Kom werken
in de sector
Zorg & Welzijn!

Heb jij een passie voor koken en wil er een feestje van maken voor onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze nieuwe locatie in Amersfoort zijn wij per 1 januari op zoek naar een gemotiveerde collega in de functie van zelfstandig werkend kok voor 18-20 uur.

Als kok op de woonlocatie de Korte Beek in Amersfoort bereid je maaltijden voor ongeveer 40 cliënten. Ook zie je toe op de voorraad en zorg je voor navolging van de hygiëne voorschriften. Je vind het leuk om een gezonde maaltijd te koken en houdt rekening met dieetwensen van onze cliënten. Daarnaast signaleer en meldt je eventuele storingen/ defecten aan apparatuur. Naast je vaste uren zou het prettig zijn als je je collega kok kan vervangen bij vakantie en/ of ziekte. Je werktijden zijn van 11.00-17.30 uur. Bij voorkeur werk je 2 weekenden en daarna een weekend vrij.

Jouw werkplek
Je vindt de Korte Beek aan de rand van het centrum. De locatie is met veel zorg opgezet en aangekleed. Het is een modern, fris en comfortabel pand met veel invloeden van de natuur om de bewoners een fijn  thuis te geven. Op deze locatie wonen 40 volwassen cliënten tussen de 45-70 jaar met diverse indicaties van langdurige psychische en psychosociale problematiek. Zij zijn gebaat bij rust en structuur. De cliënten hebben allemaal een studio met eigen voorzieningen. Daarnaast zijn er meerdere gezamenlijke ruimtes op verschillende verdiepingen. De sfeer is goed en de collega’s werken  fijn met elkaar samen. Het team bestaat uit een aantal persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders, woonzorgmedewerkers, slaapwachten, een kok en stagiaire(s).

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zijinstromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten?

·         Minimaal een afgeronde MBO opleiding zelfstandig werkend kok niveau 3 of studerend en ervaring met koken.

·         Aangevuld met kennis van HACCP-normen.

·         Aantal jaren (werk)ervaring.

·         Affiniteit met de doelgroep van Kwintes.

·         Communicatief en sociaal vaardig.

 

Wat we jou bieden

·         Een unieke kans om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen van een beschermde woonvorm.

·         Een goed salaris tussen € 2.181,- en € 2.944,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 35) + onregelmatigheidstoeslag.

·         Uitzicht op een vast dienstverband.

·         Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en 8% vakantiegeld.

·         Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.

·         Een ruim aanbod opleiding, training en coaching, via de afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.

·         Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online via onze website. Naast je cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie contact op met Renee Krikke, Recruiter, via RecruiterRenee@kwintes.nl of 06-50084742. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 inhoudelijke gesprekken, een kennismaking met de cliënten en evt. een meeloopmoment. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Bij ons kun je flexibel aan de slag en bepaal je zelf wanneer je werkt.

Bij Vecht en IJssel bieden we zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen vanuit onze vier woon-zorgcentra:

Wat ga jij doen?
Je geeft ondersteuning aan onze cliënten. Samen kijken we naar jouw bevoegd- en bekwaamheden zodat we precies weten waar in de zorg jij ingezet kunt worden. Natuurlijk spelen jouw persoonlijke wensen hierin ook een rol. Je helpt onze cliënten in of uit bed, geeft ondersteuning bij het wassen en aan- en uitkleden en afhankelijk van je ervaring dien jij medicijnen toe en mag jij verpleegtechnische handelingen verrichten. Denk hierbij aan wondzorg, katheterzorg en zwachtelen.

Het bieden van ondersteuning bij midden en hoog complexe zorg in verschillende fases van het leven klinkt voor jou als een interessante uitdaging.

Jij bent iemand die oog heeft voor de wensen en behoeften van onze cliënt, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Wat vragen wij

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Kom jij ervaring opdoen?
Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Dat kan via onze recruiter; Jerry van der Laan 06-39837514 of per mail solliciteren@vechtenijssel.nl

Als we jouw CV en motivatie binnen hebben, hoor je snel van ons.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Vecht en IJssel hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Onze privacyverklaring kun je lezen via: https://vechtenijssel.recruitee.com/privacy-policy