Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG op de afdeling neuro revalidatie die het leuk vindt om te werken in een dynamische omgeving.

Revalidatiecentrum Maartenshof
Revalidatiecentrum Maartenshof is de grootste aanbieder van geriatrische revalidatiezorg in Noord-Nederland. Wij werken nauw samen met de ziekenhuizen in de regio. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de steeds veranderende zorgvraag. Zo is Revalidatiecentrum Maartenshof, samen met het Martiniziekenhuis en Menzis, één van de grondleggers van schakelzorg. Daarnaast is ons zorgaanbod onlangs uitgebreid met oncologische revalidatie en revalidatie voor mensen die naast hun revalidatievraag ook de ziekte van Parkinson hebben. Tevens beschikken we over orthopedische en neurologische revalidatie mogelijkheden. Revalidatiecentrum Maartenshof biedt jou alle ruimte om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar vooruitstrevende collega’s die het leuk vinden om te werken in een dynamische omgeving. Samen bouwen we aan professionele en moderne zorg.

Over Zorggroep Groningen 
De bewoner en revalidant wil in een kwetsbare periode van het leven graag goede zorg in een prettige omgeving. Naast ouderenzorg op fijne woonlocaties is Zorggroep Groningen gespecialiseerd in zorg en behandeling op het gebied van Parkinson, acute zorg en revalidatie. Onze goed opgeleide medewerkers verlenen iedere dag de beste zorg, ook als deze zeer complex is. Zorg verlenen doen wij met het hart op de juiste plaats zodat iedereen écht gekend, gezien en gehoord wordt. Altijd de mens zien. De mens staat bij ons altijd op de eerste plaats. Gewoon doen, goed doen. Dat zit in onze genen. De waarden die bij ons, onze bewoners, revalidanten en hun naasten passen zijn eigen, samen en vooruitstrevend.

Welke eigenschappen vragen wij?

Wat vragen wij nog meer van je?

Wat bieden wij jou?

Lijkt het je leuk ons te ontmoeten?

Spreekt deze vacature je aan? Je kunt direct reageren door op de button “direct solliciteren” te klikken.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Mia Veltrop, Manager Zorg via het telefoonnummer: 06-30731146 of mailadres: m.veltrop@zorggroepgroningen.nl.
De gesprekken staan gepland op vrijdag 31 maart, ’s middags.

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

We doen er alles aan om coronabesmettingen te voorkomen. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers gevaccineerd zijn voor de veiligheid van bewoners, revalidanten en collega’s.

 

KOM WERKEN BIJ WARMTHUIS

Stiekem zijn wij, als collega’s, een beetje verliefd op WarmThuis. Wij werken op prachtige locaties, met elk 24 bewoners. Een groepswoning heeft 6 en soms 7 bewoners. Er zijn 2 logeerhuizen, waar mensen met een vorm van dementie kunnen logeren. Ook hebben we twee dagsociëteiten waar mensen van buitenaf fijn de dag door kunnen brengen.

 

Beide locaties liggen landelijk, met een stolpboerderij en schuurwoningen. Op het erf is van alles te beleven. Er is kleinvee, een moestuin en je beleeft de seizoenen volop. Bij WarmThuis is goede zorg en welzijn ontzettend belangrijk.

 

Wij werken elke dag met onze kernwaarden: vrijheid, eigen regie, nabijheid en herkenbaarheid. Deze kernwaarden gelden niet alleen voor de bewoners maar ook voor collega’s. Dat zit bij elke collega bijna in het DNA, dat maakt ons werk leuk en uitdagend.

Wij bieden een fijne werkplek waar geen idee te gek is om de zorg voor onze bewoners zo goed mogelijk te maken met veel aandacht voor coaching, begeleiding en scholing.

Omdat wij een beetje eigenwijs zijn én lef hebben, starten we in 2023 een derde locatie genaamd “Het Grosthuis” te Grosthuizen. Hier ligt een grote uitdaging en deze gaan wij graag aan met jou!

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar verzorgenden IG.
We kijken samen wat jou het beste past. Bij ons in de flexpool bepaal jij in ieder geval mee. Misschien heb je een jong gezin. Of pas je op je kleinkinderen. Hoe dan ook: je wilt regie hebben over je rooster.
Is een bezetting niet rond, door ziekte, vakantie of om welke reden dan ook, dan zoekt de flexpool naar de juiste flexcollega voor die diensten.  Als je flexibel werkt, werk je in verschillende teams. Dit vraagt iets specifieks van je. Als je flext, stap je meteen op je collega’s af met de vraag: ‘’Waar kan ik bij helpen?’’ Dat vereist lef en vraagt, dat je gemakkelijk schakelt. Maar het brengt je ook veel. De verschillende teams en werkwijzen geven je een frisse blik, houden je scherp en leer je bovendien veel over jezelf.

Over werken bij Maartenshof 
Maartenshof biedt woonruimte voor (jonge) ouderen die complexe, specialistische zorg nodig hebben. Maartenshof is een moderne zorglocatie met onder meer kleinschalig wonen waar de mens voorop staat. Onze afdeling somatiek beschikt over 4 woningen, op elke woning verblijven 8 bewoners. De afdeling heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van persoonsgerichte zorg en qua complexiteit. Het is de bedoeling dit voort te zetten. In Maartenshof heb je alle ruimte om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een positieve collega die het leuk vindt om te werken in een dynamische omgeving en in staat is zelfstandig en oplossingsgericht te werken.

Alvast kennis maken met onze locatie Maartenshof? Bekijk de video: https://youtu.be/P943sZN2NrI

Over Zorggroep Groningen 
De bewoner wil in een kwetsbare periode van het leven graag goede zorg in een prettige omgeving. Onze goed opgeleide medewerkers verlenen iedere dag de beste zorg, ook als deze zeer complex is. Zorg verlenen doen wij met het hart op de juiste plaats zodat iedereen écht gekend, gezien en gehoord wordt. Altijd de mens zien. De mens staat bij ons altijd op de eerste plaats. Gewoon doen, goed doen. Dat zit in onze genen. De waarden die bij ons, onze bewoners, revalidanten en hun naasten passen zijn eigen, samen en vooruitstrevend.

Welke eigenschappen vragen wij?

Wat vragen wij nog meer van je?

Wat biedt Zorggroep Groningen jou? 

Lijkt het je leuk ons ontmoeten?
Solliciteer dan direct door op ‘direct solliciteren’ te klikken.

Wil je eerst meer informatie, neem contact op met Sjannet Alserda via telefoonnummer 06-55004014 of per mail s.alserda@zorggroepgroningen.nl

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

We doen er alles aan om coronabesmettingen te voorkomen. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers gevaccineerd zijn voor de veiligheid van bewoners, revalidanten en collega’s.

Vind je het ook zo fijn om jouw eigen tijd en diensten in te delen? Voel je je prettig als je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen op verschillende afdelingen?
Misschien is dit dan echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een

Verzorgende IG

Jij houdt je bezig met de dagelijkse begeleiding en verzorging van cliënten. Samen met jouw collega’s stem je de totale zorgverlening af. Tijdens deze dagelijkse begeleiding en verzorging van cliënten kijk je ook goed naar wat zij zelf nog kunnen, ondersteun je waar nodig én zorg je voor een lach op het gezicht!

Wat ga je doen?
Je bent flexibel inzetbaar op verschillende afdelingen en locaties, wat inhoudt dat je allerlei diensten in de Gemeente Schagen en/of Hollands Kroon voor jouw rekening neemt als Verzorgende IG’er. Uiteraard doen wij dit in overleg en mag je aangeven waar je het liefst wil werken en welke afdeling jouw voorkeur heeft.

De basis van wat je dan zoal doet op jouw werkdag:
Dagelijkse verzorging van de cliënten en bewoners;
Werken op basis van een zorgplan, die je hebt geholpen op te stellen;
Het toedienen van medicatie;
Zorgen voor een positieve en prettige leefomgeving van de cliënten en bewoners.
Uiteraard geef je deze dagelijkse aandacht als gediplomeerd Verzorgende IG MBO niveau 3.

Waar ga je werken?
Er zijn 21 locaties bij Woonzorggroep Samen met een verscheidenheid aan verschillende afdelingen én een groot thuiszorg gebied. Je kunt ontdekken of je graag wil werken in de Langdurige Zorg, jouw steentje bij wil dragen bij Revalidatie en Behandeling of van waarde wil zijn in het Hospice. Misschien vind jij het wel fijn om lekker op pad te gaan in de Thuiszorg van Gemeente Hollands Kroon of Schagen? Kortom, opties en ontwikkelingsmogelijkheden bij Samen in overvloed.
Wat mag je van Samen verwachten?
Een bruto maandsalaris van tussen de €2.266,72 en €3.025,81 bruto per maand conform cao VVT schaal 35;
Vakantiegeld én een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%
Een inspirerende en betekenisvolle baan in de zorg;
Een wisselende werkomgeving;
Ontwikkelmogelijkheden, je mag bijvoorbeeld e-learnings volgen als het rustig is;
Een baan waarbij je zelf werk- en privé balans kan inrichten.
Hoeveel uren je werkt stemmen we uiteraard Samen af naar jouw voorkeur én het aantal openstaande diensten. Het is voor ons vooral belangrijk dat we er allemaal blij van worden, Woonzorggroep Samen, jij en het allerbelangrijkste: onze cliënten en bewoners.

 

Heb je interesse in deze functie? Ga naar de website en solliciteer meteen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment via werkenbij@wzgsamen.nl of 088-6194630.

Wil jij graag in de zorg werken, maar beschik jij niet over de juiste diploma’s? Lees dan snel verder!

Of je nu al een lange carrière (buiten de zorg) achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten, Vecht en IJssel komt graag in contact met gedreven kandidaten die met veel enthousiasme een betaald leer-werk traject willen volgen voor de opleiding Verzorgende IG/MZ of mbo Verpleegkunde. Als je de opleiding hebt afgerond bieden we je graag een baan aan binnen Vecht en IJssel.

Vecht en IJssel | Ewoud, Transwijk, Lieven de Key, Zuylenstede
Binnen Vecht en IJssel hebben wij plaats voor een aantal gemotiveerde leerlingen. Als leerling werk je 24 uur in de zorg en ga je gemiddeld 4 uur onder werktijd naar school. De andere 4 uur studeer je in je eigen tijd. Tijdens je opleiding kom je onder deskundige begeleiding in aanraking met alle facetten die de ouderenzorg binnen Vecht en IJssel te bieden heeft. Deze baan is een ideale combinatie als je werken en leren wilt combineren. Na het afronden van je opleiding kijken we graag samen met jou op welke locatie en op welke doelgroep je graag zou willen blijven werken. We gaan op zoek naar de plek die bij jou past!

Vecht en IJssel staat voor goede begeleiding, we hebben op elke locatie een praktijkbegeleider die volledig is vrijgesteld van andere werkzaamheden om onze leerlingen optimaal te begeleiden. Naast de praktijkbegeleider krijgen ook jouw collega’s op de werkvloer er energie van om hun kennis en kunde aan jou over te dragen.

Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vecht en IJssel zoekt actief de verbinding met de wijk, zowel in Utrecht als IJsselstein. Al onze locaties kenmerken zich door een duidelijke eigen identiteit maar vanuit een gezamenlijke visie en missie. Dat vinden we belangrijk. Bij Vecht en IJssel wonen kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact, persoonsgerichte en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zich gehoord en gezien voelen. Als jij graag werkt in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team, dan zit je goed bij Vecht en IJssel.

Jij hebt minimaal het diploma VMBO kader of een mbo-diploma niveau 2. Heb je geen ervaring in de zorg? Dat vinden wij geen enkel probleem. Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste, werken en studeren is immers een pittige combinatie. Deze keuze maak jij met volle overtuiging. Het is hard werken, maar je krijgt er veel voor terug! Je bent flexibel beschikbaar, onregelmatige diensten horen bij jouw vak. Wel heb je in de zorg recht op 1 vaste roostervrije dag per week. Je hebt een groot inlevingsvermogen en je bent leergierig, betrouwbaar en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst, waarbij je direct een mooi salaris ontvangt conform de cao VVT, met uitzicht op een vast dienstverband na het behalen van de opleiding. Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren
Lijkt deze baan je helemaal het einde? Dan horen we graag van je. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en stuur ons je CV en motivatie. Wel interesse maar toch nog wat vragen? Geen enkel probleem! Je kan contact opnemen met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Dan kan je ook contact opnemen met onze opleidingsadviseur:  Antoinette van Schaik, tel: 06 2140 9757.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.
Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Dag Nachtvlinder, geef jij rust aan de nacht van mijnheer Mulder? Overdag voelt hij zich thuis bij ons maar de nachten zijn voor hem onrustig. Als ervaren professional weet jij hem gerust te stellen en blijf je nog even naast hem zitten totdat je ziet dat hij weer in slaap valt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra: Ewoud in IJsselstein en Lieven de Key, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht.

De locatie Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. In Parc Transwijk heeft Vecht en IJssel 75 zorgappartementen (Verzorgd Wonen) en een kleinschalige woonsetting voor bewoners bij wie gerontopsychiatrische problemen op de voorgrond staan.

Voor beiden teams zijn wij op zoek naar iemand die vast in de nachtdienst wil werken.

Vereisten
Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3, aangevuld met een EVV opleiding. Wat wij belangrijk vinden is dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg door werk of stage en dat jij bewust voor Vecht en IJssel kiest.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten.
Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Jerry van der Laan recruiter, telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Hij beantwoordt ze graag voor je via:  06-39837514of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Ben jij benieuwd naar het levensverhaal van onze ouderen? Samen met jouw teamgenoten zorg jij ervoor dat zij zich thuis voelen bij ons.

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. Op 4 woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Wij zijn een organisatie waar iedereen elkaar kent, waar je zelfstandig kunt werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt met kwetsbare cliënten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop.

Als verzorgende IG verleen je niet alleen zorg maar heb je ook oog voor het welzijn van onze cliënten. Je weet met je kennis en ervaring een prettige omgeving te creëren voor onze bewoners.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het verrichten van verpleegtechnische handelingen, het signaleren van veranderingen die van invloed zijn op de gezondheid en het contact houden met familie en andere zorgverleners.

Onze locaties
Onze locatie Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliënten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.
Onze locatie Lieven de Key is gelegen in de wijk Zuilen. Op deze locatie wonen 52 ouderen. Er zijn in totaal 6 huiskamers waarvan een gedeelte gelaagd wonen is. In de mooie binnentuin kunnen bewoners zelfstandig in en uit lopen. Lieven de Key is zich verder aan het ontwikkelen tot een expertisecentrum psychogeriatrie met aandacht voor zinvolle inzet van zorgtechnologie.
Onze locatie Zuylenstede is in de wijk Overvecht, grenzend aan de Vecht. Er wonen 250 mensen in een appartement of servicewoning van Zuylenstede. Daarnaast biedt  ‘de Zonnehoek’ voor gekoesterd wonen een warm thuis aan 24 ouderen met dementie.

Onze locatie Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. Er zijn 75 zorgappartementen waar cliënten zo veel mogelijk zelfstandig wonen en er zijn een aantal woongroepen voor ouderen met een psychiatrische aandoening.

Vereisten
Jij hebt een diploma Verzorgende IG niveau 3, eventueel aangevuld met een EVV opleiding. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij ervaring hebt in de ouderenzorg en dat je bewust kiest voor het werken met deze doelgroep; je hebt een passie voor het werken met (dementerende) ouderen. Je hebt een natuurlijk talent voor het omgaan met veranderend en onbegrepen gedrag en je vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar oorzaken en mogelijke oplossingen hierbij.

Arbeidsvoorwaarden

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand o.b.v. 36 uur) EVV\’ers worden beloond in FWG 40m ( €2.422,65 – €3.159,64 per maand o.b.v. 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Wij horen graag op welke locatie jij zou willen werken, ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze recruiter, zij kan je meer vertellen; Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Ben jij ook geïnteresseerd solliciteer dan snel via de sollicitatieknop.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan uw privacy. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy

Prioriteiten stellen, schakelen, feedback, verpleegtechnische handelingen, verantwoordelijkheid. Allemaal kwaliteiten die de Verzorgende IG heeft die we zoeken! Ben jij op zoek naar een baan in de thuiszorg en vind je het fijn om je eigen uren te bepalen, lees dan snel verder en reageer!

Vecht en IJssel | Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte en professionele zorg aan kwetsbare ouderen in de regio Utrecht. In woon-zorgcentra en in de wijk zetten onze betrokken medewerkers en vrijwilligers zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van onze oudere cliënten. Hierbij zijn kwaliteit van leven en eigen regie de belangrijke uitgangspunten. De persoonsgerichte zorg krijgt vorm in de samenwerking met onze cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

Ter versterking van ons team Wijkzorg, zoeken wij een enthousiaste Verzorgenden IG, die de ambitie heeft de beste zorg bij cliënten thuis te bieden, in de wijk en op onze locatie. Jij kan het verschil maken en op jouw manier inhoud gaan geven aan deze uitdagende functie. Zo krijg je ruimte om je te verdiepen in je vak én kun je kennis op verschillende manieren opdoen binnen de organisatie. Uiteraard zal jouw eigen wijkverpleegkundige en je collega’s jouw ondersteunen bij de dingen die jij wilt leren.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij werk en privé kunt combineren, dus laat het ons weten of je juist veel of weinig uren zou willen werken, andere wensen? Maak het ons kenbaar en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

Vereisten
Jij hebt uiteraard jouw diploma Verzorgende IG niveau 3. Als eerste aanspreekpunt voor de cliënt en alle betrokkenen ben je altijd open in jouw communicatie. Helder en duidelijk. Je houdt ervan om jouw ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn. Uiteraard beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij heel bewust met passie en lef hebt gemaakt.

Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden, dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT FWG 35 (€2.200,70 – €2.937,68 per maand obv 36 uur) en hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

Solliciteren

Onze cliënten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega’s ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Jerry van der Laan 06-39837514 / solliciteren@vechtenijssel.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, neemt Esther uiterlijk binnen een week contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook als deze vacature niet helemaal aansluit bij jouw wensen komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden binnen Vecht en IJssel te bespreken.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy<

Bij NIKO zijn we te gast in het huis van onze bewoners. Bij alles wat we doen staat hun welzijn centraal en samen vinden we mogelijkheden om aan hun wensen te voldoen. De ene bewoner heeft een andere zorgvraag dan de andere. Jij als EVV’er (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) weet dit maar al te goed!

Je biedt verzorging en begeleiding naar aanleiding van de behoeften en wensen van de bewoner. Kwaliteitsgericht werken is voor jou belangrijk. Je werkt methodisch en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je helpt bewoners zoveel mogelijk zelf te doen en stimuleert ze actief te blijven.

We streven iedere dag naar een fijne dag en een gezellige leefomgeving voor iedereen, samen.

Jij zorgt voor NIKO

NIKO zorgt voor jou

We doen het samen…
Bij NIKO in Alkmaar mogen we elke dag zorgen voor 300 zorgvragers. NIKO is een warme zorgorganisatie met 430 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende specialismen: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg.

Onze activiteitenbegeleidsters zorgen voor de leukste evenementen zoals Bingo en luisteren naar muziek. Maar we werken ook samen met Alkmaar Sport om onze bewoners een zo gezond mogelijke lifestyle te kunnen bieden.

Wil jij weten hoe het is om bij NIKO te werken?
Neem dan heel makkelijk contact op met Fleur Monhemius:
telefoon: 06 – 51 86 94 60
e-mail: f.monhemius@stichtingniko.nl

Direct solliciteren?

Ik zet een lekker kopje thee of koffie voor je klaar en kijk graag samen naar jouw mogelijkheden binnen NIKO.

Tot snel!