagers. Kortom, je staat nooit alleen en hebt altijd sparringpartners binnen handbereik.

Dit ga je doen

Dit ben jij

Dit bieden wij jou

Is dit jouw droombaan?

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature via https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-slingeland/teammanager-kliniek-beschouwend

Een assessment is onderdeel van deze procedure.

Heb je vragen over de vacature of wil je langskomen voor een kop koffie? Stuur dan een berichtje naar Daphne Besselink, clustermanager, d.besselink@slingeland.nl of bel (06) 82 97 72 38.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 5 juli.

Per direct, 32-36 uur per week

Dit ga je doen

Je coördineert, regisseert en voert de facilitaire, technische-, veiligheids- en onderhoudstaken uit voor de huisvesting van cliënten en medewerkers voor verschillende teams van Lister.
Je organiseert het (mutatie) onderhoud aan onze panden, zorgt dat dit op tijd wordt uitgevoerd, zodat de teams begeleiding kunnen bieden aan de cliënten.
Je houdt zicht op het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en zorgt dat dit actueel blijft.
Je adviseert over, regelt en beheert (onderhouds)contracten. Daarnaast regel je eventuele reparaties en herstellingen.
Je bent in staat om vraagstukken zelfstandig op te lossen, maar je bent het ook gewend om samen te werken in een (project) team.
Je bent dienstverlenend ingesteld. Je stemt het werk en de planning af met jouw collega´s, de leveranciers en leveranciers.
Je werkt volgens de inkoopprocedures en je bent alert op beschikbare middelen en budget.
Je voert regelmatig controlerondes uit, signaleert verbeterpunten en pakt zaken actief op.
Je draagt zorg voor de veiligheid in en om de panden op basis van protocollen en procedures, waaronder brandveiligheid en legionella.
Het werkgebied bestaat uit de gemeente Utrecht of regio Lekstroom.

Dit ben jij

Jij bent pragmatisch, dienstverlenend, servicegericht en pro-actief.
Je hebt voldoende technische kennis en inzicht om onderhoud goed uit te (laten) voeren en gebouwen in stand te houden.
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Dit vraagt onze doelgroep immers van ons.
Je bent een aanpakker, kunt overzicht bewaren, kunt omgaan met verschillende belangen en je weet goed te prioriteren.
Je bent flexibel en vindt het prima als je dag een keer anders loopt dan gepland.
Je bent betrokken bij je werk en verantwoordelijk.
Je vindt het prettig om in een zelfstandige functie te werken binnen een hecht team met 16 collega´s binnen team Vastgoed & Facilitair.
Je hebt gevoel voor humor, net zoals al je hardwerkende en betrokken collega´s van Vastgoed & Facilitair.
Matthies van Wijk, technisch coördinator bij Lister: ‘Werk van waarde en ook nog gewaardeerd worden. Een fantastische functie waarin techniek en mensen samen komen.’

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding bijvoorbeeld in de richting van installatietechniek, bouwtechnische bedrijfskunde of bouwkunde aangevuld met werk- of stage ervaring in een soortgelijke functie.
Wij bieden

Een uitdagende functie met veel vrijheid, binnen een informele en open organisatie binnen een hecht team.

Een salaris volgens FWG groep 45 (2.600 – 3.536 euro per maand).
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een mooi inwerkprogramma. Het betreft een functie voor bepaalde tijd. Als het jou goed bevalt bij Lister en jij goed functioneert, krijg je natuurlijk een vast dienstverband.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Farida Nounat (recruiter) 06 82 94 09 01

of met Jetske den Hartog – Spruijt (teammanager) 06 20 64 98 99 of collega´s van het team Vastgoed & Facilitair 030 236 10 85.

Ben jij toe aan jouw volgende stap in recruitment en wil jij jouw expertise inzetten voor een betekenisvolle organisatie? Lees dan verder!

Bij Lister begeleiden we mensen met ernstige psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Werken bij Lister betekent verder gaan dan de geijkte paden. Ieder mens is namelijk uniek en vraagt om een eigen aanpak. Vanuit ons centraal bureau faciliteren we de locaties, waarbij we nu uitbreiding zoeken voor ons team HR. Dit is leuk en veelzijdig team, waar vanuit diverse expertises samen wordt gewerkt.

Corporate Recruiter

32-36 uur

Je komt te werken in een dynamisch team, waarbij de basis van recruitment staat maar er ook nog veel te ontwikkelen is. Samen met 2 collega recruiters en een medewerker recruitment doen jullie er alles aan om in deze krappe arbeidsmarkt toch de juiste talenten voor Lister binnen te halen.

Als ondernemende Recruiter kan je omgaan met de hectiek die ontstaat als nieuw talent vinden niet eenvoudig is. Naast je externe netwerk werk je ook aan een sterk intern netwerk. Dat vraagt een proactieve houding, veel initiatief en creativiteit. We gaan ervanuit dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen het recruitment vak. Een pragmatische aanpak past bij ons en jouw expertise en kunde moeten maken dat onze dienstverlening nog succesvoller wordt!

Dit ga je doen

Als corporate recruiter heb jij een frisse blik op de positionering van Lister op de arbeidsmarkt. Je voert de regie op het wervingsproces van alle kritische functies binnen Lister. Je bent de sparringpartner en kritisch adviseur richting de teammanagers en stafhoofden voor het werven van hun nieuw talent. Je houdt een heldere intake, bent duidelijk in je verwachtingsmanagement en bent aanjager daar waar nodig. Je weet snel te schakelen tussen de diversiteit aan taken.

Deze rol biedt veel ruimte voor jouw creativiteit en ondernemerschap!

Dit ben jij

Een corporate recruiter die van A tot Z verantwoording neemt over het gehele recruitmentproces. Jij:

adviseert en begeleidt de manager HR en Ontwikkeling over de te volgen werving- en behoudstrategie
zoekt de samenwerking met en adviseert de teammanagers en stafhoofden, de stakeholders, over vacatures en capaciteitsbehoefte
zoekt de samenwerking met de afdeling communicatie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding
werkt samen met de Lister Academie mbt instroom van kandidaten en bijvoorbeeld tav een project voor zij-instroom of initiatieven voor interne doorstroom
haakt aan bij scholen op het gebied van campusrecruitment en opleidingen
zorgt voor een vlotte en zorgvuldige afhandeling van kandidaten binnen het proces
bent continu op zoek naar innovatieve ideeën om Lister, op zowel de korte als de lange termijn, te voorzien van de juiste medewerkers op de juiste plaats
kan vanuit visie een helder plan opstellen voor de korte en lange termijn over de te volgen strategie om het schaarse talent in deze arbeidsmarkt aan Lister te binden.
Dit neem je mee

Je beschikt over een relevant diploma op hbo-niveau aangevuld met  werkervaring als Recruiter, bij voorkeur binnen de zorg. Je volgt de arbeidsmarktontwikkelingen en weet waar je doelgroep zich bevindt. Deze kennis kun je vertalen naar de inzet van een juiste mix van communicatiekanalen.

Dit is ons aanbod

We bieden je een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring volgens FWG groep 45/50 (CAO GGZ). Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Daarnaast is er mogelijkheid tot thuiswerken en bieden we een goede thuiswerkregeling.

Lister wil een organisatie zijn met medewerkers die verschillen in werk, leeftijd, afkomst, karakter, dromen, of hobby’s. Bovendien zorgen verschillen tussen collega’s voor variatie in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten maar ook voor verschillende denk- en werkwijzen. Hierdoor vullen we elkaar goed aan, zijn we creatiever en kunnen we problemen beter oplossen.

Interesse?

Enthousiast geworden van deze vacature? Leuk! Solliciteer dan direct via de groene button!

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met  Annelot van Dijck (Recruiter) 06 82162855.