Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Wil jij graag in de zorg werken, maar beschik jij niet over de juiste diploma’s? Lees dan snel verder!

Of je nu al een lange carrière (buiten de zorg) achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten, Vecht en IJssel komt graag in contact met gedreven kandidaten die met veel enthousiasme een betaald leer-werk traject willen volgen voor de opleiding Verzorgende IG/MZ of mbo Verpleegkunde. Als je de opleiding hebt afgerond bieden we je graag een baan aan binnen Vecht en IJssel.

Vecht en IJssel | Ewoud, Transwijk, Lieven de Key, Zuylenstede
Binnen Vecht en IJssel hebben wij plaats voor een aantal gemotiveerde leerlingen. Als leerling werk je 24 uur in de zorg en ga je gemiddeld 4 uur onder werktijd naar school. De andere 4 uur studeer je in je eigen tijd. Tijdens je opleiding kom je onder deskundige begeleiding in aanraking met alle facetten die de ouderenzorg binnen Vecht en IJssel te bieden heeft. Deze baan is een ideale combinatie als je werken en leren wilt combineren. Na het afronden van je opleiding kijken we graag samen met jou op welke locatie en op welke doelgroep je graag zou willen blijven werken. We gaan op zoek naar de plek die bij jou past!

Vecht en IJssel staat voor goede begeleiding, we hebben op elke locatie een praktijkbegeleider die volledig is vrijgesteld van andere werkzaamheden om onze leerlingen optimaal te begeleiden. Naast de praktijkbegeleider krijgen ook jouw collega’s op de werkvloer er energie van om hun kennis en kunde aan jou over te dragen.

Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vecht en IJssel zoekt actief de verbinding met de wijk, zowel in Utrecht als IJsselstein. Al onze locaties kenmerken zich door een duidelijke eigen identiteit maar vanuit een gezamenlijke visie en missie. Dat vinden we belangrijk. Bij Vecht en IJssel wonen kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact, persoonsgerichte en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zich gehoord en gezien voelen. Als jij graag werkt in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team, dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Jij hebt minimaal het diploma VMBO kader of een mbo-diploma niveau 2. Heb je geen ervaring in de zorg? Dat vinden wij geen enkel probleem. Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste, werken en studeren is immers een pittige combinatie. Deze keuze maak jij met volle overtuiging. Het is hard werken, maar je krijgt er veel voor terug! Je bent flexibel beschikbaar, onregelmatige diensten horen bij jouw vak. Wel heb je in de zorg recht op 1 vaste roostervrije dag per week. Je hebt een groot inlevingsvermogen en je bent leergierig, betrouwbaar en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst, waarbij je direct een mooi salaris ontvangt conform de cao VVT, met uitzicht op een vast dienstverband na het behalen van de opleiding. Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren
Lijkt deze baan je helemaal het einde? Dan horen we graag van je. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en stuur ons je CV en motivatie. Wel interesse maar toch nog wat vragen? Geen enkel probleem! Je kan contact opnemen met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Dan kan je ook contact opnemen met onze opleidingsadviseur:  Antoinette van Schaik, tel: 06 2140 9757.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.
Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Dag Nachtvlinder, geef jij rust aan de nacht van mijnheer Mulder? Overdag voelt hij zich thuis bij ons maar de nachten zijn voor hem onrustig. Als ervaren professional weet jij hem gerust te stellen en blijf je nog even naast hem zitten totdat je ziet dat hij weer in slaap valt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra: Ewoud in IJsselstein en Lieven de Key, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht.

De locatie Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. In Parc Transwijk heeft Vecht en IJssel 75 zorgappartementen (Verzorgd Wonen) en een kleinschalige woonsetting voor bewoners bij wie gerontopsychiatrische problemen op de voorgrond staan.

Voor beiden teams zijn wij op zoek naar iemand die vast in de nachtdienst wil werken.

Vereisten
Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3, aangevuld met een EVV opleiding. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg door werk of stage en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Jerry van der Laan recruiter, telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Hij beantwoordt ze graag voor je via:  06-39837514of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Ben jij benieuwd naar het levensverhaal van onze ouderen? Samen met jouw teamgenoten zorg jij ervoor dat zij zich thuis voelen bij ons.

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt met kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop.

Als verzorgende IG verleen je niet alleen zorg maar heb je ook oog voor het welzijn van onze cliënten. Je weet met je kennis en ervaring een prettige omgeving te creëren voor onze bewoners.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het verrichten van verpleegtechnische handelingen, het signaleren van veranderingen die van invloed zijn op de gezondheid en het contact houden met familie en andere zorgverleners.

Onze locaties
Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliënten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.
Onze locatie Lieven de Key is gelegen in de wijk Zuilen. Op deze locatie wonen 52 ouderen. Er zijn in totaal 6 huiskamers waarvan een gedeelte gelaagd wonen is. In de mooie binnentuin kunnen bewoners zelfstandig in en uit lopen. Lieven de Key is zich verder aan het ontwikkelen tot een expertisecentrum psychogeriatrie met aandacht voor zinvolle inzet van zorgtechnologie.
Onze locatie Zuylenstede is in de wijk Overvecht, grenzend aan de Vecht. Er wonen 250 mensen in een appartement of servicewoning van Zuylenstede. Daarnaast biedt  ‘de Zonnehoek’ voor gekoesterd wonen een warm thuis aan 24 ouderen met dementie.

Onze locatie Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. Er zijn 75 zorgappartementen waar cliënten zo veel mogelijk zelfstandig wonen en er zijn een aantal woongroepen voor ouderen met een psychiatrische aandoening.

Vereisten
Jij hebt een diploma Verzorgende IG niveau 3, eventueel aangevuld met een EVV opleiding. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg en dat je bewust kiest voor het werken met deze doelgroep; je hebt een passie voor het werken met (dementerende) ouderen. Je hebt een natuurlijk talent voor het omgaan met veranderend en onbegrepen gedrag en je vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar oorzaken en mogelijke oplossingen hierbij.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand o.b.v. 36 uur) EVV\’ers worden beloond in FWG 40m ( €2.422,65 – €3.159,64 per maand o.b.v. 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Wij horen graag op welke locatie jij zou willen werken, ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze recruiter, zij kan je meer vertellen; Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Ben jij ook geïnteresseerd solliciteer dan snel via de sollicitatieknop.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan uw privacy. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Prioriteiten stellen, schakelen, feedback, verpleegtechnische handelingen, verantwoordelijkheid. Allemaal kwaliteiten die de Verzorgende IG heeft die we zoeken! Ben jij op zoek naar een baan in de thuiszorg en vind je het fijn om je eigen uren te bepalen, lees dan snel verder en reageer!

Vecht en IJssel | Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Ter versterking van ons team Wijkzorg, zoeken wij een enthousiaste Verzorgenden IG, die de ambitie heeft de beste zorg bij cliënten thuis te bieden, in de wijk en op onze locatie. Jij kan het verschil maken en op jouw manier inhoud gaan geven aan deze uitdagende functie. Zo krijg je ruimte om je te verdiepen in je vak én kun je kennis op verschillende manieren opdoen binnen de organisatie. Uiteraard zal jouw eigen wijkverpleegkundige en je collega’s jouw ondersteunen bij de dingen die jij wilt leren.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren, dus laat het ons weten of je juist veel of weinig uren zou willen werken, andere wensen? Maak het ons kenbaar en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Vereisten
Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3. Als eerste aanspreekpunt voor de cliënt en alle betrokkenen ben je altijd open in jouw communicatie. Helder en duidelijk. Je houdt ervan om jouw ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn. Uiteraard beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij heel bewust met passie en lef hebt gemaakt.

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Esther uiterlijk binnen een week contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook als deze vacature niet helemaal aansluit bij jouw wensen komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden binnen Vecht en IJssel te bespreken.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy<

Bij NIKO zijn we te gast in het huis van onze bewoners. Bij alles wat we doen staat hun welzijn centraal en samen vinden we mogelijkheden om aan hun wensen te voldoen. De ene bewoner heeft een andere zorgvraag dan de andere. Jij als EVV’er (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) weet dit maar al te goed!

Je biedt verzorging en begeleiding naar aanleiding van de behoeften en wensen van de bewoner. Kwaliteitsgericht werken is voor jou belangrijk. Je werkt methodisch en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je helpt bewoners zoveel mogelijk zelf te doen en stimuleert ze actief te blijven.

We streven iedere dag naar een fijne dag en een gezellige leefomgeving voor iedereen, samen.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

We doen het samen…
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 zorgvragers. NIKO is een warme zorgorganisatie met 430 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende specialismen: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Onze activiteitenbegeleidsters zorgen voor de leukste evenementen zoals Bingo en luisteren naar muziek. Maar we werken ook samen met Alkmaar Sport om onze bewoners een zo gezond mogelijke lifestyle te kunnen bieden.

Wil jij weten hoe het is om bij NIKO te werken?
Neem dan heel makkelijk contact op met Fleur Monhemius:
telefoon: 06 – 51 86 94 60
e-mail: f.monhemius@stichtingniko.nl

Direct solliciteren?

Ik zet een lekker kopje thee of koffie voor je klaar en kijk graag samen naar jouw mogelijkheden binnen NIKO.

Tot snel!

De Nieuwpoort is een locatie van NIKO in Alkmaar. Op afdeling Duinvogel wonen 30 ouderen met een psychiatrische aandoening (met een GGZ-indicatie). Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal. Bij de psychiatrische begeleiding van de bewoners wordt samengewerkt met de GGZ NHN.

Wat ga je doen

Je werkt gedurende de nacht en Je biedt samen met je collega’s de zorg en begeleiding die samen met de bewoner is afgesproken. Je werkt gemiddeld 9 nachten per vier weken wat neerkomt op gemiddeld 20 uur per week.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

Wanneer je in dienst komt van NIKO wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

We doen het samen…
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 bewoners. NIKO is een warme zorgorganisatie met 370 medewerkers en 150 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende disciplines: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Wil jij als verzorgende IG in Alkmaar werken? Solliciteer direct!
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Fleur Monhemius via 06-51869460 of mail je vragen naar f.monhemius@stichtingniko.nl.

Tot snel!

De bewoners van NIKO met een somatische zorgvraag kunnen jouw hulp goed gebruiken. De zorg die jij biedt is geen luxe maar noodzaak. Door jouw zorg vertraag of voorkom je achteruitgang. Maar jouw handen zijn niet alleen nodig aan het bed, jij bent ook het aanspreekpunt voor artsen, fysiotherapeuten en familie. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en je stelt een persoonlijk zorgplan op.

De Nieuwpoort

Onze bewoners met een somatische zorgvraag wonen op onze locatie De Nieuwpoort. De Nieuwpoort in Alkmaar is kleinschalig en heeft een warme inrichting. Naast het restaurant ‘de Orangerie’ is er ook een winkeltje voor dagelijkse boodschappen, een pedicure, kapper, schoonheidsspecialiste, bibliotheek, vervoer per NIKO MAX Mobiel, fitnessruimte en een stiltecentrum.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

We doen het samen…
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 zorgvragers. NIKO is een warme zorgorganisatie met 430 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende specialismen: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Onze activiteitenbegeleidsters zorgen voor de leukste evenementen zoals Bingo en luisteren naar muziek. Maar we werken ook samen met Alkmaar Sport om onze bewoners een zo gezond mogelijke lifestyle te kunnen bieden.

Wil jij weten hoe het is om bij NIKO te werken? Neem dan heel makkelijk contact op met Fleur Monhemius:

telefoon: 06 – 51 86 94 60
e-mail: f.monhemius@stichtingniko.nl

Direct solliciteren?

Ik zet een lekker kopje thee of koffie voor je klaar en kijk graag samen naar jouw mogelijkheden binnen NIKO.

Tot snel!

Werk jij graag met ouderen en heb je affiniteit met psychiatrie? Zo ja, dan is NIKO voor de afdeling Duinvogel op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Op afdeling Duinvogel wonen 30 ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid (er is sprake van een GGZ-indicatie). Deze afdeling is vrij uniek in Nederland! Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal. Bij de psychiatrische begeleiding van de bewoners wordt samengewerkt met de GGZ NHN.

Jij zorgt als Verzorgende IG voor het welzijn van de bewoners en samen met je team vind je mogelijkheden om aan hun wensen te voldoen. De ene bewoner heeft een andere zorgvraag dan de andere. Jij als Verzorgende IG-er weet dit maar al te goed.
Je biedt verzorging en begeleiding naar aanleiding van de behoeften en wensen van de bewoner. Kwaliteitsgericht werken is voor jou belangrijk. Je werkt methodisch en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je helpt bewoners zoveel mogelijk zelf te doen en stimuleert ze actief te blijven.
We streven iedere dag naar een fijne dag en een gezellige leefomgeving voor iedereen, samen!

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

Wanneer je in dienst komt van NIKO wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben jij of ken jij de verzorgende IG die graag bij NIKO wil werken?
Solliciteer dan direct!

Wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met recruiter Fleur Monhemius, via 06 51 86 94 60 of f.monhemius@stichtingniko.nl.

Bij ons draait de zorg om onze bewoners: mensen met dementie, allemaal met een eigen karakter, verhaal en zorgvraag. Zorgen voor deze mensen betekent dat je moet mee kunnen bewegen in een veilige en huiselijke omgeving. Naast je kerntaken begeleiden, verzorgen en verplegen, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners.

Jij straalt rust uit en dat wekt vertrouwen. Je weet dat ouder worden geen sprookje is en met gebreken komt. Je kan je goed inleven en weet lastige situaties op je eigen manier op te lossen; creatief, origineel of met humor. Je houdt van je werk, en dat merken de bewoners, hun familie en je collega’s.

Je komt bij ons terecht in een warm en gezellig team, dus je staat er nooit alleen voor. Zorgen voor onze bewoners doen we samen.

De Palatijn

De Palatijn in Alkmaar is uniek met 48 zorgvragers verdeeld over 4 verdiepingen. Iedere verdieping heeft een thema en is met aandacht ingericht. De rustige uitstraling geeft de bewoners met dementie een vertrouwd en warm gevoel. De Palatijn heeft een sfeervolle tuin voor een fijne wandeling of een lekker kopje koffie op het terras van het restaurant De Keizerskroon. De gemeenschappelijke, open ruimte van het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de tuin.

De Nieuwpoort

Wonen met structuur (WMS) is een afdeling in De Nieuwpoort waar zorg, welzijn en begeleiding geboden wordt in een huiselijke, herkenbare omgeving aan bewoners met geheugenproblemen door ouderdom, beginnende dementie of psychische klachten. Bewoner-gerichte teams leveren op de eerste etage van De Nieuwpoort zorg en ondersteuning aan 35 bewoners.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

We doen het samen…
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 zorgvragers. NIKO is een warme zorgorganisatie met 370 medewerkers en 150 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende specialismen: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Onze activiteitenbegeleidsters zorgen voor de leukste evenementen zoals Bingo en luisteren naar muziek. Maar we werken ook samen met Alkmaar Sport om onze bewoners een zo gezond mogelijke lifestyle te kunnen bieden.

Wil jij weten hoe het is om bij NIKO te werken? Neem dan heel makkelijk contact op met Fleur Monhemius:

telefoon: 06 51 86 94 60
e-mail: f.monhemius@stichtingniko.nl

Liever direct solliciteren? Ik zet een lekker kopje thee of koffie voor je klaar en kijk graag samen naar jouw mogelijkheden binnen NIKO.

Tot snel!